piotrus 25.04.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Jak najprościej, tanio, szybko i skutecznie utwardzić drogę? Nie musi być ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 25.04.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 jak tymczasowo - to zamówić nalezy płyty betonowe drogowe, tylko - co zrobić z tym potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 25.04.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Ja przy okazji robienia wykopu pod dom, kazałem zdjąć humus (spychaczem). W to miejsce nasunąłem piach z wykopu, spychacz go ubił jeżdżąc po nim, na to nawiozłem 3 wywrotki pospółki (droga ma długość 45m) i już drugi sezon mam spokój.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrus 25.04.2003 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 krzyszt17: A czy jeździłeś po tym ciężkim sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 25.04.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 W przypadku mojej drogi ok 100 m po wykorytowaniu wsypaliśmy w koryto 210 ton kruszonego betonu , 5 przyczep ciągnikowych tluczonej dachówki ceramicznej ,pięć tirów łamanych płyt betonowych , gruz z okolicznych budów a sąsiad posypał to warstwą drobno kruszonego kamienia potem trochę żwiru .Całość układał w wykopie przez dwa dni spychacz na gąsienicach i 1 dzień fadroma .Jest ok. Koszt z mojej strony ok 6 tyś .PLN ile dał sąsiad - nie wiem .Gmina dorzuciła się na koszt fadromy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 26.04.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Tak jeździłem i nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts