Zochna 09.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 no co chcecie - normalny ludzki czlowiek ja tam poczulam do niego sympatie i o tatusiu tak ladnie mowi nie powiedzial nic glupszego - niz cala reszta w garniturach, a za to takim swojskim jezykiem ale jakby wygral ( ) - to i tak go zaraz zepsuja i na pewno sweterek mu zabiora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 09.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jeśli ktos jest z Was z Białegostoku może by tak śledził losy kandydata...Ciekaw jestem ile głosów zbierze nasz elegancik? Ale czy tak bardzo rózniłby sie od pozostałych kandydatów gdyby był w garniturze? Myślę że jednak troche tych głosów przyciągnie...bo się wyróznił i taki swojak dla niektórych jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ciekawa jestem ile w ogóle głosów przyciągną wybory, nie tylko w Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 i na pewno sweterek mu zabiora Niekoniecznie. Pamiętacie ministra, który wytrwał w swoich ideałach? Nazywali go "cweter". Pałubickiego mam oczywiście na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 i na pewno sweterek mu zabiora Niekoniecznie. Pamiętacie ministra, który wytrwał w swoich ideałach? Nazywali go "cweter". Pałubickiego mam oczywiście na myśli. No byl jeszcze Jacek. Ś.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ciekawa jestem ile w ogóle głosów przyciągną wybory, nie tylko w Białymstoku Mojego nie... "Tam" juz nie mieszkam, "tu" dopiero pilnuje... No i nie bede mogl nikogo winic za wynik wyborow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zostawta chłopa w spokoju Moze ON to czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kurcze, myślałam, że znam wszystkich kandydujących, a tu taki numer. Jeszcze jeden Bardzo się ciesze, bardzo, bardzo się ciesze, bo ja już miała do wyborów nie pójść, bo te takie inne kandydaty to jakieś takie nie bardzo mi pasowali. Mondrzo sie tylko i mondrzo, a nic dla tej mlodzieży nie robio. A pan Krzysio pracy nie boi się, bandytow też nie, to może jakoś te nasze aglomeracje na metropolie zamieni. Co by my przed centralno Polsko wstydu nie mieli. Takoż ja w niedziele po sumie w odświętnym ubraniu do wyborów pójde i na pana Krzysia swój głos oddam. A Wy mnie zazdraszczajcie od teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Idz, a opowiedz potem o wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zostawta chłopa w spokoju Moze ON to czyta Myślisz, że umie czytać ? To już coś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wysłałam koleżance z Podlasia. Siedzi pod biurkiem i płacze ze wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zostawta chłopa w spokoju Moze ON to czyta Myślisz, że umie czytać ? To już coś ! a myślisz, że z głowy tak mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zostawta chłopa w spokoju Moze ON to czyta Myślisz, że umie czytać ? To już coś ! a myślisz, że z głowy tak mówił z niczego czyli z głowy :) NIe wyobrażam sobie, żeby to co z siebie wydalił werbalnie mogło być napisane - szczególnie te powtórzenia :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ja tak jeszcze przez chwilę naiwnie łudziłem się, że to podpucha i ściema.... niestety, to jest real http://www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=15234 PS: nie ma ikonek, które mógłbym tu wkleićnie stworzono takich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Widzisz Nefer ktoś mu to napisał, chiba, że on sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ja tak jeszcze przez chwilę naiwnie łudziłem się, że to podpucha i ściema.... niestety, to jest real http://www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=15234 PS: nie ma ikonek, które mógłbym tu wkleić nie stworzono takich.... oooooo maaaatko..... chociaż sławny będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 to nie jest problem choc pokazuje ogólną degrengoladę, upadek wszystkich dawniej uznawanych wartości wiecie co jest problemem ? prawdziwym problemem ? to, że jemu podobni mogą na niego zagłosować... a takze ci przekorni, ci, którym nie zależy, dla których wszystko jest niczym.. śmiechem, zerem.... w ilości oddanych na niego głosów będzie widoczna siła kartki wyborczej tej pojedynczej, ale pomnożonej przez ilość głosujących tak samo pod rozwagę przed wyborami i tylko Podlasian szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 i tylko Podlasian szkoda ....rozwiń, bo nie wiem, czy dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 i tylko Podlasian szkoda ....rozwiń, bo nie wiem, czy dobrze rozumiem? że taki kandydat bedzie przez swoje internetowe 5 minut kojarzony z Waszym miastem, z Waszym regionem a nie powinien - prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ....po znaku zapytania, jaki postawiłeś na końcu zdania mniemam, że masz watpliwości...no cóż, masz prawo. ...nad Stolicą niestety też przyjdzie zapłakać, bez względu na to, która z osób kandydujących na fotelu zasiądzie. I choć to nie moje miasto, to jednak smutno mi, bo to moja Stolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts