Polo32 08.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam Zacząłem zmywać ze ścian farbę mydłem malarskim. Do zdzierania farby użyłem zdzieraka i szpachelki. Jednak w wielu miejscach razem z farbą odchodziła szpachlówka. Czy coś źle zrobiłem, czy też ta szpachlówka była wcześniej źle położona? Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Żle połozona była farba - nie zagruntoweałeś szpachlowki - to teraz Ci schodzi Powłoki gipsowane szpachlowane - zawsze nalezy zagruntowac prze malowaniem. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polo32 09.11.2006 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja bym tam zagruntował, ale poprzedni właściciel widać źle zrobił. Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 09.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Pociesz się, że nie tobie pierwszemu. Wśród moich znajomych na 3 remonty każdy musiał kombinować, łącznie z nowymi gładziami. Widzę, że u nas jest to samo ... co za partacze to robili (mieszkania są w różnej części Wrocławia). Ja już wiem, że w domu żadnych gładzi nie będzie ... pierdole Jeszcze popytam o tynkach wewnętrznych, najwyżej zapłacę dwa razy drożej, albo będę przesiewać piasek przez sita żeby kamyków nie było, ale gładzi nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Pociesz się, że nie tobie pierwszemu. Wśród moich znajomych na 3 remonty każdy musiał kombinować, łącznie z nowymi gładziami. Widzę, że u nas jest to samo ... co za partacze to robili (mieszkania są w różnej części Wrocławia). Ja już wiem, że w domu żadnych gładzi nie będzie ... pierdole Jeszcze popytam o tynkach wewnętrznych, najwyżej zapłacę dwa razy drożej, albo będę przesiewać piasek przez sita żeby kamyków nie było, ale gładzi nie chcę. Popieram - sam robiłem tynki cem-wap u siebie - najwazniejsze wierzchnią warstwe pokryć piaskiem kwarcowym - i masz gładkie jak skorupka jajka:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts