Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marzin buduje, Ty komentujesz !

Marzin

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 732
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Marzin

czy mógłbyś mi proszę przeslać namiar na tego stolarza? Czy on robi tylko drzwi, czy rożne takie inne rzeczy też? (np. parapety, różne frezowane blaty itd)

pozdrawiam

ja też mogę tobie podać bo to ten sam co mi robi kuchnie i już paru osobą z forum

Jarosław Mikołajczak 603082461

Marzin

czy mógłbyś mi proszę przeslać namiar na tego stolarza? Czy on robi tylko drzwi, czy rożne takie inne rzeczy też? (np. parapety, różne frezowane blaty itd)

pozdrawiam

Misiak napisał o tym, co robił mi kuchnię, a Tobie chodzi pewnie o tego od schodów i drzwi zewnętrznych.

Jan Zasuwik 607 814 751. Warsztat ma w Drezdenku, czyli ok 100 km na północ od Poznania. Tylko jest mały problem, kiedy go zapytałem czy zrobi mi drzwi wewnętrzne, to powiedział że tak. W maju 2008. :( A ja chciałem takie z prawdziwego drewna, a trzeba będzie kupić w stylu techno. Czyli plastic-fantastic...

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg

'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,

oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały'

życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku

dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną

• 3 weeks później...
smarować nic już nie musisz, ale dziennik zostaw dla potomności - myślę, że wiele osób chciałoby się osobiście zmierzyć z budowaniem, ale brak im wiedzy, doświadczenia, odwagi (nie potrzebne skreślić) a Twój przykład na pewno byłby dla nich pouczający tym bardziej, że zakończony sukcesem - wszakże mieszkasz