aqep 08.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam. Firma ociepla mi domek styropianem 10cm i zauwazylem duzo szczelin poziomych i pionowych, ktore kazalem porzadnie pianka wypelnic. Ale niestety zanim to zobaczylem jedna sciane pociagneli juz klejem. I nic nie wskazuje na to by ja pianka poprawiali wczesniej.. Podejrzewam, ze wyjdzie to przy pierwszych mrozach bo beda slady na laczeniu widoczne. Czy jest sens kazac zrywac to i na ich koszt robic od nowa to co juz okleili?? Bo jak sie okaze ze wyjda slady to nie mam zamiaru im placic za ta czesc ale i tak jestem do tylu w przypadku checi poprawiania prze inna ekipe. Co o tym myslicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 08.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Łaski nie robią, Ty płacisz i będziesz tam mieszkał. Moin zdaniem niech zrywają siatkę i poprawiają, ocieplenia musi być szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_kacper 08.11.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czym wcześniej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 08.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ja bym im już podziękował za robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-kra 09.11.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 u mnie w kilku fragmentach zrywali siatke z klejem. zanim pociągneli to klejem to zauwazyłam że styropian tez był niedobrze przyklejony, wiec ściagali tez na poczatku styropian.trudno, nie podobało im sie to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_kacper 09.11.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mogę wam opowiedzień co kiedyś widziałem jak ekipa ocieplała dom u sąsiada. Wyobraźcie sobie że ocieplali wełną a klej dwali tak jak się muruje pustaki czy cegłę z fugą centymetrową. Wyglądało jak ściana tylko że z wełny Oczywiście do powrotu sąsiada do domu. ale przez cały dzień wszyscy mieli dobry ubaw z tej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts