Marzin 09.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Raz, raz, próba klawiatury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nio nareszcie Po pierwsze gratulacje z powodu chwalebnego rozpoczęcia. Po drugie niech się mury....i te sprawy a po trzecie to czymaj się (przez "cz" bo tak nieraz się człowiek czuje w wirze budowlanym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.11.2006 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nio nareszcie Po pierwsze gratulacje z powodu chwalebnego rozpoczęcia. Po drugie niech się mury....i te sprawy a po trzecie to czymaj się (przez "cz" bo tak nieraz się człowiek czuje w wirze budowlanym) Cześć, dzięki, dzięki. Robota idzie do przodu! Momentami nawet za szybko, musze ostudzić Bartków zapał, tak, zeby ich tempo pracy było podobne z czasem wiązania betonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A nikt nie widzial, ze komentarze do Twojego dziennika juz sa? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85475 To jak juz ktos to zobaczy to ja moge to usunac, bo po co dwa, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.11.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam!!! no i domek rośnie ile on ma metrów?? ma użytkowe poddasze? pozdrawiam! bede tu lukać![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 09.11.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No też miałem monitować o komentarze Szybki poczštek nie powiem, super W sobotę jestem akurat w Rokietnicy to sobie podejdę oblookać jeli pozwolisz Tak sobie patrzę, na jakš głębokoć się wgryzali w ziemię z fundamentami, a na ile ponad wychodzisz ze stanem 0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 09.11.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Gratuluje sasiedzie jak ja tobie zazdorszcze jutro bedzie chwila prawdy - umowilem sie do wykopu na mojej dzialce a dokladnie wybranie ziemi pod fundamenty wiec od tygodnia mam problemy z spaniem i na tabletkach uspakajajacych dziennik budowy juz mam dokumenty o rozpoczeciu budowy zostawione w starostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.11.2006 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Z dziennika namber łan: To mi sie bardzo podobalo! A tak w ogole, to fajny domek bedzie, ladny wlasnie dlatego, ze prosty. I na pewno lepiej 90m2 domku niz 90m2 mieszkania. A to, ze police w poblizu, to tez plus. Oszczedzisz na alarmie. Trzymam kciuki i czekam na rzuty tego projektu i kolejne fotki... Dzięki za miłe słowo, oczywiście rzuty będą A nikt nie widzial, ze komentarze do Twojego dziennika juz sa? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85475 To jak juz ktos to zobaczy to ja moge to usunac, bo po co dwa, no nie? A tamten wątek to tak z automatu powstał??? To może go usunąć, co? A na resztę odpowiem później, bo punkt 16 i trzeba na budowę grzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 09.11.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wow!! jestem pod wrazeniem To co? Święta Wielkanocne juz u siebie?..w takim tempie...Tego ci życzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Juz usunelam. Z automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.11.2006 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam!!! no i domek rośnie ile on ma metrów?? ma użytkowe poddasze? pozdrawiam! bede tu lukać![/b] Rośnie, rośnie! Ma poddasze uzytkowe, a jeżeli chodzi o parę jego danych, to niebawem je wstawię. No i lukaj, lukaj, bo: oj sie bedzie działo! No też miałem monitować o komentarze Szybki poczštek nie powiem, super W sobotę jestem akurat w Rokietnicy to sobie podejdę oblookać jeli pozwolisz Tak sobie patrzę, na jakš głębokoć się wgryzali w ziemię z fundamentami, a na ile ponad wychodzisz ze stanem 0 ? Daj znać, o której będziesz, to może pogadamy, bo mam zamiar coś tam w sobotę podziałać (o ile pogoda pozwoli). A odnośnie pytania. W zależności od miejsca zebrali od 50 do ponad 80 cm ziemi. Ponieważ w tym miejscu w porównaniu do reszty działki jest lekkie wzniesienie, dom ma stan zero jedną warstwę bloczków powyżej gruntu. Gratuluje sasiedzie jak ja tobie zazdorszcze jutro bedzie chwila prawdy - umowilem sie do wykopu na mojej dzialce a dokladnie wybranie ziemi pod fundamenty wiec od tygodnia mam problemy z spaniem i na tabletkach uspakajajacych dziennik budowy juz mam dokumenty o rozpoczeciu budowy zostawione w starostwie Zazdrościsz mówisz... Ale mnie duma rozpiera! O której będą kopali na Twojej działce? Z chęcią się poprzyglądam. Dzięki ludziska z miłe słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.11.2006 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wow!! jestem pod wrazeniem To co? Święta Wielkanocne juz u siebie?..w takim tempie...Tego ci życzę.... Hi hi, nooooo, pewnie że święta, ale nie Wielkanocne, tylko tegoroczne - Bożego Narodzenia! Hi Hi. A tak powaznie, to myślę o przyszłych wakacjach. 3 tygodnie urlopu i heja! Juz usunelam. Z automatu. No to już wiem jak ten aftomat się nazywa. Zeljka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Bardzo fajny projekt. Mysle, ze bedzie Wam sie tam bardzo dobrze i wygodnie mieszkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.11.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Bardzo fajny projekt. Mówisz??? No jak tak, to fajowo, bo chodzą głosy, że to taki kurnik... Mysle, ze bedzie Wam sie tam bardzo dobrze i wygodnie mieszkac. Noo peewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Czy ja też mogę ??? No więc chciałam napisać, że fajny projekt i trochę zazdroszczę ci decyzji odnośnie metrażu. Mi sen z powiek ciągle spędza myśl czy mój projekt nie jest za duży, bo co potem jak dzieci pójdą w świat? Ciekawa będę Twoich wrażeń jak już staną ściany a widzę, że to już niedługo. krys1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 09.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 mi to wyglada na to ze na Gwiazdke bedziesz sie mogl wprowadzac przy takim tempie dobrej pogody zycze przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.11.2006 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Czy ja też mogę ??? Jasne! No więc chciałam napisać, że fajny projekt i trochę zazdroszczę ci decyzji odnośnie metrażu. Mi sen z powiek ciągle spędza myśl czy mój projekt nie jest za duży, bo co potem jak dzieci pójdą w świat? Ciekawa będę Twoich wrażeń jak już staną ściany a widzę, że to już niedługo. Wiesz, jakieś 10 lat temu budowałem dom z rodzicami. Ma ze 180 metrów kw. Dziś rodzice są w nim sami. Matka na dole, ojciec przed telewizorem na górze, a spotykają się czasami w kuchni. Spokojnie starczyłaby im połowa. mi to wyglada na to ze na Gwiazdke bedziesz sie mogl wprowadzac przy takim tempie dobrej pogody zycze przede wszystkim Plan jest taki, że na zimę będzie stan surowy otwarty. Oby udało się położyć dach. Do wiosny mam zamiar organizowac takie rzeczy jak okna, zaklepać instalatora, wyszukać dachówki, itp, itd. A dom będzie sobie w tym czasie wysychał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 09.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Daj znać, o której będziesz, to może pogadamy, bo mam zamiar coś tam w sobotę podziałać (o ile pogoda pozwoli). A odnośnie pytania. W zależności od miejsca zebrali od 50 do ponad 80 cm ziemi. Ponieważ w tym miejscu w porównaniu do reszty działki jest lekkie wzniesienie, dom ma stan zero jedną warstwę bloczków powyżej gruntu. Będę chyba 14:00 - 15:00 może uda się spotkać ... Jak zobaczysz niecałe 2m wzrostu na horyzoncie to będę ja A co do wysokości, to pytam bo jak tam oglądałem działki zima/wiosna to wszystkie były lekko błotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 09.11.2006 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zazdrościsz mówisz... Ale mnie duma rozpiera! O której będą kopali na Twojej działce? Z chęcią się poprzyglądam. oj zazdroscze tego etapu - chcialbym miec ten etap co ty i stop w tym roku - moje marzenie !!!! dokladnie to nie wiem rumcyk ma do mnie zadzownic o ktorej bedzie koparka wolna wiec czekam juro od rana na fon pewnie cala noc przy kompie spedze z nerwow ale mysle ze jak pogoda dopisze to i w sobote moze wpadne na dzialke wszystko zalezy od mojego samopoczucia po jutrzejszym dniu prawdy qrde potrzebuje 4 dni (tak bylo u marcina ) do szczescia (w tym roku ) a mozesz sie pochwalic ile ciebie ten etap kosztowal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.11.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Będę chyba 14:00 - 15:00 może uda się spotkać ... Jak zobaczysz niecałe 2m wzrostu na horyzoncie to będę ja A co do wysokości, to pytam bo jak tam oglądałem działki zima/wiosna to wszystkie były lekko błotne. Ja mogę być dopiero ok 16:10 - 16:15. Jeżeli będziesz wcześniej, to śmiało możesz połazić sobie po mojej działce, jak coś to powiedz majstrom, że Marcin kazał. oj zazdroscze tego etapu - chcialbym miec ten etap co ty i stop w tym roku - moje marzenie !!!! Powiem Ci, że najtrudniej zacząć, teraz to samo jakoś leci. dokladnie to nie wiem rumcyk ma do mnie zadzownic o ktorej bedzie koparka wolna wiec czekam juro od rana na fon pewnie cala noc przy kompie spedze z nerwow Spoko, spoko, będzie git! ale mysle ze jak pogoda dopisze to i w sobote moze wpadne na dzialke wszystko zalezy od mojego samopoczucia po jutrzejszym dniu prawdy No to daj znać o której będziesz. Jutro święto, nie wiem, czy coś robić, czy za bardzo nie wypada... a mozesz sie pochwalic ile ciebie ten etap kosztowal ? Jeszcze nie podliczyłem, ale na pewno to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts