mmmad 09.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wiekszosc tu pisze: nie ja ich wybralem. To popatrzcie na swoich sasiadow... Wybory do Sejmu (i Senatu)http://www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/M/index.htm A tu wybory na prezydenta (II tura).http://www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm Ta druga mapka doskonale do mnie przemawia. I tak mi sie od razu kojarzy z podobnymi mapkami dotyczacymi dochodow, zurbanizowania kraju, wyksztalcenia, religii, glosowaniem za wstapieniem do Unii Europejskiej i podzialami zaborowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja z lubelskiego, ale TO NIE JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja z lubelskiego, ale TO NIE JA Jak nie Ty, to Twoj sasiad... Pawson????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ja tam z pomorskiego jestem - jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja z lubelskiego, ale TO NIE JA Jak nie Ty, to Twoj sasiad... Pawson????? No statystyka bezwzględną jezd... ktoś musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ja tam z pomorskiego jestem - jakby co Mialabys sie czym chwalic, jakbys byla z zachodniopomorskiego, taki np. powiat policki czy swinoujski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.11.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 z mapki dotyczącej wyborów prezydenta wynika jednoznacznie za kim azja stoi a narzekają cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 z mapki dotyczącej wyborów prezydenta wynika jednoznacznie za kim azja stoi a narzekają cholery Jakby się tak bezstronnie mapie przyjrzeć to cała Europa w Azji siedzi To tylko półwysep-perdołka a nie żaden końtynent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja z lubelskiego, ale TO NIE JA Jak nie Ty, to Twoj sasiad... Pawson????? co mi tu imputuje jeden z drugim to nie ja ... naprawde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 haha jestem dumna ze swojego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 haha jestem dumna ze swojego regionu Ale ten region bardziej morski czy gorzysty? Bo dumnym mozna byc z roznych rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.11.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A zauważyliście kogo w tym tygodniu 70% społeczeństwa popiera? Rozejrzyjcie się - prawie trzech na czterech naszych znajomych ośwadczyło coś takiego w badaniu! Żebym tylko cholera wiedziała którzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.11.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ale ten region bardziej morski czy gorzysty? U mnie jest lesisto-jeziorny. Bo dumnym mozna byc z roznych rzeczy... Ano mozna byc z roznych nie zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.11.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Rozejrzyjcie się - prawie trzech na czterech naszych znajomych ośwadczyło coś takiego w badaniu! nie wierz w badania , co najmniej trzech na czterech moich znajomych robi sobie w nich jaja. i potem wychodzi to co wychodzi np. gdyby dziś byłyby wybory to frekwencja około 70 % a w realu ledwie 40%. gdyby dziś byłyby wybory to wygrałaby po przed pisem a w realu odwrotnie. zresztą, w anonimowym badaniu można pofantazjować o swoich preferencjach seksulanych, politycznych, stosunku do feministek, bicia żon itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Głosował mój tata. Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Rozejrzyjcie się - prawie trzech na czterech naszych znajomych ośwadczyło coś takiego w badaniu! nie wierz w badania , co najmniej trzech na czterech moich znajomych robi sobie w nich jaja. i potem wychodzi to co wychodzi np. gdyby dziś byłyby wybory to frekwencja około 70 % a w realu ledwie 40%. gdyby dziś byłyby wybory to wygrałaby po przed pisem a w realu odwrotnie. zresztą, w anonimowym badaniu można pofantazjować o swoich preferencjach seksulanych, politycznych, stosunku do feministek, bicia żon itp. Wiesz nie zawsze wierzę, ale normą jest że ludzie w badaniach starają się lepiej wypaść, a nie gorzej. Zresztą na tyle na ile znam się na manipulacji i oddziaływaniu mediów - to nic dziwnego. Zamiast PRL i IV RP tak naprawdę mamy teraz Pi-AR-eL - czyli Public Relations na Ludowo. Bardzo efektywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.11.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Głosował mój tata. Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :) Ja mojej Mamie już od miesiąca robię prewencyjne pranie mózgu, żeby jej ktoś przypadkiem dobrze opakowanego g..a nie sprzedał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Głosował mój tata. Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :) Ja mojej Mamie już od miesiąca robię prewencyjne pranie mózgu, żeby jej ktoś przypadkiem dobrze opakowanego g..a nie sprzedał. U mnie stan beznadziejny - trudno - każdy jest kowalem własnego losu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 [Wiesz nie zawsze wierzę, ale normą jest że ludzie w badaniach starają się lepiej wypaść, a nie gorzej. . I tym można wytłumaczyć przegraną PO ostatnich wyborach W sondażach przedwyborczych prowadzili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 [Wiesz nie zawsze wierzę, ale normą jest że ludzie w badaniach starają się lepiej wypaść, a nie gorzej. . I tym można wytłumaczyć przegraną PO ostatnich wyborach W sondażach przedwyborczych prowadzili . No jak to? Skoro wiedza, ze lepiej jest glosowac na ta partie, to dlaczego glosuja "gorzej"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts