Gość 09.11.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Wytrzymajcie do końca Ja do tego pana poczułam nawet sympatię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.11.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wszystko w mozliwe w tym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.11.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie mam dźwięku w komputerze w pracy, ale porywająca audycja! Sweter i w ogóle image to, powiedziałabym, w stylu klasycznym (Leper też zaczynał w swetrze ), ale może to, co mówił (przepraszam: czytał), a czego niestety nie słyszałam jest troszkę bardziej futurystyczne, że tak powiem No i ciekawe jak z dykcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja też nie mam dzwięku Może ktoś opowie co tam Krzysiu mówi?? P.S. Sweterek boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie, po prostu trzeba posłuchać, streszczenie nie oddaje istoty wypowiedzi.Podczas analizy i słuchania wypowiedzi kompletnie zapomina się o kwestii sweterka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 09.11.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Okropne. I nie ma co się dziwić,że śmieją się z Polski inne państwa. Mam siostrę w Hiszpanii(od 7 lat) i drugą od kilku miesięcy w Niemczech. W Hiszpanii niewiele się mówi o Polsce(niektórzy Hiszpanie nie wiedzą nawet gdzie leży Polska), ale w Niemczech nawet w wiadomościach sobie żartują np.z prezydenta i jego działań w Stanach, nie mówiąc już o przeciętnym Niemcu. Obciach na całej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja wysłuchałem i wytrzymałem nawet do końca najbardziej mnie zaniepokoiło..."bo ja wiem jak zlikwidować to wszystko" tj. papierosy, narkotyki, alkohol (i w tym momencie przestał mi sie podobać). Może facet jest w porządku i duzo umie zrobić ale napewno nie powinien sie wypowiadać musi mieć rzecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.11.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A nie rozczuliła was kwestia o tatusiu? Bo mnie bardzo.. Na pewno go wybiorą Złoto nie kandyudat. Pal diabli sweterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dropsiak sweterek jest bardzo ważnym elementem kampanii jak widzisz wyżej posty nie wszyscy maja dzwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Może faktycznie Uznajmy ze ten strój znakomicie odzwierciedla osobowosc kandydata i został po prostu perfekcyjnie dobrany, by podkreslic treśc słow pana Krzysia. Tym niemniej po ich wysłuchaniu sweterek kończy swą role. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 09.11.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Swój chłop, swojak, ziomal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 on jest superancki dlaczego nie mieszkam w Białymstoku????? taki kandydat to skarb !!!!!!!! ps ....a teraz musz wytrzeć komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Tak, na pewno dotrzymałby obietnic, był taki przekonywujący. No i Tatus patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A ja bym na niego zagłosował. Przynajmniej uczciwy chłopina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No ale on cos wspominal, ze wszystko zlikwiduje... tylko czy chodzi o Bialystok czy o cala reszte?Szkoda mi faceta, wyglada na normalnie przecietnego a teraz pol polskiego internetu z niego polewa... Kto mu zrobil taka krzywde i wystawil jako kandydata? I sie zastanawiam, czy to nie element walki wyborczej, bo na poczatku miga postac kontrkandydata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 wymiata po całości ...architekci zimą plany, a na wiosnę rusza budowa dróg.. ...nareszcie !! ten człowiek potrafi usprawnić długie, nieefektywne procedury przetargowe !! BRAWO !!! "[...] minister, wziąwszy Dyzmę pod ramię, rzekł wesoło: - W każdym razie, panie Dyzma, szczerze gratuluję. Szczerze. Gdybyśmy mieli w kraju więcej ludzi takich jak pan, drogi przyjacielu, co to umieją nie dać w swoją kaszę dmuchać, inaczej byśmy stali. Potrzeba ludzi silnych." Tadeusz Dołęga Mostowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 no to juz po .................... wszystkim. Zlikwiduję i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 09.11.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 mmmadzgadzam się z Tobą - ktoś mu dużą krzywdę zrobił Rom kofi to trzeba usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jesooooooooooooo - gdyby nie było tak straszno to nawet byłoby śmieszno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jesooooooooooooo - gdyby nie było tak straszno to nawet byłoby śmieszno... Fakt, naprawdę straszno. Bo przecież niemal wszyscy kandydaci z każdej strony, z każdej opcji mówią dokładnie to samo, i niemal tak samo [w sensie meritum]. No, mają lepsze ubiory. I tekściarzy od zgrabnego układania słówek w gładkie ciągi bezdennie żałosnych pierdół zwanych obietnicami wyborczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts