teresab 28.12.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam, mam pytanie odnosnie garażu. Jaka jest wysokośc (w największym punkcie) tego stryszku nad garażem. Czy mozna tam wygospodarować jakieś pomieszczenie np, narty, materace, śpiwory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 29.12.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Co do miejsca na stryszek nad garażem to z racji konstrukcji więźby dachowej jest to niemożliwe lub mało opłącalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek7117 13.01.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Proszę o podanie wymiarów okien w wykuszu i okna dachowego w łazience.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 16.01.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Okna dachowego w łazience nie montowałem. Okna w wykuszu są:2szt 90cm x 1,65cm1szt 140cm x 1,65cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witaj, starannie przeczytałem Twój bardzo ciekawy dziennik budowy i mimo, iż buduję zupełnie inny dom (jestem na etapie stanu surowego otwartego) mam pytanie bo zauważyłem jedną rzecz, którą skrytykował mój kierownik budowy, a którą zauważyłem też u ciebie. Chodzi mi o wykonanie hydrauliki przed tynkami ściennymi. Kierownik powiedział, ze powinienem najpierw zrobić elektryke w domu, potem tynki ścienne a na końcu hydraulike z ogrzewaniem podłogowym oraz wylewki na gotowo. Czy rozłożona hydraulika nie przeszkadzała ekipie przy tynkowaniu? ja planuję najpierw zrobić wylewki na gotowo, potem tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renar74 22.01.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witaj:) Bardzo fajny masz domek .My zamierzamy dopiero budować ,także w okolicach Jeleniej Góry. Czy mógłbyś na prv podać kontakt do firmy która Ci budowała???? Bardzo bylibyśmy Ci wdzięczni,ciężko znaleźć teraz firmę.Może tel.??? mój mail:[email protected] Z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 22.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Piękny, piękny piękny My będziemy budować w-21.12 ale wtedy wy już będziecie mieszkać sobie w swoim domku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renar74 23.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witaj:) Czekam z niecierpliwością aż będziesz uaktualniał swój dziennik a jednocześnie zdaje sobie sprawę ,że z pewnością dopieszczasz swój domek . Przeczytałam Twój dziennik od deski do deski . Napisałeś ,że możesz podać kontakty do wykonawców wiec bardzo proszę jeszcze raz o adresy lub telefony oczywiście na maila [email protected] Nadmienię,że firma jeleniogórska za mniejszy niż Twój dom zażądała od nas 88 000 za stan surowy otwarty .Ręce opadają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 27.01.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Do "EDZIA":Co do tego jaka kolejność to są różne zdania, znajdziesz dużo postów na ten temat. Ja wykonałem tak jak uważałem, w kolejności:- rozprowadzenie hydrauliki i c.o. tej co ma być pod tynkami- elektryka- tynki- dojkończenie hydraulki i c.o. to co miało byc nadtynkowe- wylewkiSzkół jest wiele. Do "Kasiaa29":DZiekuje za miłe słowo. Do "renar74":Z powodu spraw rodzinnych nie miałem czasu na uaktualnianie dziennika, ale obiecuje że w tym tygodniu sie poprawie.Co do namiarów to tak jak pisdałem w @. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 12.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 kris_pp Super Wam idzie wykańczanie, bardzo mi sie podoba i te kolory na ścianach Jakiej farby używałeś do ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 13.03.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 kris_pp Super Wam idzie wykańczanie, bardzo mi sie podoba i te kolory na ścianach Jakiej farby używałeś do ścian? Dokładnie! Przyłączam się do gratulacji! PS. U nas od 2 dni trwają prace tynkarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 17.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Cześć kriss, Podrzuć pls info ile Ci wyszło mkw tynków wewnętrznych? To giga pilne i ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga73 18.03.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dołączam się do tej prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 18.03.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 całość to ok. 520m2 ale dokładnie nie pamiętam, w to wchodzą też sufity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 19.03.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 całość to ok. 520m2 ale dokładnie nie pamiętam, w to wchodzą też sufity. Dzieki za info - a jak tam idzie budowa? Dajesz jeszcze radę? Postępy są duże i pieknie widać efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 20.03.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Do M3:Elewacja skończona, może po swiętach bedzie przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habeer 22.03.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Kriss, czy zamieścisz dalsze zdjęcia wnętrza ? jakbym widział oczyma wyobraźni nasz dom, który dopiero powstanie. Tak się ciesze, że ten akurat projekt wybrałem Pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 29.03.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Pietro, pokój mały: http://www.krisport.pl/allegro/budowa/157.jpg JUŻ WAS WIĘCEJ NIE ZAMĘCZAM ZDIĘCIAMI BO NIE WIEM KTO BY TO DALEJ ZNIÓSŁ. Ty nas wcale nie zamęczasz ,ja bardzo chętnie zaglądam do twojego dziennika Choć,nie buduję według tego projektu domek bardzo,bardzo mi sie podoba i proszę dawaj więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 20.04.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Bardzo ładny domek. A kominek prześliczny . Czy ten brąz na kominku to tylko farba czy jakieś tworzywo przyklejone? A ta obwódka czarna wokół otworu to coś na zamowienie? Będę wdzieczna za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga73 27.04.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Hej Kris! Mam dwa szybkie pytanka :1. Jak murowałeś ścianki działowe, stosowałeś jakieś połączenia ze ścianami nośnymi (kotwy itp) ?2. Po co ocieplałes kominy? Przecież systemowe są ocieplone wełną?POzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts