jea 08.11.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ciekawy jestem jak bawicie się w wieczór andrzejkowy. My ze znajomymi mamy zamiar w tym roku bawić się w lanie wosku i takie tam wróżby. Myślę, że ten zwyczaj wymarł a szkoda. Jak znacie jakieś fajne zabawy to proszę o wpisy. Chyba nie wszyscy chadzają do dyskoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.11.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Była jakaś taka zabawa z ustawianiem butów, ale nie pamiętam szczegółów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.11.2006 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Była jakaś taka zabawa z ustawianiem butów, ale nie pamiętam szczegółów... Sam widzisz zwyczaj umiera. Ja chcę się pobawić może inni coś podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 miłej zabawy http://www.andrzejki.plug-in.pl/andrzejki.htm http://www.andrzejki.studioit.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 08.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Była jakaś taka zabawa z ustawianiem butów, ale nie pamiętam szczegółów... No i co z tego, że mój but pierwszy wyjdzie za próg? Ja już 23 lata mężatka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Była jakaś taka zabawa z ustawianiem butów, ale nie pamiętam szczegółów... No i co z tego, że mój but pierwszy wyjdzie za próg? Ja już 23 lata mężatka!!! Aniu .......bo to panienki sobie wróżą a mężatki .... sobie marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 08.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja nie chcę jak ta ciotka, co to siedzi na kanapie i ma za złe... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ew-ka dzięki Chodzi mi też o opinie czy się bawicie w lanie wosku i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ew-ka dzięki Chodzi mi też o opinie czy się bawicie w lanie wosku i inne. jeszcz parę lat temu ...obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ew-ka dzięki Chodzi mi też o opinie czy się bawicie w lanie wosku i inne. jeszcz parę lat temu ...obowiązkowo wosku ni ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie znacie żadnych Może takie mniej spotykane, regionalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.11.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Chłopów trzeba przekartkować tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Chłopów trzeba przekartkować tam było Chłopy też będą tylko u nich jedna zabawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts