świercz1719500624 24.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 http://s6.directupload.net/images/070924/temp/pfbi98Di.jpg oj!!! jak dobrze że zajrzałem do netu! Wielkie gratulacje!!! jak czytam nie obyło się też bez emocji.... na szczęście wszystko dobrze się skończyło no to powodzenia ziomalu!! yo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 24.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 no to moje gratulacje!!!!!! bedziesz mial kogo zabierac na szlake w przyszlym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.09.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ale kochane serduszko a fryzurka to chyba po tacie Masz na myśli te zakola ? .... Yo ziom! Brachol, od maleńkości będę z silnikiem oswajał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.09.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Fajna niunia. Napisz jak już zwariujesz na jej punkcie. I pamiętaj jak będzie troszkę większa powinieneś zacząć zabierać ją do restauracji i pokazywać jak się zachowuje prawdziwy mężczyzna czyli Ty, w ten sposób podnosisz poprzeczkę potencjalnym kawalerom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 25.09.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 hi hi akurat mialam na mysli te czuby jak u jednorożcow to chyba specjalnie skrecane pod sesje fotograficzna zazdroszcze Wam takiej malutkiej ksieżniczki . mam slabosc do dziewuszek sama słodycz ten Wasz robaczek pozdrowienia dla dzielnej Mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 25.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 co do ocieplenia i elewacji: u mnie 10cm styropianu garaż, 15cm reszta domu, tynk akrylowy barwiony w masie (na razie Kreisel, ale to będziemy zmieniać ze względu na kolorystykę - na Kabe prawdopodobnie) wyszło ok 100zł/m2 brutto z robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 co do ocieplenia i elewacji: u mnie 10cm styropianu garaż, 15cm reszta domu, tynk akrylowy barwiony w masie (na razie Kreisel, ale to będziemy zmieniać ze względu na kolorystykę - na Kabe prawdopodobnie) wyszło ok 100zł/m2 brutto z robocizną Cena szok. Powiem jedno ponieważ mam już tynk mineralny na całym domu coraz bardziej przekonuje się do terabony (tj. tynku mineralnego z kolorkiem narzucanego w formie baranka taką specjalną maszynką) a nie do tynku cieńkowarstwowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 25.09.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja tylko nie wiem czemu chcesz kupować styropian razem z tynkiem. Przecież możesz spokojnie kupić go oddzielnie. Bo tak to nie wiadomo, czy np. Caparol jest tańszy bo styropian jest ze styropozu (lokalny producent, nieco tańszy od konkurencji), czy tańszy bo tynk tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.09.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Krys1 na razie nie przyjdzie mi zwariować, bo dziecko niestety ma zapalenie przewodów moczowych i zostanie w szpitalu pięć dni. A Magde już jutro wypisują. Brzydlak Brzydlak, dobre masz oczy że zauważyłaś fryzurę którą stworzyłem dzidzi. Tym bardziej że za dużo nie było z czego tworzyć. jjsod a dlaczego akrylowy? Jakaś konkretny powód? Przyznam się, że za bardzo nie mam się kogo poradzić, bazuję tylko co piszą na ten temat forumowi guru. Wciornastek ja nie za bardzo mogę na styropian dać tradycyjnego baranka. Raczej musi być tynk cieńkowarstwowy Altariela ci dostawcy tynku mają styropian w dobrej cenie. Zamówię w jednym miejscu i przyjedzie jednym transportem. A tak kombinacje. Każdy z nich daje styropian innych producentów, nie swój. Te różnice w cenie wynikają głównie z cen klejów, tynków i dodatków. Różnica w cenie styropianu to 50-100 zł, co przy 10 szału nie robi. Wieczorem wstawię do dziennika oferty, które dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 25.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dziś o 3 w nocy zostałem tatusiem Było dużo, dużo stresów, ale na szczęście wszystko dobre, co dobrze się kończy! Cóż tu powiedzieć... gratulacje i oby się zdrowo chowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 26.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 bo dziecko niestety ma zapalenie przewodów moczowych i zostanie w szpitalu pięć dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 26.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Marzin, a dopisz proszę po ile za tynki masz (np. za worek 25kg czy cuś) w ofertach to będzie rozeznanie, bo przy większym domu nie mam sobie jak podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 26.09.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Marzin, wysłałam pytanko na PW. Możesz odpisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Marzin, a dopisz proszę po ile za tynki masz (np. za worek 25kg czy cuś) w ofertach to będzie rozeznanie, bo przy większym domu nie mam sobie jak podzielić Marzin, właśnie, dawaj szczegóły, oszczędzisz nam trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 26.09.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Marzin przepraszam, ale przypomisz mi, gdzie kupowałeś okna? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Który ładniejszy? Bo dwójki więcej idzie, więc wychodzi drożej na całości o ok 800zł. Dawaj 1,5, dla mnie różnica wizualna prawie żadna, powiedziałabym nawet że 1,5 ładniejszy, a 800 zł piechotą nie chodzi Kabe wyszło dość tanio, to jest wersja z tynkiem silikonowym czy mieneralny + farba silikonowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.09.2007 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 [ mało tego.... Mice wedle życzenia. W dzienniku szczegółowe ceny systemu sto, a jak już pewnie zdążyłeś zauważyć, na grupie porównanie za m2. Jeżeli chcesz to puszczę Ci na maila wyceny które dostałem. Kasia zalogowałem się, ale nic nie ma... Zakrzewianka okna brałem w MS na Sokoła, ale były to drewniane Drutexy. Altariela a jednak zaszalałem i zamówiłem 2,0. Gość zjechał jeszcze trochę z ceny. Każda wersja była z tynkiem barwionym w masie. Muneralny + farba rzeczywiście wychodzi taniej. O minusach pisałem na grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 27.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Marzin, na prv. pytałam o namiary na ocieplaczy poddasza, bo o tym, co znowu nawywijał nasz wykonawca, to szkoda gadać. I dzięki za ten kawał dobrej roboty w sprawie elewacji. W październiku mamy ocieplać, a na wiosnę tynkować, więc już sama nie będę szukać tylko spapuguję po Tobie to STO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.09.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Marzin, na prv. pytałam o namiary na ocieplaczy poddasza, bo o tym, co znowu nawywijał nasz wykonawca, to szkoda gadać. Namiary Ci wysłałem, ale są dwa problemy 1. Pan od poddasza to mój kolega, którego zresztą poleciłem na białej liście. Niestety Żuczek nie był tego samego zdania co ja, i trochę się na niego pożalił. 2. Będzie problem z terminami. Ale zadzwoń, pogadaj, powołaj się na mnie, zobaczymy I dzięki za ten kawał dobrej roboty w sprawie elewacji. W październiku mamy ocieplać, a na wiosnę tynkować, więc już sama nie będę szukać tylko spapuguję po Tobie to STO. Jak tynk będzie już zrobiony to zapraszam na oględziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.09.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Co tam budowa Marzin napisz co u Hani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts