Inez 26.04.2003 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Zamierzamy postawić na działce szambo z kręgów betonowych. Mam pytanie, czy orientujecie się jakie muszą zostać zachowane odległości szamba od drogi, domu i studni? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wega 26.04.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Zobacz rozdział 7 tego rozporządzenia, ale chyba nie chcesz tego robić bez pozwolenia?. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez 27.04.2003 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Dzięki Wega, bardzo mi się twoja podpowiedź przyda. Nie obawiaj się mam pozwolenie, po prostu chciałam mieć pewność, że to co planujemy jest naprawdę dobrze... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts