Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Błędy ortograficzne w listach

Recommended Posts

a czemu ma nie podzielac? :o

bo może zamiast "normalnej" nocy miała niezwykłą po powrocie Małego :):) :wink:

Mały - jak to było ?

Obojetnie z kim i jak - mam zasadę "pełna dyskrecja"... :-D

I to jest prawdziwy gentleman :)

Jaaa???? Nieeee... do Angola mi sporo brak, bo czasem wygarnę co leży na sumieniu. ;-) (na polityka bym się absolutnie nie nadawał).

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zieelooonaaaa COOOOO TYYYYYY?? :o ;)

A tak powaznie: to ja miałam kiedyś absztyfikanta, który z mamusią mieszkał. I bardzo chciał żebym ja też z mamusią zamieszkała, bo ktoś mamusi musi pomagać w kuchni i w domu :o :o Może dodam, ze ja swoje mieszkanie mam i nie byłoby potencjalnie powodów do mieszkania z czyjąkolwiek mamusią... :-? I do dziś mi zostało powazne uczulenie na facetów z mamusią mieszkających ;)

Ech, a teraz wytłumacz klientowi po kiego grzyba mu 250metrowy dom... a zwłaszcza na argumenty typu " bo ja mam dwójkę/trójkę/itd dzieci"...

A mi 12 letni syn mówi "ja mam z wami mieszkać??? Tata co ty gadasz?"

Sam zresztą zrobiłem to samo...

Łaaaaał Zielona, to jakieś ideały :o :D Chętnie poznam :D

:

sluchaj... nawet zarabiaja!!!

i nawet nie mieszkaja juz z mamusiami :wink: :lol:

i nawet na kawe dla dziweczyny ich stac jak zapraszaja i nie kaza za siebie placic :wink:

Zielona - co ty ich tak lekramujesz :o :o ? Sami nie umią?

:

i nawet na kawe dla dziweczyny ich stac jak zapraszaja i nie kaza za siebie placic :wink:

A nawet "umieją"... ;-)

:

A nawet "umieją"... ;-)

W końcu wewontek jest o ortografii alternatywnej czy jakoś tak ;)

Własnie, dlaczego ja tylko ciemność widze... i jeszcze taka mało zaradna życiowo jestem. Wyżalam sie na forum budujacych szczęśliwych posiadaczy 2 połówki. Chyba musze założyć Loże Frustratów.

Może Łoże Frustratów? 8)

Własnie, dlaczego ja tylko ciemność widze... i jeszcze taka mało zaradna życiowo jestem. Wyżalam sie na forum budujacych szczęśliwych posiadaczy 2 połówki. Chyba musze założyć Loże Frustratów.

Może Łoże Frustratów? 8)

A może po prostu "połówkę"? co jom razem obalim...? ;-)

Może Łoże Frustratów? 8)

A może po prostu "połówkę"? co jom razem obalim...? ;-)

Na Łoże? Cymu ni?

umieją -rozumieją - a nawet lubieją :wink: .....tak lubił mawiać mój profesor ze szkoły średniej

ale prawdziwy gwódź do trumny polskiego szkolnictwa wbił synek wysoko postawionej w kręgach edukacyjnych pani .....polonista ( pożal się Boże -polonista :-? ) który w szkole średniej uczył mnie przez jeden semestr języka polskiego ....robił nam tzw. szybkościówki czyli dyktanda tylko z trudnymi wyrazami .....i któregoś dnia oddał nam takie kartkówki ,gdzie cała klasa miała oceny niedostateczne ,ponieważ pan profesor uznał ,że słowo MONTAŻ i REPORTAŻ piszemy MONTARZ i REPORTARZ .....a tłumaczył to tym ,że wymienia sie na monterski i reporterski . Kiedy zwrócliśmy mu uwagę .....wyszedł z klasy i ........więcej nie wrócił do szkoły :evil:

ps...mamusia załatwiła mu posadkę dyrektorską w szkole w innym mieście

umieją -rozumieją - a nawet lubieją :wink: .....tak lubił mawiać mój profesor ze szkoły średniej

ale prawdziwy gwódź do trumny polskiego szkolnictwa wbił synek wysoko postawionej w kręgach edukacyjnej pani .....polonista ( pożal się Boże -polonista :-? ) który w szkole średniej uczył mnie przez jeden semestr języka polskiego ....robił nam tzw. szybkościówki czyli dyktanda tylko z trudnymi wyrazami .....i któregoś dnia oddał nam takie kartkówki ,gdzie cała klasa miała oceny niedostateczne ,ponieważ pan profesor uznał ,że słowo MONTAŻ i REPORTAŻ piszemy MONTARZ i REPORTARZ .....a tłumaczył to tym ,że wymienia sie na monterski i reporterski . Kiedy zwrócliśmy mu uwagę .....wyszedł z klasy i ........więcej nie wrócił do szkoły :evil:

ps...mamusia załatwiła mu posadkę dyrektorską w szkole w innym mieście

Live is brutal...