jjsod 23.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 gratulujemy świeżo upieczonemu tatusiowi życzymy wiele radości i cierpliwości (budowa to nic... ) pozdrowienia dla żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.09.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 gratulujemy świeżo upieczonemu tatusiowi życzymy wiele radości i cierpliwości (budowa to nic... ) Dzięki, dzięki! pozdrowienia dla żony Uciekam już, bo zaraz na polnej będzie czas odwiedzin. Przekażę pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 23.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 23.09.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 to i ja się dołożę z gratulacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 23.09.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Gratulacje . I pozdrowienia dla Żony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 23.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 GRATULACJEDuzo zdrowka dla Dzidziusia i Żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 23.09.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A to najszczersze gratulacje!!! Dużo zdrowia dla Dzidzi i Mamusi. A dla Taty, życzenia wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.09.2007 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 KROPELKA2 maciejc Kasia Justyna Acidtea Wszystkim Wam bardzo dziękuję! A teraz to ja znowu uciekam... świętować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.09.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Gratulacje (napisz coś konkretniejszego: zostałes ojcem synka czy córeczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 23.09.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Gratulacje!!! :D:D No i z wszyscy z niecierpliwością czekamy na więcej informacji i pierwsze zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.09.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Dziękuję za kolejne gratulacje! Ave! Altariela Dopiszę coś więcej. Urodziła nam się dziewczynka, na imię będzie miała Hania. Była też druga wersja: Maja. Magda zaraz po porodzie nie mogąc dokładnie jej obejrzeć, bo leżała kawałek obok, pytała które imię bardziej do niej pasuje. Stwierdziłem, że w tym momencie to chyba Gucio. No, ale to było kilka minut po opuszczeniu mamusiowego brzuszka. Hania waży 3250g, ma 55 cm długości (mam nadzieję, że nic nie przekręciłem). Przyszła na świat 7 dni po terminie, dokładnie w pierwszą rocznicę naszego ślubu. Czekała, czy co? Tyle żartów, ale ostatnia noc i 14 godzin na porodówce nie należały do mało stresujących. Na samym początku dla przyspieszenia powstania skurczów podano Magdzie oksytocynę. Efekt był taki, że dziecku zaczął zanikać puls... Panika, nerwy, odłączenie oksytocyny i czekanie na naturalne skurcze, a tych brak. Wód już nie było, więc z upływem czasu pojawiało się prawdopodobieństwo infekcji. Kiedy wreszcie pojawiły się skurcze, każdy z nich znowu powodował zanik tętna dziecka. I tak w kółko macieju. Odgłos urządzenia monitorującego puls dziecka będę pamiętał jeszcze długo.... W końcu jednak dzidzia zdecydowała się przyjść na ten świat. Okazało się, że pępowina zawinięta była wokół szyi dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 23.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Gratulacje!!! No to 23 września będzie dla Waszej Rodzinki podwójnym świętem! Dla naszej też jest - mój mąż też obchodzi dziś urodziny Pozdrowienia dla całej Waszej Trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 23.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Tak myślałem jak Ciebie ani w sobotę ani w niedzielę na działce nie zastałem Marcin, szczere gratulacje i wiem jaki to stres ... Ściśnij całą familię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 24.09.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Marzin, piękne imię wybraliście dla Dzieciątka. Nasze młodsze też Hania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.09.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Marzin, piękne imię wybraliście dla Dzieciątka. Nasze młodsze też Hania . Tak śliczne imie i no i oczywiście gartulacje. Dużo zdrowia dla małe i żony. A Tobie wytrwałości w nieprzespanych nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 24.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Marzin gratulacje!! Wszystkiego najlepszego dla Żonki i Hani. Dużo zdrówka!!! Pozdrawiam Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlpiak 24.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No to Haneczka ma wyczucie chwili Gratulacje dla rodzicow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 no to stało się! GRATULACJE. Moja Ania też miała być Hania. Pozdrowienia dla żony. http://gify.nep.pl/gify/zwierzeta/misie/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.09.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 anusik Mice Kasia Wciornastek Zakrzewianka qulpiak krys1 Fenkju wery macz! A teraz chwalę się. Córka z Vaterem. http://s6.directupload.net/images/070924/temp/pfbi98Di.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 24.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ale kochane serduszko a fryzurka to chyba po tacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts