Meb 11.03.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Nie dach jest czarny ale było pochmurno i za bardzo doświetliłem ( zabawy aparatem nie wskazane ) Okna Oknoplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 11.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Pojechałeś równo z ociepleniem. Tak na moje oko to z 15 cm na ścienie "leży". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 11.03.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Niestety tylko 12, będzie musiało wystarczyć. Klimat się ciepły robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 12.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Niestety tylko 12, będzie musiało wystarczyć. Klimat się ciepły robi Jakiej szerokości drzwi zamawiałeś - 100 czy 110, bo u mnie chyba jest 110 cm, a Gerdy takiej nie ma w standardzie - nie wiem czy w ogóle są? W razie czego daj odpowiedź na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 12.03.2007 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja zamówiłem 100, standard to 90 za 100 jest dopłata, ale przy dwóch parach można zejść do ceny 90. 110? czemu tak wyszło. Otwór masz ze 120 ? u mnie otwór ma ze 110 ale drzwi 100. Ja zrobiłem tak że zamówiłem obmiar a potem pojechałem negocjowac do biura.100 trzeba zaliczkowac i nie da się ich chyba zamówić u pomiarowego. meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 12.03.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja zamówiłem 100, standard to 90 za 100 jest dopłata, ale przy dwóch parach można zejść do ceny 90. 110? czemu tak wyszło. Otwór masz ze 120 ? u mnie otwór ma ze 110 ale drzwi 100. Ja zrobiłem tak że zamówiłem obmiar a potem pojechałem negocjowac do biura. 100 trzeba zaliczkowac i nie da się ich chyba zamówić u pomiarowego. meb Sprawdziłem na rysunkach drzwi - szerokość otworu 110, także spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 21.04.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Meb,W jakim kolorze masz okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 21.04.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Wew białe, zew dąb bagienny (ciemny brąz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 24.04.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Meb, umieszczaj jak najwiecej zdjęć, ja napewno obejrzę. Jesteś jakies 6-8mc do przodu z budowa więc dla mnie sa to zdjecia "poglądowe" Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 24.04.2007 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 OK wieczorem wrzucę zdj z parteru. Zaczęły mną targać tylko jakieś wątpliwości, że może niepotrzebnie to publikuje.Wątek klubu M08 powoli umiera i wydawało mi się że M08 traci powoli zainteresowanych. Jak bys chciała zdj jakiegoś konkretnego pomieszczenia lub rozwiązania daj znać.PzdrMeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 24.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zaczęły mną targać tylko jakieś wątpliwości, że może niepotrzebnie to publikuje. Wątek klubu M08 powoli umiera i wydawało mi się że M08 traci powoli zainteresowanych. Nie trać ducha, umiera ... chyba z przemęczenia. Pamiętaj, że nadzieja zawsze umiera ostatnia. Ja od wczoraj miałem ekipy/ludzi z czterech różnych branż. Dzisiaj 3 rzeczy na raz: łacenie dachu, wod-kan, elektryka. Jutro alarm + c.d. z dzisiaj, w sobotę ogrodzenie. Od poniedziałku docelowe okablowanie i prace ziemne. Do tego 2 tygodniowe szkolenie w centrum W-wy, na którym muszę być. Wszystko załatwiam w trasie, i niczego nie nadzoruje osobiście. Teraz jem kolację i niedługo jadę bawić się w stróża. O 24-ej mam zmianę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 24.04.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Spoko daje rade. Ale fakt przemęczenie dopada. w sumie to u mnie podobnie jak u Ciebie. w "fabryce" full zmiana siedziby natłok projektów, weekend w robocie potem na budowe. własnie dzownił dekarz że chyba będzie troche drożej rano chciałby kase. dobrze że chociaż widac postepy Mam juz rynny i wyłaz dachowy. . Tynkarze skonczyli poprawki. Mam ich z głowy. Hydraulik wchodzi po weekendzie majowym... i tak dalej, wszystko zaplanowane. oby realizacja nadal wyglądała tak dalej. Nie jest źle. Zmieniając temat klub troche umiera, myslałem że od marca dyskus rozgorzeje i będziemy mieli głosy innych, a tu cisza dlatego zaczałem się zastanawiać czy to publikowanie ma sens. ale może ma. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 24.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 "ma seeeeeeens, ma seeeens, ma seeens", jak drze się Janusz Radek w pewnym utworze! Chwilowo w klubie M08 zamilkłam, bo nie mam nic do powiedzenia. Ani jest się czym chwalić (mury nie rosną, bo dopiero dziś zasypali gruntowy wymiennik ciepła, jutro na fundamenty wchodzi hydraulik), ani zapraszać do oglądania też nie, choć fundament robi imponujące wrażenie. Ot, przerwa technologiczna. Słowo harcerza jednak, że podczytuję regularnie!!!!! Czuj duch i ducha nie gaście Pozdrawiam Karpatka P.S. W harcerstwie nigdy nie byłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 24.04.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 " P.S. W harcerstwie nigdy nie byłam.... A ja pół zycia byłem i jak bym cały czas był. Dzięki za miłe słowa, wobec czego zapraszam zaraz na kolejną wirtualną wędrówkę. apropo na Twoje zdj też wszyscy oczekują. np na zdj wymiennika ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 25.04.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Oj, noszę ja się z tymi zdjęciami, noszę! I jakoś za zdobywanie kolejnych informatycznych szczytów zabrać nie mogę. Ale, oczywiście, obiecuję poprawę... A wymiennika już nie widać. Ot, 130 metrów pomarańczowej rury wkopanej w fundament. A jaki bałagan przy tym chłopaki zrobiły! Piasek już był równiutko ubity, a tu znowu łopaty. Dzieła zniszczenia dokonał dziś hydraulik. Jutro zalewają płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwmk 26.04.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Zdjęcia bardzo mile widziwne!!!!!!!!!!! Systematycnie oglądam i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 27.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 OK wieczorem wrzucę zdj z parteru. Zaczęły mną targać tylko jakieś wątpliwości, że może niepotrzebnie to publikuje. Wątek klubu M08 powoli umiera i wydawało mi się że M08 traci powoli zainteresowanych. Jak bys chciała zdj jakiegoś konkretnego pomieszczenia lub rozwiązania daj znać. Pzdr Meb dzieki, u mnie wchodza 07-05 i pewnie po tej dacie będę mnie co chwila jakieś zapytanie, wtedy Ty i Mario bedziecie "wyroczniami" Ogladałam zdjecia dołu, super to wyglada. Tylko pozazdrościć Pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 27.04.2007 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Służę pomocą. Wyrocznia to Mario , ja mogę być konsultantem Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 27.04.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Meb, Twoja skromność jest godna podziwu, jednak bez przesady. Tytuł "Wyroczni" 08 zdecydowanie należy się Wam ex aequo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 27.04.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts