zielonooka 09.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zielona , gdzie Ty tych znajomych poznajesz ? to nie sa znajomi to sa niedoszli absztyfikanci no i wiesz to jakis tam procent o milych i sympatycznych nie pisalam bo... to jest ciekawsze a gdzie poznawalam - napisalam imprezy znajomych, kolega kolegi ze studiow, jakis poznany przez prace itp . Dżizas - Zielonooka czytam i nie wierzę...powaga są takie świry? Osz karwa ja myślałem, że takie to tylko w usa... Corky Thather & Co. nasza kochana Polska i nasi kochani obywatele do jednego gdzies mam zapisany tel w kalendarzu (chyba tego od bakow i magicznych foteli ), "architekta" juz wywalilam ale mam tego nagaba od smsow - w razie czego jak bedzie mial nawrot choroby to zeby wiedziec czego nie odbierac - dac ci? chcesz sprawdzic ze to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 aaaaaaaaaaaaa tam - przy Zielonej to faceci głowe traca to gupoty gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 aaaaaaaaaaaaa tam - przy Zielonej to faceci głowe traca to gupoty gadają nie ja poprostu mam wrazenie ze czasem ... przyciagam jakis dziwnych ludzikow "pci mięskiej" taka karma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Rany julek to się zastanawiam jak ja bidny ze "średnim" mógłbym zachować się przy takiej Lasce jak Ty...? ... Eeee...lepiej nie myślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Rany julek to się zastanawiam jak ja bidny ze "średnim" mógłbym zachować się przy takiej Lasce jak Ty...? ... Eeee...lepiej nie myślę ... o ile pamietam zlot muratora w marcu zachowywales sie calkowice normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Rany julek to się zastanawiam jak ja bidny ze "średnim" mógłbym zachować się przy takiej Lasce jak Ty...? ... Eeee...lepiej nie myślę ... o ile pamietam zlot muratora w marcu zachowywales sie calkowice normalnie hmm...moze mnie nie zauwazyles ciekawe czy kobieta Małego też podziela Twoje zdanie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a czemu ma nie podzielac? ja Malego pamietam - zamienilismy pare slow - nawet mu powieka nie drgnela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a czemu ma nie podzielac? bo może zamiast "normalnej" nocy miała niezwykłą po powrocie Małego :) Mały - jak to było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 09.11.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja też mam wrażenie, że przyciągam samych popaprańców A może ja popapraniec jestem... hlip... Strasznie ciężko znaleść sobie kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja też mam wrażenie, że przyciągam samych popaprańców A może ja popapraniec jestem... hlip... Strasznie ciężko znaleść sobie kogoś baba nie chlip - gdzieś tam w świecie łazi Twoja połowa :) A znajdziesz ją w najmniej spodziewanym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja też mam wrażenie, że przyciągam samych popaprańców A może ja popapraniec jestem... hlip... Strasznie ciężko znaleść sobie kogoś a to byl taki fajny artykul w gazecie - juz nie pomne jakiej niestety ze babeczkom trudno faktycznie znalesc bo... jest duzo wiecej wyksztalconych kobiet , wiedzacych czego chca i nie zadowalajacych sie byle ...kim i trudno im znalesc faceta na swoim poziomie (zawodowym ,mentalnym, wykszalceniowym, itp) dwa - nie oszukujmy sie - duzo fajnych facetow dawno "upolowanych" i ich ewentualny powrot do "gry" do tzw "odzysk"... co nie kazdej pasuje a i taki facet nie rzuca sie radosnie w kolejny zwiazek bo jakies tam traumy z poprzedniego zwykle ma ale - zeby nie bylo czarno i ponuro - fajni wolni faceci sa! raz ze sama spotkalam takiego , a dwa - paru kumpli sie paleta - i na tyle na ile ich zanm sa ...naprawde ok:) [ no choc trzeba przyznac tez ciut wymagajacy :] ja zawsze wyznawalam teorie wole byc sama niz z byle kim ale jakos tak optymistycznie sie sklada ze znam paru niepoparancow ( no ok nie wiem na ile ich dobrze znam i co tam by wymyslili pozniej gdyby sie z nimi bylo w zwiazku ale pierwsze wrazenie robia ok ) no i znaja podstawy gramatyki ortografii a i zdania wielokrotnie zlozone nie sa im obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ostatnio taki jeden w drugim liscie wyłuszczył mi wyższosć naturalnych metod planowania rodziny nad bezbożnym zyciem. Wcale o to nie był proszony. Tak, tak net jest jak pudełko z czekoladkami. Nigdy nie wiesz co wyciągniesz to mogla byc posel Sobecka w przebraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ostatnio taki jeden w drugim liscie wyłuszczył mi wyższosć naturalnych metod planowania rodziny nad bezbożnym zyciem. Wcale o to nie był proszony. Tak, tak net jest jak pudełko z czekoladkami. Nigdy nie wiesz co wyciągniesz to mogla byc posel Sobecka w przebraniu. dzieki Zochna teraz to ja mam zapluty ekranik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 09.11.2006 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Łaaaaał Zielona, to jakieś ideały Chętnie poznam Kurcze, nie wiem kto to był, ale ja zdećko w szoku byłam. siedze sobie tutaj taka zmierzła i sfrustrowana i chyba normalnie przyłączę sie do tej kampani antykoncepcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja też mam wrażenie, że przyciągam samych popaprańców A może ja popapraniec jestem... hlip... Strasznie ciężko znaleść sobie kogoś nie hlip fajna baba jestes - to slychac i czuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a czemu ma nie podzielac? ja Malego pamietam - zamienilismy pare slow - nawet mu powieka nie drgnela Hamowałem się jak mogłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a czemu ma nie podzielac? bo może zamiast "normalnej" nocy miała niezwykłą po powrocie Małego :) Mały - jak to było ? Obojetnie z kim i jak - mam zasadę "pełna dyskrecja"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Łaaaaał Zielona, to jakieś ideały Chętnie poznam : sluchaj... nawet zarabiaja!!! i nawet nie mieszkaja juz z mamusiami i nawet na kawe dla dziweczyny ich stac jak zapraszaja i nie kaza za siebie placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a czemu ma nie podzielac? bo może zamiast "normalnej" nocy miała niezwykłą po powrocie Małego :) Mały - jak to było ? Obojetnie z kim i jak - mam zasadę "pełna dyskrecja"... I to jest prawdziwy gentleman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 09.11.2006 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zieelooonaaaa COOOOO TYYYYYY?? A tak powaznie: to ja miałam kiedyś absztyfikanta, który z mamusią mieszkał. I bardzo chciał żebym ja też z mamusią zamieszkała, bo ktoś mamusi musi pomagać w kuchni i w domu Może dodam, ze ja swoje mieszkanie mam i nie byłoby potencjalnie powodów do mieszkania z czyjąkolwiek mamusią... I do dziś mi zostało powazne uczulenie na facetów z mamusią mieszkających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts