glaz narzutowy 08.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ktoś może mi powiedzieć jak wylicza się długość "przeciwwagi" w bramie garażowej przesuwnej. Czy np. brama 3 metrowa (w swietle) może mieć "przeciwwagę" mniejszą niż 1 metr? Proszę o ewentualne polecenie firmy wykonującej ogrodzenia w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziabar 08.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Z tego co mi wiadomo długość przeciwwagi to około 1/3 długości bramy w świetle wjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glaz narzutowy 08.11.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dzieki. Niestety, chyba masz rację. Ja mam środkowy segment i chciałbym mieć mozliwie dużą bramę przy małym murku zasłąniający "przeciwwagę" od strony ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 08.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 z reguły w każdej dzielnicy jest warstat wykonujący ową usługęnp. ul. Płochocińska na przeciwko hurtowni ,,MAŃK ,, na ul. Czarodzieja przy hurtowni MIRAMAR / równoległa do Modlińskiej / np. na Grochowskiej warstat mechaniczny wykonujacy bramy/drzwichyba STALMET itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 08.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 na Grochowskiej: http://bramatic.com.pl/ Kiedyś całkiem solidne bramy robili. Jak robią teraz, przekonam się w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts