K74 05.11.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No pewnie, Marzin, że nie możesz nie pisać . Ja już nawet byłam u Ciebie z wizytą w ubiegłym tygodniu, sprawdzić, czy Cię ta wykończeniówka nie wykończyła , ale zastałam tylko pana macającego tynki na zewnątrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 13.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Marzin czy mógłbyś mi proszę przeslać namiar na tego stolarza? Czy on robi tylko drzwi, czy rożne takie inne rzeczy też? (np. parapety, różne frezowane blaty itd) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Marzin czy mógłbyś mi proszę przeslać namiar na tego stolarza? Czy on robi tylko drzwi, czy rożne takie inne rzeczy też? (np. parapety, różne frezowane blaty itd) pozdrawiam ja też mogę tobie podać bo to ten sam co mi robi kuchnie i już paru osobą z forum Jarosław Mikołajczak 603082461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.11.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Marzin czy mógłbyś mi proszę przeslać namiar na tego stolarza? Czy on robi tylko drzwi, czy rożne takie inne rzeczy też? (np. parapety, różne frezowane blaty itd) pozdrawiam Misiak napisał o tym, co robił mi kuchnię, a Tobie chodzi pewnie o tego od schodów i drzwi zewnętrznych. Jan Zasuwik 607 814 751. Warsztat ma w Drezdenku, czyli ok 100 km na północ od Poznania. Tylko jest mały problem, kiedy go zapytałem czy zrobi mi drzwi wewnętrzne, to powiedział że tak. W maju 2008. A ja chciałem takie z prawdziwego drewna, a trzeba będzie kupić w stylu techno. Czyli plastic-fantastic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 14.11.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dziękuję bardzo za namiary. Dobrze, że mi chodzi właśnie o maj 2008. Może się wcisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.11.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dziękuję bardzo za namiary. Dobrze, że mi chodzi właśnie o maj 2008. Może się wcisnę No to jak będziesz dzwoniła, to powołaj się na Marcina z Rokietnicy. Może poprawimy stolarzowi humor, bo przy płaceniu był mały zgrzyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslav 08.12.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a tak wogole to jak nalezy w tej chwili komentowac dziennik? prosze o objasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 13.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 przepraszam, a co się stało, żeś taki lakoniczny... niby czasem jeden rysunek wystarczy za 1000 słów, ale nie zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 13.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a tak w ogóle to gratulacje, dla Ciebie i Twojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.01.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witajcie! Sorki, że tak milczę, dziennik poddany był czyszczeniu, ale nie zrobiłem jeszcze tego do końca. Nie sądziłem, że będą jeszcze jakieś wpisy. Dom wybudowany, mieszkamy, co tu więcej smarować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 15.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 smarować nic już nie musisz, ale dziennik zostaw dla potomności - myślę, że wiele osób chciałoby się osobiście zmierzyć z budowaniem, ale brak im wiedzy, doświadczenia, odwagi (nie potrzebne skreślić) a Twój przykład na pewno byłby dla nich pouczający tym bardziej, że zakończony sukcesem - wszakże mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 15.01.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a poza tym, skoro już ze swoim dziennikiem się nie męczysz to może byś pozaglądał do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts