Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I mi przyszło prosić o porade

Pawson

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie zaszkodzi założenie prezerwatywy na monitor. Mardziej zaawansowani technicznie powinni założyć ją na twardy dysk. A profesjonaliści używają prezerwatyw do ochrony każdej kości pamięci i procesora. To jedynie słuszny sposób wykorzystania prezerwatyw. I dodatkowo prorodzinny.

Ps. wrzucanie pigułem antykoncepcyjnych do portów USB nie jest wystarczającym zabezpieczeniem. W dodatku nie wszystkie pigułki są dodtatecznie małe by się w porcie zmieścić.

-------------

Sorry - odbija mi

Nie zaszkodzi założenie prezerwatywy na monitor. Mardziej zaawansowani technicznie powinni założyć ją na twardy dysk. A profesjonaliści używają prezerwatyw do ochrony każdej kości pamięci i procesora. To jedynie słuszny sposób wykorzystania prezerwatyw. I dodatkowo prorodzinny.

Ps. wrzucanie pigułem antykoncepcyjnych do portów USB nie jest wystarczającym zabezpieczeniem. W dodatku nie wszystkie pigułki są dodtatecznie małe by się w porcie zmieścić.

-------------

Sorry - odbija mi

Boguś............ na dziurawą trafiłeś? 8)

coś z "sęsem"

mozesz miec takiego robala ,ktory sobie radzi z antywirami

najpierw trzeba sciągnoc cos co go wył.

a potem dopiero go wywalic mozna

najlepiej to popros kogos o sprawdzenie loga

http://www.processlibrary.com/

Jak ma rootkit'a to i to nie pomoże... Najpierw trzeba by skaner wykrywający rootkit'y albo uruchomić antywira z zewnętrznego CD...

-------------

Sorry - odbija mi

Boguś............ na dziurawą trafiłeś? 8)

Znacie ten dowcip o pani w kiosku która tak się prezerwatywami brzydziła że podawała je nadziewając je na cyrkiel (coby palcami nie dotykać)?

Taka też nadaje się do procesora. Bo on ma nóżki. Dużo nóżek. A może nurzeg?

własnie problem ze to wyglada na odpowiedz ...ale jak mowilem mam poinstalowane antywirusy one skanuja dysk i jest czysto ...

jak czasem cos znajda to kasuja/blokuja itd itp

A jakiego masz antywirusa ?

A tak wogóle to dowiedz sie, czy nie można poczty na onecie skonfigurować antyspamowo...

a wiec mam Bitdefender Internet Security i ZOne Alarm Security Suit aktualizowane na bieżąco nic nie pokazaly .... znaczy sie czasem cos tam pokazuja ale blokuja i mowia ze nie ma zagrozenia

skrzynke na onecie probowalem konfigurowac tak zeby blokowac nadawce ale to nic nie daje ... adresy sie zmieiaja ale nie da sie blokowac uzywając * i ? ...

teraz działa panda on-line ... /nie mam modemu/ :lol:

korzystam przez dwa kompy z sieci z pracy i z domu w sumie nie wiem z ktorego komputera mogloby to isc ... narazie sprawdze domowy

bede na bieżąco informował

selciu ... nawet ty się przydałeś ,,, no no kto by pomyślał :lol: :lol:

hmmm... ja czesto sama przerywam skanowanie :oops: bo... mi komputer wtedy zwalnia :-?

wiem ze tak nie wolno....

ale czesto programy graficzne mam odpalone i sie wieszaja wtedy nieziemsko :-?

co mnie wkurza :evil:

no i mam dzieki temu ... :( jak mam

:(

bo to sie na noc zapuszcza :):)

Nefer spoko

zaeb.. :oops: zabiłem wszystkie złe syfki .. jeszcze tylko dla pewności przelece czyms innym dysk

KURDE 2 programy z wydaje mi sie górnej półki działające zawsze i jakies cholery przelazly :o :o :o

Paaawson, zostaw ten dysk - Ty go "czymś" nie przelatuj, chopie, niefajno może być :):)