mansi 08.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak w temacie remontuję mieszkanie i chciałbym przed kafelkowaniem wymienić sam instalację wodną i nie wiem jaką technologie wybrać czy w miedzi czy w plastiku i ewentualnie czy mogą być klejone. Palnik do niedzi bym sobie kupił ale czy warto bo słyszałem że plastikowe są lepsze.Prosił bym fachowców o pomoc i porady. Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.11.2006 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kleiłem,zgrzewałem i lutowałem i najbardziej przypadło mi do gustu zgrzewanie.Szybko i prosto.Zgrzewarkę można pożyczyć 15,- na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Żadna miedź - - podaruj sobie - tylko plastik i to zgrzewany: Bor, Vavin lub EcoPlastic - to firmy który polecam Nie kupuj innych bo możesz się rozczarować Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts