mika30 25.04.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Kupilam ceramikę tej firmy na 3-y łazienki,7 szt. było wadliwych, sprzedawca wymienił mi na inne, ale 5 z nich nadal ma wady.Dalsze przygody z rocą są wielce pouczające, gdyż pan z serwisu który przyjechał oglądać wadliwe produkty powiedział ze są to drobiazgi które firma dopuszcza jako możliwe (w umywalce za 360 zł może brakować szkliwa na 2 cm, fakt że od spodu ale tam też się brudzi) Nie wiem czemu to ja muszę udowadniać że nie jestem wielbłądem? Wniosek jest jeden, jeśli już ktoś chce kupić ten wyrób, powinien na miejscu w sklepie przeglądać dokładnie każdy element, jeśli będzie wadliwy nie brać i czekać aż dowiozą dobry. Ja kupiłam łącznie 21 sztuk - ceramika i deski na bidety i kompakty, FIRMA JEDNAK POSTANOWIŁA MNIE OLAĆ BO ONI DOPUSZCZJĄ BŁĘDY !!!!NA SWOJEJ STRONIE http://www.roca.pl PISZĄ JEDNAK ŻE ICH WYROBY SĄ WRĘCZ GENIALNE I BEZ SKAZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 26.04.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Potwierdzam. Kupiłem umywalkę i muszlę firmy Roca i po zgłoszeniu się w magazynie po odbiór musiałem przekopać kilkanaście sztuk żeby znaleźć coś w miarę dobrego. Praktycznie każda muszla miała drobne skazy szkliwa - drobne ale widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts