selimm 09.11.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 coś z "sęsem" mozesz miec takiego robala ,ktory sobie radzi z antywirami najpierw trzeba sciągnoc cos co go wył.a potem dopiero go wywalic mozna najlepiej to popros kogos o sprawdzenie loga http://www.processlibrary.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.11.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie zaszkodzi założenie prezerwatywy na monitor. Mardziej zaawansowani technicznie powinni założyć ją na twardy dysk. A profesjonaliści używają prezerwatyw do ochrony każdej kości pamięci i procesora. To jedynie słuszny sposób wykorzystania prezerwatyw. I dodatkowo prorodzinny. Ps. wrzucanie pigułem antykoncepcyjnych do portów USB nie jest wystarczającym zabezpieczeniem. W dodatku nie wszystkie pigułki są dodtatecznie małe by się w porcie zmieścić. -------------Sorry - odbija mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.11.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie zaszkodzi założenie prezerwatywy na monitor. Mardziej zaawansowani technicznie powinni założyć ją na twardy dysk. A profesjonaliści używają prezerwatyw do ochrony każdej kości pamięci i procesora. To jedynie słuszny sposób wykorzystania prezerwatyw. I dodatkowo prorodzinny. Ps. wrzucanie pigułem antykoncepcyjnych do portów USB nie jest wystarczającym zabezpieczeniem. W dodatku nie wszystkie pigułki są dodtatecznie małe by się w porcie zmieścić. ------------- Sorry - odbija mi Boguś............ na dziurawą trafiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 coś z "sęsem" mozesz miec takiego robala ,ktory sobie radzi z antywirami najpierw trzeba sciągnoc cos co go wył. a potem dopiero go wywalic mozna najlepiej to popros kogos o sprawdzenie loga http://www.processlibrary.com/ Jak ma rootkit'a to i to nie pomoże... Najpierw trzeba by skaner wykrywający rootkit'y albo uruchomić antywira z zewnętrznego CD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.11.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Pawian - zrob se formata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.11.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie zaszkodzi założenie prezerwatywy na monitor. Mardziej zaawansowani technicznie powinni założyć ją na twardy dysk. A profesjonaliści używają prezerwatyw do ochrony każdej kości pamięci i procesora. To jedynie słuszny sposób wykorzystania prezerwatyw. I dodatkowo prorodzinny. Ps. wrzucanie pigułem antykoncepcyjnych do portów USB nie jest wystarczającym zabezpieczeniem. W dodatku nie wszystkie pigułki są dodtatecznie małe by się w porcie zmieścić. ------------- Sorry - odbija mi Boguś............ na dziurawą trafiłeś? Znacie ten dowcip o pani w kiosku która tak się prezerwatywami brzydziła że podawała je nadziewając je na cyrkiel (coby palcami nie dotykać)? Taka też nadaje się do procesora. Bo on ma nóżki. Dużo nóżek. A może nurzeg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.11.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Pawian - zrob se formata I koniecznie niskiego poziomu. A później jeszcze go impulsem elektromagnetycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.11.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 własnie problem ze to wyglada na odpowiedz ...ale jak mowilem mam poinstalowane antywirusy one skanuja dysk i jest czysto ... jak czasem cos znajda to kasuja/blokuja itd itp A jakiego masz antywirusa ? A tak wogóle to dowiedz sie, czy nie można poczty na onecie skonfigurować antyspamowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.11.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zmień antyvira na AVAST, najleprzy freewarowy. Moze i najlepszy, ale i tak puszcza mase wirusów. Ciągle skanujemy z mężem komputery znajomych którzy polegaja na programach darmowych a mimo to mają jakieś szpetne wirusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a wiec mam Bitdefender Internet Security i ZOne Alarm Security Suit aktualizowane na bieżąco nic nie pokazaly .... znaczy sie czasem cos tam pokazuja ale blokuja i mowia ze nie ma zagrozenia skrzynke na onecie probowalem konfigurowac tak zeby blokowac nadawce ale to nic nie daje ... adresy sie zmieiaja ale nie da sie blokowac uzywając * i ? ... teraz działa panda on-line ... /nie mam modemu/ korzystam przez dwa kompy z sieci z pracy i z domu w sumie nie wiem z ktorego komputera mogloby to isc ... narazie sprawdze domowy bede na bieżąco informował selciu ... nawet ty się przydałeś ,,, no no kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 http://www.ewido.net/en/ ja uzywam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a ja mam...a znaczy sie mialam Kasperskiego .... ale mi licencja wygasla 2 tyg temu i ... niezabezpieczona jestem chyba tego avasta skonsumuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ruszam kurna na wojne z tymi cholerami dajta mi kask i manierke na razie 3 anty wiry w tle tłuką + spybot S & D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmm a ja sobie kliknelam w ten link co to selimm zapodal i mi skanuje [ znaczy sie antywir mi skanuje, nie ze.. selimm ] hmmm... minute skanuje i juz 42 "infected objects" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmm a ja sobie kliknelam w ten link co to selimm zapodal i mi skanuje [ znaczy sie antywir mi skanuje, nie ze.. selimm ] hmmm... minute skanuje i juz 42 "infected objects" no ładnie ... masz nieczysty komputer u mnie narazie 1 wirus i 5 szpiegów ... no no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Chyba przestanę gadać z Wami (Pawson, Zielona)!!! Taki syf w sprzęcie !!! nonono .... Odkąd się odgrodziłam dodatkowo routerem mam spokój :)Nic nie przelizie - a jak fajnie się ogląda statystyki prób włamów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmm... ja czesto sama przerywam skanowanie bo... mi komputer wtedy zwalnia wiem ze tak nie wolno.... ale czesto programy graficzne mam odpalone i sie wieszaja wtedy nieziemsko co mnie wkurza no i mam dzieki temu ... jak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmm... ja czesto sama przerywam skanowanie bo... mi komputer wtedy zwalnia wiem ze tak nie wolno.... ale czesto programy graficzne mam odpalone i sie wieszaja wtedy nieziemsko co mnie wkurza no i mam dzieki temu ... jak mam bo to sie na noc zapuszcza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nefer spoko zaeb.. zabiłem wszystkie złe syfki .. jeszcze tylko dla pewności przelece czyms innym dysk KURDE 2 programy z wydaje mi sie górnej półki działające zawsze i jakies cholery przelazly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nefer spoko zaeb.. zabiłem wszystkie złe syfki .. jeszcze tylko dla pewności przelece czyms innym dysk KURDE 2 programy z wydaje mi sie górnej półki działające zawsze i jakies cholery przelazly Paaawson, zostaw ten dysk - Ty go "czymś" nie przelatuj, chopie, niefajno może być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts