qlpiak 29.08.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Moze go jeszcze nie bylo. Niektore projekty, o ktore pytalam w Bauherze, gdy przymierzalismy sie do budowy na innej dzialce, to byly "koncepcje, ktore wymagaja dopracowania szczegolow";) To w sumie b. podobne projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.08.2007 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Moze go jeszcze nie bylo. Niektore projekty, o ktore pytalam w Bauherze, gdy przymierzalismy sie do budowy na innej dzialce, to byly "koncepcje, ktore wymagaja dopracowania szczegolow";) To w sumie b. podobne projekty Tak samo było z naszym. Nie był wcześniej przez nikogo realizowany. Kiedy poprosiłem o więcej szczegółów, przysłali mi na maila jakieś pierdoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 11.09.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Tak czytam ten Twój dziennik i szczęka mi opadła. Toż Ty już kończysz tę swoją budowę, już niedługo się wprowadzisz i co potem? O czym będziesz pisał na forum? Tylko rady dla innych? To chociaż zacznij budować jakąś altankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 12.09.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Tak czytam ten Twój dziennik i szczęka mi opadła. Toż Ty już kończysz tę swoją budowę, już niedługo się wprowadzisz i co potem? O czym będziesz pisał na forum? Tylko rady dla innych? To chociaż zacznij budować jakąś altankę. Krys, ja i tak wszystkiego ostatnio nie piszę. A spamował będe jak inni którzy się już wybudowali i mieszkają, w miejscach takich jak kawiarnia klubowa, hobby Myślę, że po wprowadzeniu będzie jeszcze od cholery roboty. Pewnie tak szybko nie pozbędziecie się mnie z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 12.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Pewnie tak szybko nie pozbędziecie się mnie z tego forum No, co ty, bez ciebie to my tu jak takie sierotki bez matki.... Myślę, że zasługujesz na miano przewodnika stada Wielkopolska 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 12.09.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Pewnie tak szybko nie pozbędziecie się mnie z tego forum No, co ty, bez ciebie to my tu jak takie sierotki bez matki.... Myślę, że zasługujesz na miano przewodnika stada Wielkopolska 2007. Znaczy taki ojciec dyrektor? dzięki za namiary. Gdzie kupowaliście płytki? piszesz jakie i za ile - ale gdzie? kładziesz na całym dole? mi dopiero kończą "zero", ale w myślach juz urządzam ...... jeżeli chodzi i znajdowanie płytek to procedura była taka. Magda grzebała najpierw w necie, zobaczyła to co ją interesuje, ponieważ byli to Polscy producencji, grzebała potem na stronach Paradyża, Opoczna, Cersanitu i spisywała dresy Poznańskich dilerów. Gdzie dokładnie kupiliśmy: Cersanit - Cermax w Dąbrowie. Jadąc z Poznania Bukowską, po prawej stronie. Trudno nie zauważyć. Paradyż - BAD w Przeźmierowie. Jadąc w kierunku Bukowskiej przy salonie Nissana w prawo i za zakrętem jest budynek Opoczno - gdzieś przy Obornickiej, ale dokładnie nie wiem, bo Magda była tam sama. Na stronce Opoczna jest adresik. A kafeleczki kładziemy odpowiednio: obie łazienki - ściany pod sufit + podłoga pomieszczenie gospodarcze (kotłownia to moje oczko w głowie. Musi być jak z żurnala ) podłoga w przedsionku gres w kuchni na podłodze i pasek ze zwykłych na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady00 12.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 WitamMarzin jeśli chodzi o posadzki ,kładłeś papę termozgrzewalną na chudziaka?Dawałeś folię pod chudziaka?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 13.09.2007 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam Marzin jeśli chodzi o posadzki ,kładłeś papę termozgrzewalną na chudziaka? Dawałeś folię pod chudziaka? pozdrawiam Cześć! Pod chudziakiem nie ma nic, a na chudziaku dałem taką grubszą folię budowlaną. Papy nie dawałem. Chudziak był dość gładki, więc folia nie miała możliwości przeciąć się od chodzenia po niej. Ale jeden z posadzkarzy z którymi rozmawiałem mówił, żeby koniecznie wcześniej porzesmarować dysperbitem. Nie zrobiłem tego. Bo drugi powiedział, że bez sensu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.09.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 czescmam pytanko odnośnie tych kominów... ile dałeś za ten odbiór i gdzie sie to zglasza co by ci czarni przyszli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.09.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jezusie ! Świerczu, przestraszyłem się Twojego nowego avataru! czesc mam pytanko odnośnie tych kominów... ile dałeś za ten odbiór i gdzie sie to zglasza co by ci czarni przyszli... W sklepie instalacyjnym w Rokietnicy zapytałem, czy nie znają jakiegoś miejscowego kominiarza. Dali mi komórkę, zadzwoniłem, przyjechał raz zobaczyć co i jak, powiedział co poprawić. Druga wizyta to już wypisanie "kwita" i skasowanie 180 złotych. Oczywiście u Ciebie może być tylko jedna wizyta, o ile nie byłeś tak wspaniałomyślny jak ja i miomo że było to w projekcie nie wykonałeś kanału wentylacyjnego kotłowni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Marzinie możesz mi przesłać ten namiar na odbiór komina. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.09.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Marzinie możesz mi przesłać ten namiar na odbiór komina. Proszę Mogę, ale musisz zaśpiewać piosenkę albo powiedzieć wierszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.09.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Na życzenia "Wlazł kotek na płotek i mruga....." Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.09.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 "Wlazł kotek na płotek i mruga....." To moja ulubiona piosenka! Może być Jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Marzin: jak tam Twoja łazienka z Paradyża?? jestem ciekaw, bo sam chce mieć takie same kafle, kiedy będziesz robił tą łazienkę? pokażesz zdjęcia?pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.09.2007 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Marzin: jak tam Twoja łazienka z Paradyża?? jestem ciekaw, bo sam chce mieć takie same kafle, kiedy będziesz robił tą łazienkę? pokażesz zdjęcia? pozdrawiam m. Cześć Maksiu, myślę że zdjęciami łazienki będę mógł się pochwalić dopiero w połowie października, bo najpierw majster musi skończyć poddasze, potem szybko zrobić kotłownię a potem jeszcze szybciej kuchnię. Po tym wszystkim wchodzi dopiero do dolnej łazienki. Z tym że nie pamiętam czy dolna łazienka będzie w kaflach z paradyża.... Nie ma to jak konkretna odpowiedź Zdjęcia pokażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Jezusie ! Świerczu, przestraszyłem się Twojego nowego avataru! W sklepie instalacyjnym w Rokietnicy zapytałem, czy nie znają jakiegoś miejscowego kominiarza. Dali mi komórkę, zadzwoniłem, przyjechał raz zobaczyć co i jak, powiedział co poprawić. Druga wizyta to już wypisanie "kwita" i skasowanie 180 złotych. Oczywiście u Ciebie może być tylko jedna wizyta, o ile nie byłeś tak wspaniałomyślny jak ja i miomo że było to w projekcie nie wykonałeś kanału wentylacyjnego kotłowni..... dzięki! kurcze 180 zyla za jakiegoś kwita to chyba sporo.... ps. wróciłem jednak do starego avataru co by nie straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.09.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 dzięki! kurcze 180 zyla za jakiegoś kwita to chyba sporo.... Daj spokój. Kasują na każdym kroku. Ale co zrobić, ta opinia jest potrzebna i tyle. Wczoraj też dowiedziałem się, że trzeba wywalić pięć stów na inwentaryzację geodezyjną budynku. To też jest potrzebne.... ps. wróciłem jednak do starego avataru co by nie straszyć Teraz jestem już jakiś spokojnieszy. P.s. Jak dzidzia i żonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Marzin idziesz jak burza Ja już nie nadążam za moimi ulubionymi dziennikami, wpadam tylko się przywitać Trzymam kciuki jak zwykle pełna podziwu Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.09.2007 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Marzin idziesz jak burza Ja już nie nadążam za moimi ulubionymi dziennikami, wpadam tylko się przywitać A witam, witam. Fajnie, że wpadłaś! Z tą burzą to chyba lekka przesada. raczej jest to lekkie zachmurzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts