Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kandydat XXI wieku

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam dźwięku w komputerze w pracy, ale porywająca audycja! :roll:

Sweter i w ogóle image to, powiedziałabym, w stylu klasycznym (Leper też zaczynał w swetrze :lol: ), ale może to, co mówił (przepraszam: czytał), a czego niestety nie słyszałam jest troszkę bardziej futurystyczne, że tak powiem :wink:

No i ciekawe jak z dykcją?

Okropne. :o :o

I nie ma co się dziwić,że śmieją się z Polski inne państwa. Mam siostrę w Hiszpanii(od 7 lat) i drugą od kilku miesięcy w Niemczech. W Hiszpanii niewiele się mówi o Polsce(niektórzy Hiszpanie nie wiedzą nawet gdzie leży Polska), ale w Niemczech nawet w wiadomościach sobie żartują np.z prezydenta i jego działań w Stanach, nie mówiąc już o przeciętnym Niemcu. Obciach na całej linii. :oops:

Ja wysłuchałem i wytrzymałem nawet do końca najbardziej mnie zaniepokoiło..."bo ja wiem jak zlikwidować to wszystko" tj. papierosy, narkotyki, alkohol (i w tym momencie przestał mi sie podobać). Może facet jest w porządku i duzo umie zrobić ale napewno nie powinien sie wypowiadać musi mieć rzecznika

No ale on cos wspominal, ze wszystko zlikwiduje... tylko czy chodzi o Bialystok czy o cala reszte?

Szkoda mi faceta, wyglada na normalnie przecietnego a teraz pol polskiego internetu z niego polewa... Kto mu zrobil taka krzywde i wystawil jako kandydata?

I sie zastanawiam, czy to nie element walki wyborczej, bo na poczatku miga postac kontrkandydata.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wymiata po całości :lol: :lol: :lol:

...architekci zimą plany, a na wiosnę rusza budowa dróg.. :o

...nareszcie !!

ten człowiek potrafi usprawnić długie, nieefektywne procedury przetargowe !!

BRAWO !!! :D

"[...] minister, wziąwszy Dyzmę pod ramię, rzekł wesoło:

- W każdym razie, panie Dyzma, szczerze gratuluję. Szczerze. Gdybyśmy mieli w kraju więcej ludzi takich jak pan, drogi przyjacielu, co to umieją nie dać w swoją kaszę dmuchać, inaczej byśmy stali. Potrzeba ludzi silnych."

Tadeusz Dołęga Mostowicz

Jesooooooooooooo - gdyby nie było tak straszno to nawet byłoby śmieszno... :D :roll:

Fakt, naprawdę straszno.

Bo przecież niemal wszyscy kandydaci z każdej strony, z każdej opcji mówią dokładnie to samo, i niemal tak samo [w sensie meritum].

No, mają lepsze ubiory.

I tekściarzy od zgrabnego układania słówek w gładkie ciągi bezdennie żałosnych pierdół zwanych obietnicami wyborczymi.