Laurka 09.11.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam Wszystkich Serdecznie Mam pytanko: Czy ktoś zbudował lub jest w trakcie budowy ,,Sabiny" z pracowni Archipelag? My juz zaczeliśmy, ale chętnie poczytam Wasze opinie na temet tego projektu. http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=421&CanBack=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert74 19.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam.Właśnie jestem w trakcie realizacji.Chętnie wymienię doświadczenia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 03.07.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam Wszystkich Serdecznie Mam pytanko: Czy ktoś zbudował lub jest w trakcie budowy ,,Sabiny" z pracowni Archipelag? My juz zaczeliśmy, ale chętnie poczytam Wasze opinie na temet tego projektu. http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=421&CanBack=1 witam, budujemy Sabinkę - jesteśmy na etapie więźby - pozdrawiam innych budujących Sabina nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 14.02.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 witam,Buduję domek Sabina Nowa z pracowni Archipelag. Chętnie wymienie sie doświadczeniami i posłucam dobryc rad, jednoczesnie chętnie udziele początkującym rad do etapów które juz za mną. Obecnie wstawiam okna i robie elektrykę. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dior 19.02.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Japriv, Albert74 - jak budowa? Na 90% bierzemy się za ten projekt. Niestety nigdzie nie ma żadnych informacji na temat tego projektu. Czy mogę prosić o zdjęcia z realizacji, przybliżony koszt budowy, na stronie nie ma, do innych projektów jest - dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts