Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Informacja, kto ich wybral...

mmmad

Recommended Posts

Wiekszosc tu pisze: nie ja ich wybralem. To popatrzcie na swoich sasiadow...

Wybory do Sejmu (i Senatu)

http://www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/M/index.htm

A tu wybory na prezydenta (II tura).

http://www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm

Ta druga mapka doskonale do mnie przemawia. I tak mi sie od razu kojarzy z podobnymi mapkami dotyczacymi dochodow, zurbanizowania kraju, wyksztalcenia, religii, glosowaniem za wstapieniem do Unii Europejskiej i podzialami zaborowymi...

z mapki dotyczącej wyborów prezydenta wynika jednoznacznie za kim azja stoi :lol: :lol: :lol: a narzekają cholery :wink:

Jakby się tak bezstronnie mapie przyjrzeć to cała Europa w Azji siedzi 8) To tylko półwysep-perdołka a nie żaden końtynent :lol:

Rozejrzyjcie się - prawie trzech na czterech naszych znajomych ośwadczyło coś takiego w badaniu!

nie wierz w badania 8) , co najmniej trzech na czterech moich znajomych robi sobie w nich jaja. i potem wychodzi to co wychodzi

np. gdyby dziś byłyby wybory to frekwencja około 70 % a w realu ledwie 40%.

gdyby dziś byłyby wybory to wygrałaby po przed pisem a w realu odwrotnie.

zresztą, w anonimowym badaniu można pofantazjować o swoich preferencjach seksulanych, politycznych, stosunku do feministek, bicia żon :wink: itp.

Rozejrzyjcie się - prawie trzech na czterech naszych znajomych ośwadczyło coś takiego w badaniu!

nie wierz w badania 8) , co najmniej trzech na czterech moich znajomych robi sobie w nich jaja. i potem wychodzi to co wychodzi

np. gdyby dziś byłyby wybory to frekwencja około 70 % a w realu ledwie 40%.

gdyby dziś byłyby wybory to wygrałaby po przed pisem a w realu odwrotnie.

zresztą, w anonimowym badaniu można pofantazjować o swoich preferencjach seksulanych, politycznych, stosunku do feministek, bicia żon :wink: itp.

Wiesz nie zawsze wierzę, ale normą jest że ludzie w badaniach starają się lepiej wypaść, a nie gorzej.

Zresztą na tyle na ile znam się na manipulacji i oddziaływaniu mediów - to nic dziwnego.

Zamiast PRL i IV RP tak naprawdę mamy teraz Pi-AR-eL - czyli Public Relations na Ludowo. Bardzo efektywne.

Głosował mój tata.

Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :):)

Ja mojej Mamie już od miesiąca robię prewencyjne pranie mózgu, żeby jej ktoś przypadkiem dobrze opakowanego g..a nie sprzedał. :D

U mnie stan beznadziejny - trudno - każdy jest kowalem własnego losu :):)

[Wiesz nie zawsze wierzę, ale normą jest że ludzie w badaniach starają się lepiej wypaść, a nie gorzej.

.

I tym można wytłumaczyć przegraną PO ostatnich wyborach :-?

W sondażach przedwyborczych prowadzili .

No jak to? Skoro wiedza, ze lepiej jest glosowac na ta partie, to dlaczego glosuja "gorzej"?