K74 13.01.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Przeczytałam o Twoich ambitnych planach. Trzymam kciuki za powodzenie operacji "dachówka" . Wyczuwam odrobinę braku wiary w moje plany... co? Raczej podziw, że Ci się chce . Naprawdę trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 13.01.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Heh, dobrze, że mam prawie 1k m2 działki bo muszę mieć stodołę, żeby wlazły oba i jacht i samochód U mnie miejsca też nie brakuje, ale małżonka jeży się na hasło duży garaż. Jezeli chciałbym w nim odrestaurowywac stare auto, to potrzeba 3 stanowiska... Oj, nie będzie łatwo. Raczej podziw, że Ci się chce . Naprawdę trzymam kciuki . No to fajnie. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 13.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 jakieś jaja chiba se robisz z tym koszeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 13.01.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 jakieś jaja chiba se robisz z tym koszeniem? No jak bum cyk cyk. Rozglądam się za kosiarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Marzin - fajne dachówki! Skoro taki masz zapał, to może i u mnie położysz? Mam papę na dachu, nie spieszy mi się.... A tak na poważnie to bardzo mi się podoba (żeby nie powiedzieć kręci ) jak faceci umieją (i robią) takie rzeczy samodzielnie. U nas w domu od razu woła się fachowców ale to się zmieni, od Mikołaja dostałam wiertarkę Bosha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.01.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Marzin - fajne dachówki! Skoro taki masz zapał, to może i u mnie położysz? Mam papę na dachu, nie spieszy mi się.... Jak będę chciał robić to po pracy, to będzie mały problem logistyczny z dojazdem A tak na poważnie to bardzo mi się podoba (żeby nie powiedzieć kręci ) jak faceci umieją (i robią) takie rzeczy samodzielnie. No widzisz, a Ci, co to mają (znaczy takiego faceta) , wogóle tego nie doceniają ale to się zmieni, od Mikołaja dostałam wiertarkę Bosha Przyda się, przyda. Ja już swoją spaliłem. Wytrzymała raptem może godzinę parcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 14.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Marzin - fajne dachówki! Skoro taki masz zapał, to może i u mnie położysz? Mam papę na dachu, nie spieszy mi się.... ja Ci moge polozyc dachowki przynajmniej jak bede kladl u siebie to juz mi szybciej pojdzie ale to się zmieni, od Mikołaja dostałam wiertarkę Bosha teraz bosch to juz nie to samo co pare lat temu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 14.01.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Potem prawie już podświadomie trafiliśmy do Rokietnicy. Pańskie oko konia tuczy, nie? Każdy z Was to pewnie ma, jedzie połazić na swoją budowę, i choć robi to już setny raz, za każdym razem chodzi się i ogląda puste pomieszczenia, dyskutując o tym, co będzie tu w przyszłości. Nie inaczej było z nami. I okazuje się, że nie tylko, bo zaraz jak tylko wysiedliśmy z samochodu, podjechał Misiak Pogadaliśmy przy moim płocie, a potem przenieśliśmy się pod płot Misiaka. Niestety pogodna nie jest łaskawa, więc ostatecznie wylądowaliśmy na kawie w restauracji. Faaaajnie! Pozdrawiamy Misiaka, jego żonę Asię i syna Oskara (ciekawe, czy teraz będzie jadł szynkę ) ja wiem ze od miesiaca nic sie nie zmienilo na mojej dzialce dolek jaki byl taki jest tylko wiecej wody w nim a i tak co najmniej raz w tygodniu wpadam popatrzeć przez plot na swoja posiadłosc dzieki za pozdrowienia a co do szynki to moze uda sie przemycic w tostach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cześć Marzin dawno nie pisałam ale takie mi się oczy zrobiły jak przeczytałam, że resztę to już ty sam będziesz robić. To ty prawdziwy mężczyzna jesteś, dom sam zbudujesz. Kciuki trzymam. A może by akcję zrobić, że grupa z forum pomaga dom koledze zrobić, i tak po kolei wszyscy domy postawimy własnymi siłami, będzie tanio, każdy coś w końcu potrafi. Ja na przykład...........no właśnie się zastanawiam, coś na pewno umiem, jakiś talent ukryty na pewno mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.01.2007 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cześć Marzin dawno nie pisałam ale takie mi się oczy zrobiły jak przeczytałam, że resztę to już ty sam będziesz robić. To ty prawdziwy mężczyzna jesteś, dom sam zbudujesz. Ale mi słodzisz Miło mi, miło... Kciuki trzymam. A może by akcję zrobić, że grupa z forum pomaga dom koledze zrobić, i tak po kolei wszyscy domy postawimy własnymi siłami, będzie tanio, każdy coś w końcu potrafi. Takie coś funkcjonuje. Kiedyś ogladałem o tym film, bodajże w stanach. Ja na przykład...........no właśnie się zastanawiam, coś na pewno umiem, jakiś talent ukryty na pewno mam W trakcie budowy się okaże. Jak zdecydujesz się już, co to jest, to daj znać. Spróbujemy to w jakiś sposób wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.01.2007 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Marzin - fajne dachówki! Skoro taki masz zapał, to może i u mnie położysz? Mam papę na dachu, nie spieszy mi się.... ja Ci moge polozyc dachowki przynajmniej jak bede kladl u siebie to juz mi szybciej pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.01.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 ja Ci moge polozyc dachowki przynajmniej jak bede kladl u siebie to juz mi szybciej pojdzie To może kurcze we dwóch pojedziemy - szybciej pójdzie Co na to Dominika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.01.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Ja zapraszam nawet jak z dachówkami się nie uda, to chociaż się kawy napijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Cześć Marzin! Właśnie trafiłam na Twój dziennik Bardzo fajnie, że jeszcze ktoś buduje takie małe i przytulne domki. Powiem szczerze, że już w to wątpiłam Mój będzie mieć podobny mertaż Będę śledzić Twój dziennik i dalsze postępy na budowie Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.01.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Cześć Marzin! Cześć!!! Właśnie trafiłam na Twój dziennik Cieszę się! Bardzo fajnie, że jeszcze ktoś buduje takie małe i przytulne domki. Powiem szczerze, że już w to wątpiłam Wiem, wiem. Dużo jeździłem z Magdą (żoną) po peryferiach Poznania, oglądając różne domki tu i tam. Wszędzie jakieś burżujstwo normalnie! Podając ilość potrzebnych materiałów, często widzę w hurtowniach na twarzy sprzedawców lekką drwinkę. Ale się tym za dużo nie przejmuję! Mój będzie mieć podobny mertaż Będę śledzić Twój dziennik i dalsze postępy na budowie No to już przystępuję do lektury Twojego dziennika i oczywiscie też będę śledził postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 20.01.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 bardzo zgrabny domek. Zazdroszczę, że zdecydowaliście się na taki metraż... u nas miało być 120 m max a w sumie projekt wyszedł na 150 ciekawe jak to teraz wybudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.01.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 bardzo zgrabny domek. Spróbowałabyś inaczej napisać Zazdroszczę, że zdecydowaliście się na taki metraż... Ja sam już nie wiem, czy to nie za mało. Gdzieś to już chyba pisałem, ale metraż wynika z: - naszych finansowych możliwości - doświadczenia z budowy moich rodziców. Chata wielka, ale obecnie jest prawie pusta. Teraz czekają na wnuków u nas miało być 120 m max a w sumie projekt wyszedł na 150 ciekawe jak to teraz wybudować? Da radę, cegła po cegle i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 20.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Ja zapraszam nawet jak z dachówkami się nie uda, to chociaż się kawy napijemy jak to sie nie uda? jakies powatpiewanie w zdolnosci tutaj odczytuje a kawke zawsze mozna wypic w milym towarzystwie tylko troche daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Ja zapraszam nawet jak z dachówkami się nie uda, to chociaż się kawy napijemy jak to sie nie uda? jakies powatpiewanie w zdolnosci tutaj odczytuje a kawke zawsze mozna wypic w milym towarzystwie tylko troche daleko Raczej powątpiewanie w siłę charakteru - no bo jak juz się spotkamy, to myślisz, że na ten dach tak od razu polecicie? Ja ci mówię - wypije się kawkę, potem wódeczkę, i skończymy na łóżkach mojej ekipy (bez podtekstów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Wszędzie jakieś burżujstwo normalnie! Eeeee..., zaraz "burżujstwo" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts