cemik1 21.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Orzech włoski odstrasza wszystko. Nie tylko owady, ale też nic pod nim nie chce specjalnie rosnąć. Na efekt trzeba poczekać kilkanaście lat.Niektórzy mówią, że jest też szkodliwy dla ludzi. Myślę jednak, że w umiarkowanej dawce może być. W starym domu ławka stała pod orzechem i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.11.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Orzech włoski odstrasza wszystko. Nie tylko owady, ale też nic pod nim nie chce specjalnie rosnąć. Na efekt trzeba poczekać kilkanaście lat. Niektórzy mówią, że jest też szkodliwy dla ludzi. Myślę jednak, że w umiarkowanej dawce może być. W starym domu ławka stała pod orzechem i już. Orzechówka wypita w większej ilości może spowodować ból głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 21.11.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Orzech włoski odstrasza wszystko. Nie tylko owady, ale też nic pod nim nie chce specjalnie rosnąć. Na efekt trzeba poczekać kilkanaście lat. Niektórzy mówią, że jest też szkodliwy dla ludzi. Myślę jednak, że w umiarkowanej dawce może być. W starym domu ławka stała pod orzechem i już. Orzechówka wypita w większej ilości może spowodować ból głowy. Ale może też spowodować ignorowanie komarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts