Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Telefon z klapką jaki polecicie pilna prośba

Eluś

Recommended Posts

Witam

Zwracam się do was z serdeczną prośbą. Jako laik w dziedzinie telefonów komórkowych wiem wstyd mi ale nie jestem na topie .Mam jeden od dwóch lat i jakoś mi z tym dobrze proszę Was o podpowiedź w sprawie zakupu telefonu z klapką. Telefon ma być dla mojej córki nastolatki- prezent. Właśnie kończy mi się umowa i dzwoniono do mnie z propozycją .Wiem, że to szukanie igły w stogu siana ale może jednak ktoś z was będzie mi mógł coś zasugerować. To co może być ważne w grę wchodzi firma orange. Telefon będzie w serii „dla firm” .Musi być w miarę trwały bo będzie pozbawiony gwarancji/chodzi o to że wszyscy znajomi córki mają w plusie wiecie o co chodzi/w pracy moje koleżanki mają jedna: Nokia 6103 ładniusi, ale nie poleca. Podobno wadliwe. Już dwa razy wymieniała szybkę bo odbijają się w niej przyciski i zostaje trwały ślad na szybce. Samsung X640 podobno w porządku. Skrytykowano motorole .No i tyle wiem. Za każdą podpowiedź będę wdzięczna.

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

motorole odradzam, widzialam kilka z klapkami w akcji, szczegolnie te najnowsza, rzeczywiscie ladny aparat fotograficzny, swietne funkcjie ale bateria tragiczna i komorka bardzo wadliwa (wciaz w naprawach)

Dokładnie.

Wiem bo mam.

Kupiłem z uwagi na walory estetyczne.

Pierwsza awaria po paru dniach.

Znajomi, co mają też awarie.

Nie polecam.

a ja chyba nie polecam klapek

sama mam 3-ci telefon z klapka i sie to dziadostwo zawsze psuje :evil:

sa jakies zaklocenia na "łaczu" tzn. klapka/wyswietlacz - telefon :-? i bleee...

natomiast doceniam ze nie trzeba blokowac klawiatury (zawsze zapominam ) i np w torebce telefonik nie dzwoni sobie radosnie i samoczynnie po znajomych i nieznajomych :wink: :lol:

Witam

Zwracam się do was z serdeczną prośbą. Jako laik w dziedzinie telefonów komórkowych wiem wstyd mi ale nie jestem na topie .Mam jeden od dwóch lat i jakoś mi z tym dobrze proszę Was o podpowiedź w sprawie zakupu telefonu z klapką. Telefon ma być dla mojej córki nastolatki- prezent. Właśnie kończy mi się umowa i dzwoniono do mnie z propozycją .Wiem, że to szukanie igły w stogu siana ale może jednak ktoś z was będzie mi mógł coś zasugerować. To co może być ważne w grę wchodzi firma orange. Telefon będzie w serii „dla firm” .Musi być w miarę trwały bo będzie pozbawiony gwarancji/chodzi o to że wszyscy znajomi córki mają w plusie wiecie o co chodzi/w pracy moje koleżanki mają jedna: Nokia 6103 ładniusi, ale nie poleca. Podobno wadliwe. Już dwa razy wymieniała szybkę bo odbijają się w niej przyciski i zostaje trwały ślad na szybce. Samsung X640 podobno w porządku. Skrytykowano motorole .No i tyle wiem. Za każdą podpowiedź będę wdzięczna.

Elusia - polecam Samsunga x640 lub x680 z podwójnym wyświetlaczem -wystepuje w kilku kolorach .........są to najmniej awaryjne telefony jakie widziałam ( a widziałam wiele :wink: )

sama używam samsunga e530 i jestem bardzo zadowolona mimo ,że to aparat z klapką :D

Jeśli zaś chodzi o Motorolę v3......hmmm......zmilczę dyplomatycznie chociaż jest to numer 1 wsród młodzieży 8)

Ja mam już kolejną Motorole z klapką i nie miałam problemów. Za parę dni musze kupić nowy i myślałam też o Samsungu x640, a teraz spojrzałam sobie na ten x680 i jeszcze fajniejszy. A co myślicie o tych rozsuwanych Samsungach? Nigdy nie miałam rozsuwanego, wydaje mi się fajny. Motorolę v3, to mój mąż strasznie chciał mi kupić :wink:

Wybiorę pewnie taki, za który zapłacę najmniej. Ale lubię menu Motoroli, które większość sprzedawców ocenia jako niewdzięczne w obsłudze :roll:

Ja mam już kolejną Motorole z klapką i nie miałam problemów. Za parę dni musze kupić nowy i myślałam też o Samsungu x640, a teraz spojrzałam sobie na ten x680 i jeszcze fajniejszy. A co myślicie o tych rozsuwanych Samsungach? Nigdy nie miałam rozsuwanego, wydaje mi się fajny. Motorolę v3, to mój mąż strasznie chciał mi kupić :wink:

Wybiorę pewnie taki, za który zapłacę najmniej. Ale lubię menu Motoroli, które większość sprzedawców ocenia jako niewdzięczne w obsłudze :roll:

to rzezcz wzgledna :

ja na przyklad organicznie nie znosze menu noki :evil:

a wiadomo ze wszyscy pieja z zachwytu nad intuicyjnoscia jej obslugi :wink:

Mam samsunga x-640 od marca br. i jestem zadowolona, chociaż pewną wadę on posiada: w torebce sam robi zdjęcia!!!

Jak pierwszy raz usłyszałam klik jadąc samochodem to nieźle się nagłówkowałam która to kontrolka pika http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif

a jest tam co fotografować? :p