Gość 08.11.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Julka Roberts na zakupach http://uroda.onet.pl/_i/galeria/make/07.jpg Basia S. po imprezie http://uroda.onet.pl/_i/galeria/make/11.jpg Więcej tutaj: http://zyciegwiazd.onet.pl/43005,0,3,gwiazdy_bez_makijazu,galerie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Oglądenlam cala galerie - Julka jest the best niezle babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 za to Pamelka jakby wyładniała ...ech ta to ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.11.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 za to Pamelka jakby wyładniała ...ech ta to ma... gdzie Ty tam Pamelke wypatrzyles? Nie mam jej aha jest , nie wszystkie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 http://zyciegwiazd.onet.pl/43005,1,1,gwiazdy_bez_makijazu,galerie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ale Ci ludzie malujący je do oficjalnych zdjęć to mistrzowie świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 08.11.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A to ostrzezenie:Renata Be ...http://uroda.onet.pl/_i/galeria/make/08.jpgprzed przystapieniem do samo-obr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ale Ci ludzie malujący je do oficjalnych zdjęć to mistrzowie świata To prawda, widziałam niedawno na żywo znaną dziennikarkę Kuriera TVP3 - cera dziobata i szara, a na ekranie - super babka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 http://www.youtube.com/watch?v=38ak3sS5Y40&mode=related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 http://www.youtube.com/watch?v=38ak3sS5Y40&mode=related&search= Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 08.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 One chyba mają tak zniszczoną cerę i skórę ciała przez te operacje plastyczne, korekty i codzienną tapetę o grubości 0,5 cm , no i tzw "życie gwiazd" czyli codzienna zawiść:która piękniejsza? która ma ładniejsza kieckę? z kim się dzisiaj przespać? kto dostanie tą rolę w filmie? czy już się rozwodzić czy jeszcze poczekać? Chyba nie mogłabym żyć w Hollywood. Ich życie jest dla mnie zbyt przyziemne , nijakie i smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja myslę, że one sa tak zniszczone przez dragi, wódę i impezki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 20.11.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dostałam sms. Pewnie znaleziony w necie, ale ponieważ ja nie szukam takich rzeczy zawsze mnie one bawią i zadziwiają. Oto on: Sprzedam faceta.Data pierwszej rejestracji - marzec 1966.Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu.Ropniak, możliwość jazdy na gazie, dużo pali, problemy z wytrykiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury.Drążek ergonomiczny położony centralnie, prawie niewidoczny.Najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci.Uwaga! porządnie stuknięty. Zapas gum gratis!. Uznałam, że nadaje się do wątku ku pokrzepieniu....jeśli okaże się, że jest "stary jak świat", przepraszam, nie wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.11.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 http://uroda.onet.pl/_i/galeria/make/04.jpg Ale Hally Berry nawet bez makijażu jest całkiem, całkiem.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 20.11.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dostałam sms. Pewnie znaleziony w necie, ale ponieważ ja nie szukam takich rzeczy zawsze mnie one bawią i zadziwiają. Oto on: Sprzedam faceta. Data pierwszej rejestracji - marzec 1966. Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu. Ropniak, możliwość jazdy na gazie, dużo pali, problemy z wytrykiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury. Drążek ergonomiczny położony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga! porządnie stuknięty. Zapas gum gratis!. Uznałam, że nadaje się do wątku ku pokrzepieniu.... jeśli okaże się, że jest "stary jak świat", przepraszam, nie wiedziałam. fajne. Parę dni temu mój mąż czytał mi wersję "damską". Było sporo smiechu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dostałam sms. Pewnie znaleziony w necie, ale ponieważ ja nie szukam takich rzeczy zawsze mnie one bawią i zadziwiają. Oto on: Sprzedam faceta. Data pierwszej rejestracji - marzec 1966. Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu. Ropniak, możliwość jazdy na gazie, dużo pali, problemy z wytrykiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury. Drążek ergonomiczny położony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga! porządnie stuknięty. Zapas gum gratis!. Uznałam, że nadaje się do wątku ku pokrzepieniu.... jeśli okaże się, że jest "stary jak świat", przepraszam, nie wiedziałam. Wymienie zone 40-tke na dwie 20-tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dostałam sms. Pewnie znaleziony w necie, ale ponieważ ja nie szukam takich rzeczy zawsze mnie one bawią i zadziwiają. Oto on: Sprzedam faceta. Data pierwszej rejestracji - marzec 1966. Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu. Ropniak, możliwość jazdy na gazie, dużo pali, problemy z wytrykiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury. Drążek ergonomiczny położony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga! porządnie stuknięty. Zapas gum gratis!. Uznałam, że nadaje się do wątku ku pokrzepieniu.... jeśli okaże się, że jest "stary jak świat", przepraszam, nie wiedziałam. Wymienie zone 40-tke na dwie 20-tki. Żebyś 80-tki w promocji nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Dostałam sms. Pewnie znaleziony w necie, ale ponieważ ja nie szukam takich rzeczy zawsze mnie one bawią i zadziwiają. Oto on: Sprzedam faceta. Data pierwszej rejestracji - marzec 1966. Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu. Ropniak, możliwość jazdy na gazie, dużo pali, problemy z wytrykiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury. Drążek ergonomiczny położony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga! porządnie stuknięty. Zapas gum gratis!. Uznałam, że nadaje się do wątku ku pokrzepieniu.... jeśli okaże się, że jest "stary jak świat", przepraszam, nie wiedziałam. Wymienie zone 40-tke na dwie 20-tki. to ...............witaj bankrucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 21.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Dostałam sms. Pewnie znaleziony w necie, ale ponieważ ja nie szukam takich rzeczy zawsze mnie one bawią i zadziwiają. Oto on: Sprzedam faceta. Data pierwszej rejestracji - marzec 1966. Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu. Ropniak, możliwość jazdy na gazie, dużo pali, problemy z wytrykiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury. Drążek ergonomiczny położony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga! porządnie stuknięty. Zapas gum gratis!. Uznałam, że nadaje się do wątku ku pokrzepieniu.... jeśli okaże się, że jest "stary jak świat", przepraszam, nie wiedziałam. Wymienie zone 40-tke na dwie 20-tki. to ...............witaj bankrucie Mozna miec nawet 15 lat i tez stracić atrakcyjnosć w oczach męża... http://www.youtube.com/watch?v=NvQScRuZj9s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.11.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Tiiaaa, "kobieta może mieć nawet 15 lat, byle młodo wyglądała". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts