Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz m-137

Recommended Posts

Teraz może ja pochwalę się naszym domem a właściwie budową ale już coś widać.

Przykro mi ale to mój pierwszy w życiu album, więc jest trochę nieścisłości.Ale poprawię się.

Budujemy w okolicy Gorzowa.

Budowę zaczęliśmy w czercu 2006 teraz przez zimę budowa stoi na wiosnę ruszamy z resztą.

Projekt nazywa się m-137 http://www.konradmatuszewski.pl/

a oto album http://www.m137.fotosik.pl

i jak Wam sie podoba?

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak to prawda układ pokoi jest naprawde fajny, ciekawa jestem tylko jak te pomieszczenia na górze ze skosami bedą wyglądać, tzn ile tak naprawde jest tam powierzchni uzytkowej.

Garderoby rozumiem jedna dla mamy druga dla taty :)

i chyba inaczej być nie moze bo pomiedzy nimi jest komin, prawda?

Ja tez zastanawiam sie nad podzialem mojej garderoby na dwie, a pewnie ! Nie będzie połowica zagladac w mój balaganik :lol: :wink:

Tak to prawda układ pokoi jest naprawde fajny, ciekawa jestem tylko jak te pomieszczenia na górze ze skosami bedą wyglądać, tzn ile tak naprawde jest tam powierzchni uzytkowej.

Garderoby rozumiem jedna dla mamy druga dla taty :)

i chyba inaczej być nie moze bo pomiedzy nimi jest komin, prawda?

Ja tez zastanawiam sie nad podzialem mojej garderoby na dwie, a pewnie ! Nie będzie połowica zagladac w mój balaganik :lol: :wink:

Aaaaa, to o to chodzi ;)

Zapominałam dodać że widzieliśmy 3 domy wybudowane wegług tego projektu.W prawdzie każdy miał drobne zmiany ale mi osobiście dużo to dało bo jakoś wyobraźnia moja w dziedzinie technicznej nie jest najlepiej rozwinięta.

Aniu widziałaś z bliska w rzeczywistości?

premiumpremiumte gadreroby wyszły w rzeczywistości małe może, nawet za małe :( ale ja to potraktuję jako takie podręczną szafę oczywiście osobną dla mamy i taty.A pomieszczenie gospodarcze na górze to będzie spora garderoba rodzinna.

malmuc-te pokoje są naprawdę spore a ścianka kolankowa ma wysokośc 85cm.Te na górze dwa to mają być pokoje dzieci.Jak wybierali sobie pokoje to każde chciało mieć mały i koniecznie bez szafy ( bo myślą że mniej sprzatania :D )

W naszej sypialni komin dzieli te małe garderoby.

Pozdrawiam

A z tym klinkierem to było tak:

Jakoś tak w piątek wykonawca powiedział,że na poniedziałek mu potrzebny bo chce obłożyć komin. Więc ruszyliśmy po sklepach nic mi się nie podobało.Ta nie taka, tamta za ciemna ta za jasna....

W poniedziałek ruszamy dalej wchodzimy do pierwszego sklepu a ja zdecydowanym glosem: ta i koniec jest ładna.

A mąż :przeciez w piatek też ona była .Ja nie wiedząc jak wytłumaczyć się powiedziałam :kochanie nie mogłam tak po prostu od razu wybrać, co bym powiedziała koleżankom że pojechałam i od razu wybrałam a tak to powiem ze caly wekend myślałam o klinkierze.

Ale sie uśmaliśmy. :D

• 9 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...