Fras Krzysztof 10.11.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam. To mój pierwszy post. Prosze o jakieś namiary na producenta lub sklep z elementami nośnymi do schodów modułowych. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam tych, od których już się tyle nauczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 10.11.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam. To mój pierwszy post. Prosze o jakieś namiary na producenta lub sklep z elementami nośnymi do schodów modułowych. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam tych, od których już się tyle nauczyłem. W Twoich okolicach Kalisz, Ostrow, Wroclaw - poszukaj np w Rintalu. Nie wiem czy nawet w Ostrzeszowie nie ma? pozdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.11.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ...poszukaj np w Rintalu... pozdrw Rintal - dość wysoka cena, ale posiadamy od kilku lat, samodzielny montaż - dobra jakość i ładnie się prezentują - w zasadzie brak śladów zużycia po ok. 6 latach. http://www.rintal.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fras Krzysztof 10.11.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ...poszukaj np w Rintalu... pozdrw Rintal - dość wysoka cena, ale posiadamy od kilku lat, samodzielny montaż - dobra jakość i ładnie się prezentują - w zasadzie brak śladów zużycia po ok. 6 latach. http://www.rintal.pl/index.php Dziękuje za pomoc. Właśnie zauważyłem, że cena dość wysoka. Należe do osób, które potrafią dużo zrobić samemu np. stopnie (5 lat stolarki na karku ), więc szukam tylko modułów czyli tej metalowej konstrukcji (takie schody moge mieć w swoim domku). Czekam na dalszą pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 skontaktować się nie zaszkodzi, dowiedzieć sie, czy nie mogą samej konstrukcji nośnej sprzedać. Ja do schodów Max22 (kacze) miałem do wyboru stopnie bukowe lite, lub ze sklejki bukowej. Konstrukcja nośna była montowana niezależnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 10.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 też mam swoje stopnie i troche szukałem tych modułów niestety wyboru nie ma , albo cena zaporowa ( za same moduły ) ostatecznie zrobi mi je kuzyn ale on operuje bardziej koło Capitana w Wejcherowie myśle że dobry ślularz z osprzętem nie będzie miał problemu z ich wykonaniem PSjeśli ktoś jest zainteresowany konstrukcjami metatowymi wszelkiej maści to moge polecić , jest naprawde dobry ( wykończał jakąś opere w gdańsku .......a może to opera go wykończyła? nie pamiętam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.11.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 ...poszukaj np w Rintalu... pozdrw Rintal - dość wysoka cena, ale posiadamy od kilku lat, samodzielny montaż - dobra jakość i ładnie się prezentują - w zasadzie brak śladów zużycia po ok. 6 latach. http://www.rintal.pl/index.php Należe do osób, które potrafią dużo zrobić samemu np. stopnie (5 lat stolarki na karku ), Mieszkajac w Kepnie trudno nie znac sie na stolarstwie Systemy jednak zawsze sa drogie i nie wazne z jakiej firmy je wezmiesz - ot, polityka firm. Rintal to i tak w sumie stosunkowo tanio jeszcze. Podobnie ma Korpalski - to glownie Wroclaw. W okolicach Kepna projektowalem schody bez gotowych systemow - za pomoca slusarza i stolarza chalupnika - wychodzilo niezle i calkiem niedrogo Taniej niz gotowe "klocki" . Slusarzy macie rowniez niezlych - nie tylko stolarzy Raz nawet zdarzylo mi sie robic w Twojej okolicy schody ze szkla - tez wyszly fajnie, chociaz stolarze kepinscy patrzyli z niedowierzaniem i pukali sie w glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Krzysztof jak znajdziesz dobre moduły i tanie na schody krecone to daj namiar jesli możesz bo mam schody do wykonania kręcone.http://images1.fotosik.pl/235/3be4d3af2945a7c9m.jpghttp://images3.fotosik.pl/226/ae3d730f4af0e78bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macieq1283 18.01.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 na pewno schody modułowe robi firma z okolic rybnika, ale nie wiek co z samymi elementami. Mysle ze mozna zerknac na och strone www.sob-drew.pl i zadzwonić albo zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts