Nefer 28.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ja zapłaciłem 1800zł, za 5 odwiertów. Chyba dałem się wpuścić w maliny przez architekta (on załatwiał badania) Niekoniecznie - dostawałam równiez takie wyceny. Udało się za 1100 (ale za 4 odwierty), ale dlatego, że poszukałam. Prawdopodobnie jemu się nie chciało :) Co nie jest dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 28.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Niechciało, a może faktyczny koszt wyniósł 1200, a 600zł za fatygę Chyba poproszę architekta o namiary na tego geologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu772 28.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 rzeczywiście jeżeli to były zwykłe badania geologiczne (tylko wiercenie i opinia, bez żadnych próbek itd) to trochę drogo. w każdym razie ja wykonalbym je sporo taniej. (badania geologiczne, dokumentacje geo - inż, geotechniczne, projekty studni głębinowych, przydomowe oczyszczalnie ścieków, operaty wodnoprawne itd. jak ktoś jest zainteresowany to mój tel: 509 322 264 , woj. mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts