Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Błędy ortograficzne w listach

Recommended Posts

Zielona , gdzie Ty tych znajomych poznajesz ?

to nie sa znajomi :p to sa niedoszli absztyfikanci :wink:

no i wiesz to jakis tam procent :)

o milych i sympatycznych nie pisalam bo... to jest ciekawsze :wink: :lol:

a gdzie poznawalam - napisalam :) imprezy znajomych, kolega kolegi ze studiow, jakis poznany przez prace itp .

Dżizas - Zielonooka czytam i nie wierzę...powaga są takie świry? Osz karwa ja myślałem, że takie to tylko w usa... ;-) Corky Thather & Co.

nasza kochana Polska i nasi kochani obywatele :)

do jednego gdzies mam zapisany tel w kalendarzu (chyba tego od bakow i magicznych foteli :wink: ), "architekta" juz wywalilam ale mam tego nagaba od smsow - w razie czego jak bedzie mial nawrot choroby to zeby wiedziec czego nie odbierac :wink: - dac ci? chcesz sprawdzic ze to prawda? :wink:

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Rany julek to się zastanawiam jak ja bidny ze "średnim" mógłbym zachować się przy takiej Lasce jak Ty...? ;-)...

Eeee...lepiej nie myślę ... :-D

o ile pamietam zlot muratora w marcu zachowywales sie calkowice normalnie :wink:

hmm...moze mnie nie zauwazyles :(

ciekawe czy kobieta Małego też podziela Twoje zdanie ..... :wink:

Ja też mam wrażenie, że przyciągam samych popaprańców :-? A może ja popapraniec jestem... hlip...

Strasznie ciężko znaleść sobie kogoś :roll: :cry:

baba nie chlip - gdzieś tam w świecie łazi Twoja połowa :):) A znajdziesz ją w najmniej spodziewanym momencie :)

Ja też mam wrażenie, że przyciągam samych popaprańców :-? A może ja popapraniec jestem... hlip...

Strasznie ciężko znaleść sobie kogoś :roll: :cry:

a to byl taki fajny artykul w gazecie - juz nie pomne jakiej niestety :-?

ze babeczkom trudno faktycznie znalesc bo... jest duzo wiecej wyksztalconych kobiet , wiedzacych czego chca i nie zadowalajacych sie byle ...kim

i trudno im znalesc faceta na swoim poziomie (zawodowym ,mentalnym, wykszalceniowym, itp)

dwa - nie oszukujmy sie - duzo fajnych facetow dawno "upolowanych" i ich ewentualny powrot do "gry" do tzw "odzysk"... co nie kazdej pasuje a i taki facet nie rzuca sie radosnie w kolejny zwiazek bo jakies tam traumy z poprzedniego zwykle ma :wink:

ale - zeby nie bylo czarno i ponuro - fajni wolni faceci sa! :wink:

raz ze sama spotkalam takiego , a dwa - paru kumpli sie paleta - i na tyle na ile ich zanm sa ...naprawde ok:) [ no choc trzeba przyznac tez ciut wymagajacy ::)]

ja zawsze wyznawalam teorie wole byc sama niz z byle kim :)

ale jakos tak optymistycznie sie sklada ze znam paru niepoparancow :wink: ( no ok nie wiem na ile ich dobrze znam i co tam by wymyslili pozniej gdyby sie z nimi bylo w zwiazku ale pierwsze wrazenie robia ok )

no i znaja podstawy gramatyki ortografii a i zdania wielokrotnie zlozone nie sa im obce :wink:

Ostatnio taki jeden w drugim liscie wyłuszczył mi wyższosć naturalnych metod planowania rodziny nad bezbożnym zyciem. Wcale o to nie był proszony.

Tak, tak net jest jak pudełko z czekoladkami. Nigdy nie wiesz co wyciągniesz ;)

to mogla byc posel Sobecka :roll: w przebraniu.

Ostatnio taki jeden w drugim liscie wyłuszczył mi wyższosć naturalnych metod planowania rodziny nad bezbożnym zyciem. Wcale o to nie był proszony.

Tak, tak net jest jak pudełko z czekoladkami. Nigdy nie wiesz co wyciągniesz ;)

to mogla byc posel Sobecka :roll: w przebraniu.

dzieki Zochna teraz to ja mam zapluty ekranik :wink: :lol:

Zieelooonaaaa COOOOO TYYYYYY?? :o ;)

A tak powaznie: to ja miałam kiedyś absztyfikanta, który z mamusią mieszkał. I bardzo chciał żebym ja też z mamusią zamieszkała, bo ktoś mamusi musi pomagać w kuchni i w domu :o :o Może dodam, ze ja swoje mieszkanie mam i nie byłoby potencjalnie powodów do mieszkania z czyjąkolwiek mamusią... :-? I do dziś mi zostało powazne uczulenie na facetów z mamusią mieszkających ;)