baba na budowie 21.11.2006 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Zielona, muszę się pochwalić, ze też się "dorobiłam" własnego nagaba. Chłop ma coś powaznie pod kopułą nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 21.11.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 zielonooka rządzi - przyciągasz tych gostków nie bez celu, może Ktoś chce Ci dać szansę na nagrodę literacką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.11.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Zielona, muszę się pochwalić, ze też się "dorobiłam" własnego nagaba. Chłop ma coś powaznie pod kopułą nie tak. Prosze Pani normalny chlop musi miec jakiegos zajoba, bo jak go nie ma to znaczy , ze jest pierdykniety. Kolezanka mowi kolezance, ze starego , to ma porzadnego chociaz ma okrutna wade, mianowicie strasznie lubi seks i do tego jest syfilitykiem. Na to wchodzi niepozorny facecik i znad okularow rzuca: "kochanie tyle razy ci powtarzam - filatelista" I tak to z Wami jest kobity - zero zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.11.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 21.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 To ja też mam - o niezrozumieniu... Gospodyni na przyjęciu częstuje wszystkich gości alkoholem. Lecz do jednego nawet nie podchodzi. On zirytowany pyta:- a dlaczego mnie pani nie częstuje? -Bo słyszałam, że jest pan abstynentem. - Nie jestem abstynentem, lecz impotentem. - Ach, wiedziałam, że czegoś mam panu nie dawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts