klekacz 09.11.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 jak się ma tablica informacyjna czyli moje imię i nazwisko(jako inwestor) wywieszone dla wszystkich do ochrony danych osobowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 nijak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klekacz 09.11.2006 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a co znaczy nijak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 jak się ma tablica informacyjna czyli moje imię i nazwisko(jako inwestor) wywieszone dla wszystkich do ochrony danych osobowych? A co Ci w tym przeszkadza, żeby wypisać swoje imię i nazwisko? Ostatecznie możesz nasmarować lakoniczne Jan Kowalski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A ja nie mam tablicy. Czy ktoś może się przyczepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 09.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A ja nie mam tablicy. Czy ktoś może się przyczepić? Nadzór Budowlany, wystarczy telefon sąsiada...* *o ile wymagane było pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 11.09.2018 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://demotywatory.pl/4875862/Skutki-wprowadzenia-RODO- Taki klimat....w temacie tablicy i RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 11.09.2018 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 tak nadzór. 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K0cur 02.06.2020 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Odkopuje tematy co by nie tworzyć nowego. Witam serdecznie wszystkich i zwracam się z prośbą o informację. Dokonałem zakupu nieruchomości z rozpoczętą budową. Na chwilę obecną oczekuję na decyzję o zmianie inwestora ze starostwa. Czy w takim przypadku na działce musi się znajdować się tablica informacyjna. Poprzedni właściciel zdemontował i oddał mi tablicę. Czy powinienem powiesić tą starą tablice czy czekać na decyzję starostwa ? Czy powiesić nową wpisując swoje dane ?Budowa domu na zgłoszenie. Z góry dziękuje za komentarze i przepraszam, jeżeli temat był już gdzieś poruszany jednak w opcji szukaj nie odnalazłem odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts