Maggie 09.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Myślę o kupnie dachówki ceramicznej Innovo 12 z Bogena, antracyt - angoba. Niestety w moim regionie nie ma realizacji w tym kolorze. Czy ktoś z Was ma albo widział taką? Jak się sprawdza dachówka tego producenta? Chodzi mi o jakość wykonania, terminowość dostaw, ewentualne problemy przy układaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 10.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Bogen - to zupełnie niedoceniona dachówka ceramiczna w bradzo pieknych kolorach- angoby matowe, angoby szlachetne seria brylant.Bardzo dobre w układaniu ( opinia dekarzy ), bardzo przyzwoite ceny zwłaszcza funkcyjnych, szkoda,,ze nie możesz jej zobaczyć bo folder nie odda jej koloru.Innovo 12, Premium - bardzo ładna typowe S, jest też marsylka .Warto się nią zainteresować, dostawa to już sprawa sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 10.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja nie mam i dodam że jest to porządna robota bawarczyków podobnie jak BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts