zielonooka 14.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ciii jeszcze uslysza w radiu i zaczna to - o zgrozo - puszczac ja na gwalt probuje sobie przypomniec wszystkie durne pioseneczki w stylu u lalala aj liwiu bejbi majac nadzieje ze moze wykopia mi z glowu Białystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 14.11.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A moje miasto to Białystok, a moje życie to Białystok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.11.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ciii jeszcze uslysza w radiu i zaczna to - o zgrozo - puszczac ja na gwalt probuje sobie przypomniec wszystkie durne pioseneczki w stylu u lalala aj liwiu bejbi majac nadzieje ze moze wykopia mi z glowu Białystok Przeciez te wszystkie durne i ta o Białym stoku to jedna kategoria "kaszana - na- na -na- na " umcykcykcykumcykcykcyk a to wpada w uchooo na szczescie na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ciii jeszcze uslysza w radiu i zaczna to - o zgrozo - puszczac ja na gwalt probuje sobie przypomniec wszystkie durne pioseneczki w stylu u lalala aj liwiu bejbi majac nadzieje ze moze wykopia mi z glowu Białystok Przeciez te wszystkie durne i ta o Białym stoku to jedna kategoria "kaszana - na- na -na- na " umcykcykcykumcykcykcyk a to wpada w uchooo na szczescie na krótko no tak ale tam mam przynajmniej jeszcze jakies doznania natury ...wzrokowej [ no tez naciagane ale.... ] a tu slysze Bialystok i widze..... glownego bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ciii jeszcze uslysza w radiu i zaczna to - o zgrozo - puszczac ja na gwalt probuje sobie przypomniec wszystkie durne pioseneczki w stylu u lalala aj liwiu bejbi majac nadzieje ze moze wykopia mi z glowu Białystok Przeciez te wszystkie durne i ta o Białym stoku to jedna kategoria "kaszana - na- na -na- na " umcykcykcykumcykcykcyk a to wpada w uchooo na szczescie na krótko no tak ale tam mam przynajmniej jeszcze jakies doznania natury ...wzrokowej [ no tez naciagane ale.... ] a tu slysze Bialystok i widze..... glownego bohatera skoncentruj się na audio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ciii jeszcze uslysza w radiu i zaczna to - o zgrozo - puszczac ja na gwalt probuje sobie przypomniec wszystkie durne pioseneczki w stylu u lalala aj liwiu bejbi majac nadzieje ze moze wykopia mi z glowu Białystok Przeciez te wszystkie durne i ta o Białym stoku to jedna kategoria "kaszana - na- na -na- na " umcykcykcykumcykcykcyk a to wpada w uchooo na szczescie na krótko no tak ale tam mam przynajmniej jeszcze jakies doznania natury ...wzrokowej [ no tez naciagane ale.... ] a tu slysze Bialystok i widze..... glownego bohatera Jakoś trochę musisz przytępić zmysły, bo nie wiem, co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ciekawe jak wrażenia węchowe Podobno są już przymiarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.11.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Głosowanie powinno być obowiązkiem. Więc nie ma co lepsze Nie powinno. To zdobycz i dar demokracji, a nie mus. Prawo wyboru i skonfrontowania go z wyborami innych. Mus był za komuny, 99,9% głosów, urny jeżdżące po domach itd. Mus jest na Białorusi - sorry, nie zamienię się. Choć szczerze powiem, że bardzo chciałbym poznać rozkład głosów przy 100% frekwencji. Chyba nawet bardziej niż kiedyś, od czasu gdy [dawno temu] wyczytałem, że 70% ludzi nie rozumie prostych komunikatów Z badań OECD wynika, że ponad 70 proc. dorosłych mieszkańców naszego kraju nie rozumie prostych tekstów, tabel i wykresów zamieszczonych w książkach i prasie. Oznacza to, że czytająca większość odtwarza litery, łączy je w słowa, te zaś w zdania, nie tworząc przy tym sensów - gdyby tym ludziom zrobić, jak w szkole, sprawdzian z treści, to zapewne by go oblali. >>> Kowalski w świecie prasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 14.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Głosowanie powinno być obowiązkiem. Więc nie ma co lepsze Nie powinno. To zdobycz i dar demokracji, a nie mus. Prawo wyboru i skonfrontowania go z wyborami innych. Mus był za komuny, 99,9% głosów, urny jeżdżące po domach itd. Mus jest na Białorusi - sorry, nie zamienię się. Choć szczerze powiem, że bardzo chciałbym poznać rozkład głosów przy 100% frekwencji. Chyba nawet bardziej niż kiedyś, od czasu gdy [dawno temu] wyczytałem, że 70% ludzi nie rozumie prostych komunikatów Z badań OECD wynika, że ponad 70 proc. dorosłych mieszkańców naszego kraju nie rozumie prostych tekstów, tabel i wykresów zamieszczonych w książkach i prasie. Oznacza to, że czytająca większość odtwarza litery, łączy je w słowa, te zaś w zdania, nie tworząc przy tym sensów - gdyby tym ludziom zrobić, jak w szkole, sprawdzian z treści, to zapewne by go oblali. >>> Kowalski w świecie prasy Gdyby dodac do slowa "obowiazek" przymiotnik obywatelski nabraloby to bardziej demokratycznego sensu. Do wyborow nie powinno sie chodzic pod przymusem z zewnatrz , powinno sie chodzic z obowiazku wynikajacego z wewnetrznych przekonan. 100% frekwencja wyborcza to utopia w demokracji. Zalozenie , ze nawet idioci pojma znaczenie "obywatelskiego obowiazku" jest naiwne. Tak mi sie wydaje ze 70-80% byloby OK. Wtedy 20-30% idiotow w wiekszosci zostaloby w domach , a skrajni radykalowie rozproszyliby sie wsrod umiarkowanych politykow , pomiedzy ktorymi nawet "intelektualista" bez trudu odnalazlby swego przedstawiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.11.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja chcialam tylko jedna rzecz powiedziec!!!! Przez tego cholernego Kononowicza mi sie przyczepil ten "dzingiel" " A moje miasto to Bialystok, a moje zycie to Bialystok..." żesz wrrrr... siedze i sobie spiewam pod nosem!!!! ratunku!!!!!!!! No to masz swój listopadowy hit, ja tez dzień, dwa i minie Nie przejdzie... W temacie "mojego miasta..." (ktore tez mi sie przykleilo) od razu skojarzyla mi sie skoczna melodia "piosenka tygodnia w radiu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Gdyby dodac do slowa "obowiazek" przymiotnik obywatelski nabraloby to bardziej demokratycznego sensu. Do wyborow nie powinno sie chodzic pod przymusem z zewnatrz , powinno sie chodzic z obowiazku wynikajacego z wewnetrznych przekonan. 100% frekwencja wyborcza to utopia w demokracji. Zalozenie , ze nawet idioci pojma znaczenie "obywatelskiego obowiazku" jest naiwne. Tak mi sie wydaje ze 70-80% byloby OK. Wtedy 20-30% idiotow w wiekszosci zostaloby w domach , a skrajni radykalowie rozproszyliby sie wsrod umiarkowanych politykow , pomiedzy ktorymi nawet "intelektualista" bez trudu odnalazlby swego przedstawiciela. To wszystko ładnie/pięknie, tylko wyborcy jeszcze musieliby mieć jakieś poglądy . I partie też. A teraz - widać tak naprawdę populistów i radykałów, a duża część ludzi aktywnych jakoś politycznie głosuje przeciwko, a nie za... I do tego większość partii obiecuje w zasadzie to samo i robi to tak samo . Choroba wie, czy to dmokracja, czy jakoś to za 50 lat nazwą inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 14.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 To wszystko ładnie/pięknie, tylko wyborcy jeszcze musieliby mieć jakieś poglądy . I partie też. A teraz - widać tak naprawdę populistów i radykałów, a duża część ludzi aktywnych jakoś politycznie głosuje przeciwko, a nie za... I do tego większość partii obiecuje w zasadzie to samo i robi to tak samo . Choroba wie, czy to dmokracja, czy jakoś to za 50 lat nazwą inaczej Otoz to , trzeba jeszcze miec poglady zeby glosowac. Radykalowie maja i dlatego do wyborow chodza. Politycy to sprytne bestie , staraja sie dopasowac do pogladow wyborcow. Dlatego mamy co mamy. Niska frekwencje i nadreprezentacje radykalow. Gdyby do wyborow zaczeli chodzic masowo normalni ludzie , pojawiloby sie wiecej politykow gotowych ich reprezentowac. Nie oszukujmy sie , polityka to nie jest zajecie dla idealistow , polityka to g...... Tylko , ze za sprawa aktywnosci wyborcow moze to byc mniej lub bardziej g .... smierdzace. Jak dla mnie to teraz cuchnie nie do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.11.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Gdyby do wyborow zaczeli chodzic masowo normalni ludzie no tak ze 2 mln tych normalnych już wyjechało. Jak myślicie oni chodzili na wybory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Gdyby do wyborow zaczeli chodzic masowo normalni ludzie no tak ze 2 mln tych normalnych już wyjechało. Jak myślicie oni chodzili na wybory? Pan Prezydent z moca urzędu stwierdził, że to były nieudaczniki, a nie normalni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ale nie powiedział, że nie głosowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filonxxxl 17.11.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Przez tego cholernego Kononowicza mi sie przyczepil ten "dzingiel" " A moje miasto to Bialystok, a moje zycie to Bialystok..." żesz wrrrr... siedze i sobie spiewam pod nosem!!!! ratunku!!!!!!!! Hehe, znaczy masz już coś z naszym miastem wspólnego Mam gdzieś mp3 (kiepskie bo kiepskie, z radia, ale jest), podesłać? BTW. Fajny ten awatarek, chociaż ten poprzedni (ze ślicznymi oczkami ) ciut bardziej mi się podobał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Choć szczerze powiem, że bardzo chciałbym poznać rozkład głosów przy 100% frekwencji. 100% frekwencja wyborcza to utopia w demokracji. Zalozenie , ze nawet idioci pojma znaczenie "obywatelskiego obowiazku" jest naiwne. Ja nie pisałem, że w to wierzę, tylko że chciałbym poznać taki rozkład. Podobnie chciałbym też wiedzieć, co byłoby, gdyby Hitler nie przegrał II WŚ, albo gdyby Powstanie Warszawskie odniosło zwycięstwo, albo co byłoby, gdyby parę lat temu w demokratycznych w RP wygrał wygrał Stan Tymiński. Takie political fiction. Tak mi sie wydaje ze 70-80% byloby OK. Wtedy 20-30% idiotow w wiekszosci zostaloby w domach , a skrajni radykalowie rozproszyliby sie wsrod umiarkowanych politykow , pomiedzy ktorymi nawet "intelektualista" bez trudu odnalazlby swego przedstawiciela. Bardzo nisko oceniasz tych, którzy nie postępują wg Twego widzimisię - czyli nie chodzą i nie chcą uczestniczyć w wyborach. A to przeciez ich wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 18.11.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 trudno określić to jednym słowem ! Tylko trzynaście lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Przez tego cholernego Kononowicza mi sie przyczepil ten "dzingiel" " A moje miasto to Bialystok, a moje zycie to Bialystok..." żesz wrrrr... siedze i sobie spiewam pod nosem!!!! ratunku!!!!!!!! Hehe, znaczy masz już coś z naszym miastem wspólnego Mam gdzieś mp3 (kiepskie bo kiepskie, z radia, ale jest), podesłać? BTW. Fajny ten awatarek, chociaż ten poprzedni (ze ślicznymi oczkami ) ciut bardziej mi się podobał... jasne na adres : zielonookamilosniczkakononowicza. malpa. costamcostam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Widzieliście tok show Najsztuba i Żakowskiego z panem Kononowiczem? I z jego "propmotorami" ?Jeden to jakiś narodowiec bezrobotny od lat. Ale drugi jest DOKTOREM nauk humanistycznych.Prowadzący byli bardzo grzeczni i uważający w stosunku do Kononowicza, który po prostu, moim zdaniem jest nieco upośledzony. Okazało sie zresztą w tym programie, że był takim miejscowym "głupim Jasiem" dzieci za nim biegały po wsi i go wyzywały, rzucały śnieżkami... wiecie o co chodzi.Ci ludzie po prostu go wykorzystali i robią na nim kasę.Tragedia. To po prostu żenujące.Kononowicz zapowiedział,że będize startował na prezydenta Polski. I podważy wyniki wyborów, bo ksiądz w dniu głosowania podał z ambony na kogo głosować. I on go pozwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts