Mały 09.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a czemu ma nie podzielac? bo może zamiast "normalnej" nocy miała niezwykłą po powrocie Małego :) Mały - jak to było ? Obojetnie z kim i jak - mam zasadę "pełna dyskrecja"... I to jest prawdziwy gentleman Jaaa???? Nieeee... do Angola mi sporo brak, bo czasem wygarnę co leży na sumieniu. (na polityka bym się absolutnie nie nadawał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zieelooonaaaa COOOOO TYYYYYY?? A tak powaznie: to ja miałam kiedyś absztyfikanta, który z mamusią mieszkał. I bardzo chciał żebym ja też z mamusią zamieszkała, bo ktoś mamusi musi pomagać w kuchni i w domu Może dodam, ze ja swoje mieszkanie mam i nie byłoby potencjalnie powodów do mieszkania z czyjąkolwiek mamusią... I do dziś mi zostało powazne uczulenie na facetów z mamusią mieszkających Ech, a teraz wytłumacz klientowi po kiego grzyba mu 250metrowy dom... a zwłaszcza na argumenty typu " bo ja mam dwójkę/trójkę/itd dzieci"... A mi 12 letni syn mówi "ja mam z wami mieszkać??? Tata co ty gadasz?" Sam zresztą zrobiłem to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Łaaaaał Zielona, to jakieś ideały Chętnie poznam : sluchaj... nawet zarabiaja!!! i nawet nie mieszkaja juz z mamusiami i nawet na kawe dla dziweczyny ich stac jak zapraszaja i nie kaza za siebie placic Zielona - co ty ich tak lekramujesz ? Sami nie umią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Łaaaaał Zielona, to jakieś ideały Chętnie poznam : sluchaj... nawet zarabiaja!!! i nawet nie mieszkaja juz z mamusiami i nawet na kawe dla dziweczyny ich stac jak zapraszaja i nie kaza za siebie placic Zielona - co ty ich tak lekramujesz ? Sami nie umią? A nawet "umieją"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Łaaaaał Zielona, to jakieś ideały Chętnie poznam : sluchaj... nawet zarabiaja!!! i nawet nie mieszkaja juz z mamusiami i nawet na kawe dla dziweczyny ich stac jak zapraszaja i nie kaza za siebie placic Zielona - co ty ich tak lekramujesz ? Sami nie umią? A nawet "umieją"... W końcu wewontek jest o ortografii alternatywnej czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 09.11.2006 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zielona daje mi światełko nadziei w tym tunelu rozpaczy Istnieją jeszcze faceci z naszych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zielona daje mi światełko nadziei w tym tunelu rozpaczy Istnieją jeszcze faceci z naszych snów Tylko nie zaśpij jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A nawet "umieją"... Maly - to jest watek o bledach - wiec sie nie czepiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 "Ciemność, ciemność widzę..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zielona daje mi światełko nadziei w tym tunelu rozpaczy Istnieją jeszcze faceci z naszych snów Jakbyś mnie zobaczyła to by sen prysnął jak mydlana bańka... ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 09.11.2006 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jest możliwość zaspania, jutro wcześnie wstaję na pociąg. Ahoj wielka przygodo No własnie, to wątek o uzdolnionych inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A nawet "umieją"... Maly - to jest watek o bledach - wiec sie nie czepiaj Dyć przecok się nie czepiam, ino wskazówkuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 09.11.2006 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Własnie, dlaczego ja tylko ciemność widze... i jeszcze taka mało zaradna życiowo jestem. Wyżalam sie na forum budujacych szczęśliwych posiadaczy 2 połówki. Chyba musze założyć Loże Frustratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Własnie, dlaczego ja tylko ciemność widze... i jeszcze taka mało zaradna życiowo jestem. Wyżalam sie na forum budujacych szczęśliwych posiadaczy 2 połówki. Chyba musze założyć Loże Frustratów. Może Łoże Frustratów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Własnie, dlaczego ja tylko ciemność widze... i jeszcze taka mało zaradna życiowo jestem. Wyżalam sie na forum budujacych szczęśliwych posiadaczy 2 połówki. Chyba musze założyć Loże Frustratów. Może Łoże Frustratów? A może po prostu "połówkę"? co jom razem obalim...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Własnie, dlaczego ja tylko ciemność widze... i jeszcze taka mało zaradna życiowo jestem. Wyżalam sie na forum budujacych szczęśliwych posiadaczy 2 połówki. Chyba musze założyć Loże Frustratów. Może Łoże Frustratów? A może po prostu "połówkę"? co jom razem obalim...? Na Łoże? Cymu ni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 09.11.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Idę spać i słodko śnić Oby o 5.50 przyśnił mi się Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Bestie...uczucia rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 umieją -rozumieją - a nawet lubieją .....tak lubił mawiać mój profesor ze szkoły średniej ale prawdziwy gwódź do trumny polskiego szkolnictwa wbił synek wysoko postawionej w kręgach edukacyjnych pani .....polonista ( pożal się Boże -polonista ) który w szkole średniej uczył mnie przez jeden semestr języka polskiego ....robił nam tzw. szybkościówki czyli dyktanda tylko z trudnymi wyrazami .....i któregoś dnia oddał nam takie kartkówki ,gdzie cała klasa miała oceny niedostateczne ,ponieważ pan profesor uznał ,że słowo MONTAŻ i REPORTAŻ piszemy MONTARZ i REPORTARZ .....a tłumaczył to tym ,że wymienia sie na monterski i reporterski . Kiedy zwrócliśmy mu uwagę .....wyszedł z klasy i ........więcej nie wrócił do szkoły ps...mamusia załatwiła mu posadkę dyrektorską w szkole w innym mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 umieją -rozumieją - a nawet lubieją .....tak lubił mawiać mój profesor ze szkoły średniej ale prawdziwy gwódź do trumny polskiego szkolnictwa wbił synek wysoko postawionej w kręgach edukacyjnej pani .....polonista ( pożal się Boże -polonista ) który w szkole średniej uczył mnie przez jeden semestr języka polskiego ....robił nam tzw. szybkościówki czyli dyktanda tylko z trudnymi wyrazami .....i któregoś dnia oddał nam takie kartkówki ,gdzie cała klasa miała oceny niedostateczne ,ponieważ pan profesor uznał ,że słowo MONTAŻ i REPORTAŻ piszemy MONTARZ i REPORTARZ .....a tłumaczył to tym ,że wymienia sie na monterski i reporterski . Kiedy zwrócliśmy mu uwagę .....wyszedł z klasy i ........więcej nie wrócił do szkoły ps...mamusia załatwiła mu posadkę dyrektorską w szkole w innym mieście Live is brutal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts