kenedy 29.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ...jak telefon to dla mnie tylko nokia.. teraz w orange jest 6280 (klapka rozsuwana) jak zwykle najlepsza obsługa , wszystko wygodnie dostępne .Wcześniej miałem N70 i zmieniłem na właśnie 6280.. teraz zdradziłem nokie na rzecz sonyercsona K800i ........i no no ...niezły przyznam...może się przyzwyczaje...bo dla mnie telefon musi być funkcjonalny bo niestety jest często męczony musi mieć niezłą baterię i tu K800 mnie mile zaskoczył bo trzyma 1,5 dnia a wczesniejsze nokie to dzień nie mówiąc jak miałem samsunga...oczywiście piekny , fajne dzwonki itp ale bateria przy moim gadulstwie to wystarczała na pół dniówki w pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 nie mówiąc jak miałem samsunga...oczywiście piekny , fajne dzwonki itp ale bateria przy moim gadulstwie to wystarczała na pół dniówki w pracy.... Kenedy! mam prosbe! - looknij z łaski swojej na moj prawie blizniaczy watek _ Telkefon bez klapki -( ) ja tam sie pytam o pewne charakterystyczne rzeczy u samsunga a nie chce tu powielac tego pytania dzieki z gory ps. jak ci sie uzytkowalo nokie n70? (bo chyba z samsunga d600 jednak zrezygnuje ) a jako plan awaryjny mam wlasnie te n70-tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 29.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 jak ci sie uzytkowalo nokie n70? (bo chyba z samsunga d600 jednak zrezygnuje ) a jako plan awaryjny mam wlasnie te n70-tke n70 nawet fajna ale co mnie denerwowało to jak wiadomo to telefon z symbianem czyli bardzo wolno dzałajacy..przynajmniej dla mnie. Smsy - polskie znaki zabierały dużo liter.. tzn pisząć np "stękać" to nie 6 znaków tylko np 80 więc nawet krótki sms był wysyłany jako 3 smsy... , jak dla mnie za krótko trzymała bateria -pare razy nie wytrzymała mi dnia... ja lubie szybko załatwiać sprawy i najbardziej denerwowało mnie jego powolne działanie. Ale gneralnie nie jest zły. Dośc dużo funkcji oczywiście nikomu nie potrzebnych jak to we wszystkich wypasionych telefonach. No i jeszcze mój telefon "gubił" zasięg nieraz nawet w czasie rozmowy , myślałem że to tylko ja mam taki egzemplarz ale mam 3 znajomych którzy równierz na to narzekają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 jak ci sie uzytkowalo nokie n70? (bo chyba z samsunga d600 jednak zrezygnuje ) a jako plan awaryjny mam wlasnie te n70-tke n70 nawet fajna ale co mnie denerwowało to jak wiadomo to telefon z symbianem czyli bardzo wolno dzałajacy..przynajmniej dla mnie. Smsy - polskie znaki zabierały dużo liter.. tzn pisząć np "stękać" to nie 6 znaków tylko np 80 więc nawet krótki sms był wysyłany jako 3 smsy... , jak dla mnie za krótko trzymała bateria -pare razy nie wytrzymała mi dnia... ja lubie szybko załatwiać sprawy i najbardziej denerwowało mnie jego powolne działanie. Ale gneralnie nie jest zły. Dośc dużo funkcji oczywiście nikomu nie potrzebnych jak to we wszystkich wypasionych telefonach. No i jeszcze mój telefon "gubił" zasięg nieraz nawet w czasie rozmowy , myślałem że to tylko ja mam taki egzemplarz ale mam 3 znajomych którzy równierz na to narzekają.... ble ... ja jestem dosyc (czytajj: bardzo ale to bardzo ) niecierpliwa wiec wołowato chodzacy telefon odpada i jestem w punkcie wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 29.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ..to nie bierz n70 bo się rozczarujesz jak ja... zresztą słyszałem od przedstawiciela orange że telefony serii N maja jakieś felery i ponoć są powoli wycofywane ..ale nie wiem czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 13.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ...samsung D600 http://www.mobileshop.com.ua/images/samsung/l/d600.jpg... Znam pewną przepiękną kobietkę, która ma taki telefon prawie od roku. Po pierwsze. W jej wypadku bateria trzyma 1 dzień: potrafi gadać nawet do 5 godzin dziennie (jest adwokatem). W/g mnie to super wynik. Po drugie. Aparat ma lampę: można robić zdjęcia w nocy. Jakość fotografii nie powala na kolana, ale wspomnienia nocnych igraszek nabierają dodatkowego pieprzu. W/g mnie pozytywna zabawka. Po trzecie. Funkcjonalana a nawet wypasiona. Ja osobiście nie mam się do czego przyczepić. Reasumując: Bateria w Samsungach w stanie czuwania nie wytrzymuje tyle co w np. Sony-Erricsonie ale jak dużo gadamy to wyniki są zbliżone. Wiem z doświadczeń własnych: mam 2 telefony: Sony-Erricsona T-310 i Samsunga X-450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.12.2006 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Najlepszy telefon z klapką to telefon bez klapki.Łatwiej go obsługiwać jedną ręką ,szczególnie gdy jedzie się samochodem.K750i to chyba dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 20.12.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 od 1,5 roku mam motorolę v500 i jestem zadowolona - do tej pory bezproblemowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 21.12.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Najlepszy telefon z klapką to telefon bez klapki. Łatwiej go obsługiwać jedną ręką ,szczególnie gdy jedzie się samochodem. K750i to chyba dobry wybór. A najlepszy samochód to samochód z szoferem. A wtedy telefon można obsługiwać nawet nogami. I nie ma znaczenia czy telefon jest z klapką czy bez... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Najlepszy telefon na świecie ......to telefon służbowy zresztą samochód też Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts