Olinka 24.04.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2003 Mój sąsiad ma garaż w ostrej granicy. Chciałabym obok jego garażu postawić swój. Czy są jakieś prawne przesłanki do tego żebyśmy nie dostali na to pozwolenia? (garaż taki sam wymiarowo jak sąsiada) Dzięki za dorady I jeszcze jedno: czy to prawda, ze są jakieś przepisy regulujące odległość domu od wolnostojącego garażu (p.poż)??? Jaka jest ta odległość minimalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 24.04.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2003 Jeśli sąsiad ma w ostrej granicy, to bardzo dobrze. Ja chcąc postawić garaż w ostrej granicy zostałam poinformowana przez gminę, że sąsiad też musiałby postawić na granicy swój garaż o takich samych wymiarach (zobowiązać się do tego - nie bardzo wiem, na czym takie zobowiązanie polega, bo przecież nikt nie zmusi sąsiada do postawienia czegokolwiek). Także u Ciebie nie powinno być żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 28.04.2003 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 dzięki za info (i pocieszkę)!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts