Goni_Mnie_Peleton 12.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 swoją drogą to szkoda mi Krzysia... Ciekawe co za kretyn wrobił Go w te wybory - czuje tu jakieś ... KonoGate nie jestem sympatykiem jego partii, ale wszystko uważam za celowe ośmieszenie pewnej grupy przez konkurencję Zgadzam sie. Zal mi tego czlowieka bardzo. Z pierwszego spota wyborczego sam sie smialem , ale juz ten filmik "z napadem na matke" to byly nieprzyzwoite drwiny. 3.3% wyborcow potraktowalo wybory chyba niepowaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 czy ktoś wie skąd ten fajny spot jest"a moje miasto to Białystok...."? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 12.11.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 a sweterek jest na allegro http://allegro.pl/item141409179_krzysztof_kononowicz_sweter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.11.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 W dzisiejszym Newsweek'u, nr 46/2006, s. 11, jest artykulik.Najważniejsze fakty poniżej za GW. >>> Wiemy, kto stoi za Kononowiczem Kandydata na prezydenta Białegostoku znają już chyba wszyscy. Jego reklamówkę wyborczą, zamieszczoną na portalu You Tube obejrzało ponad 2,5 mln osób. Kononowicz głoszący "żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego" zrobił furorę. We wczorajszych wyborach kandydat komitetu Podlasie XXI wieku zdobył 1,8 proc. głosów - niemal dwa razy więcej niż dawały mu sondaże. Jak donosi "Newsweek", Kononowicza wymyślił działacz prawicowej Polskiej Partii Narodowej Adam Czeczetkowicz, który w ostatnich wyborach parlamentarnych dostał 226 głosów. - Chcieliśmy, żeby kandydatem naszego komitetu był znany białostocki przedsiębiorca, ale się nie zgodził. Wpadliśmy na pomysł, że jak nie bogaty, to bezrobotny. Kononowicz pasował - mówił "Newsweekowi" Czeczetkowicz. Porażka w wyborach nie przeszkodziła Kononowiczowi w zdobyciu światowej sławy. Jego wyjątkowy spot polscy internauci już tłumaczą na angielski. >>> "Czarny koń" wyborów ??? http://kononowicz.pl http://www.kononowicz.prv.pl http://www.kononowicz.org http://www.adamczeczetkowicz.republika.pl http://www.nacjonalista.org W polityce głupota nie stanowi przeszkody.Napoleon Bonaparte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 W dzisiejszym Newsweek'u, nr 46/2006, s. 11, jest artykulik. Najważniejsze fakty poniżej za GW. >>> Wiemy, kto stoi za Kononowiczem Kandydata na prezydenta Białegostoku znają już chyba wszyscy. Jego reklamówkę wyborczą, zamieszczoną na portalu You Tube obejrzało ponad 2,5 mln osób. Kononowicz głoszący "żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego" zrobił furorę. We wczorajszych wyborach kandydat komitetu Podlasie XXI wieku zdobył 1,8 proc. głosów - niemal dwa razy więcej niż dawały mu sondaże. Jak donosi "Newsweek", Kononowicza wymyślił działacz prawicowej Polskiej Partii Narodowej Adam Czeczetkowicz, który w ostatnich wyborach parlamentarnych dostał 226 głosów. - Chcieliśmy, żeby kandydatem naszego komitetu był znany białostocki przedsiębiorca, ale się nie zgodził. Wpadliśmy na pomysł, że jak nie bogaty, to bezrobotny. Kononowicz pasował - mówił "Newsweekowi" Czeczetkowicz. Porażka w wyborach nie przeszkodziła Kononowiczowi w zdobyciu światowej sławy. Jego wyjątkowy spot polscy internauci już tłumaczą na angielski. >>> "Czarny koń" wyborów ??? http://kononowicz.pl http://www.kononowicz.prv.pl http://www.kononowicz.org http://www.adamczeczetkowicz.republika.pl http://www.nacjonalista.org I znów ku...wa wyjdziemy na Polaczków-głupaczków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.11.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ciekawe, czy ten biedny człowiek zdaje sobie sprawę, jak został zmanipulowany. I to1,8% wyborców, którym wydawało się, że głosują na uczciwego (bo niezamożny) faceta spoza układów, nieskompromitowanego i mówiącego prosto, ale szczerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.11.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Chyba żartujesz myśląc, że aż naiwnych tylu ludzi głosowało na niego z powodów, które wymieniłaś. PAtrząc na to jak wyglądał jego elektorat wierzę w to, że był to rodzaj manifestacji. Czyli głosowanie nie za a przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 raczej nigdy nie dowiemy się tego, czy to tylko manifa była ale Tymiński parę lat temu jednak wypadł lepiej [wiem, wiem, nie miał swetra..] ważne jest to, że oba sondaże były mylne - i przedwyborczy, i ankietowanie błąd statystyczny 3% ? nie wierzę że media mogą wiele że Internet może jeszcze więcej, szybciej i groźniej nacjonalista-pedagog, wychowawca w domu dziecka ma swoje 5 minut demokracja się rumieni Google zaciera ręce [linki ?] ze strony http://www.kononowicz.org >>> człowiek spokojny i normalny >>> nie będzie prezydentem Sondaże przedwyborcze dawały Kononowiczowi 1% poparcia. Analitycy są zdziwieni tym, że medialny boom wokół sylwetki Kononowicza zwiększył jego poparcie zaledwie o 2%... Pojawiają się opinie, że Polacy mimo uwielbienia fenomenu Kononowicza, mimo wszystko są "dojrzali społecznie" i w poważnych chwilach potrafią podjąć rozsądną decyzję. Zadziwiające jest jednak, że na pana Krzysztofa głosowali głównie wyborcy z wykształceniem średnim (35,2%), wyższym (19,7%) oraz z licencjatem (18,5%). Czyżby ludzie, którzy są sprawni internetowo i wiedzą czym jest serwis YouTube? Kononowicza poparło 10,0% osób z wykształceniem podstawowym, 9,7% - z zawodowym i 6,9% - z niepełnym wyższym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.11.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zadziwiające jest jednak, że na pana Krzysztofa głosowali głównie wyborcy z wykształceniem średnim (35,2%), wyższym (19,7%) oraz z licencjatem (18,5%). Czyżby ludzie, którzy są sprawni internetowo i wiedzą czym jest serwis YouTube? Kononowicza poparło 10,0% osób z wykształceniem podstawowym, 9,7% - z zawodowym i 6,9% - z niepełnym wyższym.[/color] Po prostu szczena mi opadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 14.11.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nie został prezydentem, ale powinien dalej kontynuować swoją misję: powinien być bacznym obserwatorem życia politycznego i poczynań nowych władz samorządowych Białegostoku. A może nie tylko Białegostoku, może regionu, może województwa, może wreszcie całej Polski.A ponieważ to forum budowlane: domek drewniany ładny i zadbany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zadziwiające jest jednak, że na pana Krzysztofa głosowali głównie wyborcy z wykształceniem średnim (35,2%), wyższym (19,7%) oraz z licencjatem (18,5%). Czyżby ludzie, którzy są sprawni internetowo i wiedzą czym jest serwis YouTube? Kononowicza poparło 10,0% osób z wykształceniem podstawowym, 9,7% - z zawodowym i 6,9% - z niepełnym wyższym.[/color] Po prostu szczena mi opadła... To własnie wygląda na swoistego rodzaju manifestację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zadziwiające jest jednak, że na pana Krzysztofa głosowali głównie wyborcy z wykształceniem średnim (35,2%), wyższym (19,7%) oraz z licencjatem (18,5%). Czyżby ludzie, którzy są sprawni internetowo i wiedzą czym jest serwis YouTube? Kononowicza poparło 10,0% osób z wykształceniem podstawowym, 9,7% - z zawodowym i 6,9% - z niepełnym wyższym.[/color] Po prostu szczena mi opadła... To własnie wygląda na swoistego rodzaju manifestację! Happening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 14.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 I w świetle tych wyników , nalezy się zastanowić co lepsze - głosowanie na kogokolwiek ( ażeby nie zmarnować głosu )- nie korzystanie ze swojego prawa wyborczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Głosowanie powinno być obowiązkiem. Więc nie ma co lepsze Sądzę, że to był pewien happening. Zresztą gdzies widziałam wiek głosujących /bardzo duzo ludzi mlodych/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.11.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Głosowanie powinno być obowiązkiem. Więc nie ma co lepsze Sądzę, że to był pewien happening. Zresztą gdzies widziałam wiek głosujących /bardzo duzo ludzi mlodych/. Założmy ze masz rację. Obowiązkowe głosowanie, moim zdaniem, sprawiłoby ze jeszcze wieksza przekora weszłaby w tych młodych o których wspominasz i Pan Kononowicz zebrałby jeszcze wiecej głosów, może nawet zagroził powazniejszym kandydatom. Akurat ja jestem za ograniczeniem praw wyborczych, ale to bardzo niepopularny pogląd. Ale i tak jestem bardzo postępowy bo tylko wiek byłby kryterium przyznawania czynnego prawa wyborczego a nie np płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 14.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Głosowanie jest moim prawem z którego chcę odpowiedzialnie korzystać . Głosowanie to nie garden party gdzie wybór drinka ma tylko dla mnie znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja chcialam tylko jedna rzecz powiedziec!!!! Przez tego cholernego Kononowicza mi sie przyczepil ten "dzingiel" " A moje miasto to Bialystok, a moje zycie to Bialystok..." żesz wrrrr... siedze i sobie spiewam pod nosem!!!! ratunku!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 wiem, że u nas demokracja jest w powijakch. Że przez tyle lat ludzie byli zmuszani do chodzenia na wybory, wiece, marsze itp. Ale dopóki nie dorosną do prawdziwego bycia obywatelem to niech nie marudzą, że im demokrację ktoś wpiernicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.11.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja chcialam tylko jedna rzecz powiedziec!!!! Przez tego cholernego Kononowicza mi sie przyczepil ten "dzingiel" " A moje miasto to Bialystok, a moje zycie to Bialystok..." żesz wrrrr... siedze i sobie spiewam pod nosem!!!! ratunku!!!!!!!! No to masz swój listopadowy hit, ja tez dzień, dwa i minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja chcialam tylko jedna rzecz powiedziec!!!! Przez tego cholernego Kononowicza mi sie przyczepil ten "dzingiel" " A moje miasto to Bialystok, a moje zycie to Bialystok..." żesz wrrrr... siedze i sobie spiewam pod nosem!!!! ratunku!!!!!!!! No to masz swój listopadowy hit, ja tez dzień, dwa i minie Dżiii, ja też to śpiewałam sobie . Może to materiał na hita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts