Pawson 10.11.2006 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 to mi powiedz cichutko do uszka ... obiecuje nierozgadac wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.11.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 dddooobra na perfumy i torebki na ebayu sie patrzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Pawson włóż jeszcze dla pewnosci trutkę na szczury do obudowy kompa. Najlepiej przy karcie dżwiękowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.11.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Czesc ALL mam problem z pocztą może ktoś wie co na to poradzić ... Co jakieś 3-5 tygodni zaczynam dostawać spam i to nie 5-10 tylko przychodzi do mnie 200 - 300/ dzien takich samych powiadomien automatycznych gdzies ze swiata i tak ciagle przez 4-5 dni ... cos tam probuje robic blokuje adresy itd itp ale to malo daje bo adresy nadawcy /automat/ zmieniaja sie - leca rozne kombinacje cyfr... pozniej problem sie konczy i za kilka tyg znowu. Po "brzydkich" stronach nie chodze maila na lewo i prawo nie podaje, firewalle mam Bitdefendera i ZONE Alarma aktualizowane. Poczta na ONET .. da sie na to w ogole cos poradzic PS. pisze w psychologu bo mnie cos bierze jak mam w tym syfie wyszukac powiadomienie z muratora mialam to samo jakis miesiac temu. Zawolalam informatyka, cos poustawial i teraz spamy od razu sa usuwane i nie zapisywane. ALe nadal widze , ze odbiera 100, 200 maili, tylko, ze na skrzynke odbiorcza trafia np. 3 z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.11.2006 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Czesc ALL mam problem z pocztą może ktoś wie co na to poradzić ... Co jakieś 3-5 tygodni zaczynam dostawać spam i to nie 5-10 tylko przychodzi do mnie 200 - 300/ dzien takich samych powiadomien automatycznych gdzies ze swiata i tak ciagle przez 4-5 dni ... cos tam probuje robic blokuje adresy itd itp ale to malo daje bo adresy nadawcy /automat/ zmieniaja sie - leca rozne kombinacje cyfr... pozniej problem sie konczy i za kilka tyg znowu. Po "brzydkich" stronach nie chodze maila na lewo i prawo nie podaje, firewalle mam Bitdefendera i ZONE Alarma aktualizowane. Poczta na ONET .. da sie na to w ogole cos poradzic PS. pisze w psychologu bo mnie cos bierze jak mam w tym syfie wyszukac powiadomienie z muratora mialam to samo jakis miesiac temu. Zawolalam informatyka, cos poustawial i teraz spamy od razu sa usuwane i nie zapisywane. ALe nadal widze , ze odbiera 100, 200 maili, tylko, ze na skrzynke odbiorcza trafia np. 3 z nich. no to jest wlasnie to samo ... tez ustawialem ale w koncu olałem sprawe i założyłem nową skrzynke na onecie i adres mam fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.11.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Czesc ALL mam problem z pocztą może ktoś wie co na to poradzić ... Co jakieś 3-5 tygodni zaczynam dostawać spam i to nie 5-10 tylko przychodzi do mnie 200 - 300/ dzien takich samych powiadomien automatycznych gdzies ze swiata i tak ciagle przez 4-5 dni ... cos tam probuje robic blokuje adresy itd itp ale to malo daje bo adresy nadawcy /automat/ zmieniaja sie - leca rozne kombinacje cyfr... pozniej problem sie konczy i za kilka tyg znowu. Po "brzydkich" stronach nie chodze maila na lewo i prawo nie podaje, firewalle mam Bitdefendera i ZONE Alarma aktualizowane. Poczta na ONET .. da sie na to w ogole cos poradzic PS. pisze w psychologu bo mnie cos bierze jak mam w tym syfie wyszukac powiadomienie z muratora mialam to samo jakis miesiac temu. Zawolalam informatyka, cos poustawial i teraz spamy od razu sa usuwane i nie zapisywane. ALe nadal widze , ze odbiera 100, 200 maili, tylko, ze na skrzynke odbiorcza trafia np. 3 z nich. no to jest wlasnie to samo ... tez ustawialem ale w koncu olałem sprawe i założyłem nową skrzynke na onecie i adres mam fajniejszy Ale ja to mam na firmowej profesjonalnej skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ... ale w koncu olałem sprawe i założyłem nową skrzynke na onecie i adres mam fajniejszy no to Pawson, nie cykaj nic dawaj ten adres, tu sami swoi - uaktualnimy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Niektórzy z tym nie mają stresu... ...z tymi penisami... hahaha Napisał.... Mały http://emots.wizja.net/emoty/radocha.gif No ba! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Co do spamu to średnio dziennie miałem nie wyłapanego ok.4-8 sztuk, a dziś patrzę a tu ... ponad 100! Fakt nie byłem w necie parę dni na tym koncie ale 100??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.11.2006 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 jesli wiekszosc to undelivered cos tam to masz to samo co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 18.11.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 hej hej, może mówimy o tym samym?? mam od tygodnia takie świństwo- na firmowej skrzynce - obecnie 1000 maili dziennie to minimum. Administrator nie daje rady. Zadne antywirusy tego nie wyłapują(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.11.2006 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 to wlasnie to ... wg moich specow to jest tak ze wirus jest nie u ciebie ... automatyczny spamer skads dorwał twoj adres i wpisuje jako nadawce w caly syf co puszcza ... bardzo dało się to ograniczyc antyspamem ..ale i tak docelowo zalozylem nowa skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts