Monika B 10.11.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Czy ktoś ma taką listwę na noże do kuchni np. z IKEA? Sprawda się? Zakupiłam, ale waham sie z montażem, bo jak podziurawię płytki, a noże pospadają, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja miałam taką w starej kuchni (ale nie z IKEA) i bardzo byłam z niej zadowolona. Nigdy nic nie pospadało. Teraz się zastanawiam jak ją zamocować na szybie, którą planuję nad blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.11.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja miałam taką w starej kuchni (ale nie z IKEA) i bardzo byłam z niej zadowolona. Nigdy nic nie pospadało. Teraz się zastanawiam jak ją zamocować na szybie, którą planuję nad blatem. Przykleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja miałam taką w starej kuchni (ale nie z IKEA) i bardzo byłam z niej zadowolona. Nigdy nic nie pospadało. Teraz się zastanawiam jak ją zamocować na szybie, którą planuję nad blatem. Przykleić. Ale moja jest na śrubki i bez śrubek będzie widać dziurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.11.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ale moja jest na śrubki i bez śrubek będzie widać dziurki. Jedno drugiemu nie przeszkadza. Śrubki nie muszą mocować, mogą jesdynie zasłaniać dziurki. Nie masz tam pod ręką jakiegoś majsterklepki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 10.11.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja miałam taką w starej kuchni (ale nie z IKEA) i bardzo byłam z niej zadowolona. Nigdy nic nie pospadało. Teraz się zastanawiam jak ją zamocować na szybie, którą planuję nad blatem. Przykleić. Ale moja jest na śrubki i bez śrubek będzie widać dziurki. He,he! Szukasz wymowki . Odcina sie łeb srubki a nastepnie wkleja go w dziurkę po srubie w uchwycie, po czym calosc za radą ESKIMOSA przykleja do szyby i wyglada jakby bylo przykrecone Dla chcącego nic trudnego a kleje mamy teraz takie , ze ho,ho I nie takie rzeczy sie ze szwagrem po pijaku robiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalaphonius 10.11.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Czy ktoś ma taką listwę na noże do kuchni np. z IKEA? Sprawda się? Zakupiłam, ale waham sie z montażem, bo jak podziurawię płytki, a noże pospadają, to co? Nic nie pospada. Ja przykleiłem na taką dwustronną taśmę montażową do kafelków. Pamiętaj tylko, żeby odtłuścić powierzchnię i ją dobrze wysuszyć. A listwa taka z IKEA właśnie. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 10.11.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ja mam i jestem bardzo zadowolony. nic nie spada, wszystko trzyma jak należy, a noże, czy inne, mam zawsze pod ręką, bez konieczności otwierania szuflady, co sprawdza się, gdy łapy ubabrane, czy mokre.moim zdaniem, montuj bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 no i w szufladzie ostre noże się tępią listwa magnetyczna dobra też w warsztacie - do np. wierteł (i otwieracza do piwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 11.11.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 otwieracz do piwa, o tym nie pomyślałem idę go powiesić, zeby go już nigdy więcej nie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2006 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dzięki bardzo! montuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts