codergirl 10.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam Możliwe, że ten temat nie będzie dotyczył tego, o czym piszecie na tym forum, ale mimo to baardzo Was proszę o pomoc. Mam możliwość wynajęcia mieszkania na poddaszu ok 30 mkw we Wrocławiu. Jest natomiast taki problem, że osoba, która chce wynająć to mieszkanie świeżo je kupiła i nie orientuje się w kosztach. W mieszkaniu jest wszystko na prąd. Jest bojler oraz piec elektryczny 2000W. Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć ile kosztowało by mnie miesięczne ogrzewanie tego mieszkanka? Oczywiście na ok 10 godz. będę wychodziła do pracy więc wtedy chyba się taki piec wyłącza. Czy mieszkał ktoś już w podobnym mieszkaniu i ma jakieś doświadczenia? Bardzo proszę o jakąkolwiek informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 11.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Bojler - to zależy jaka pojemność, i jak bardzo będziesz go grzała;Mieszkanie - powierzchnia nieduża, ale tu z koleii pojawia się pytanie czy dach jest ocieplony, jakie masz okna, jakie to jest ogrzewanie - akumulacyjne czy konwektory?Jak zwykle wszystko zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts