Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SAMICA NA 100%

Contelek

Recommended Posts

Czyli:

1. Nie zwraca uwagę na moje zdrady

2. Jak wrócę do domu to jest chetna i gotowa.

3. Zarabia kasę i pucuje domek, ugotuje obiadek.

4. W wolnym czasie, no oczywiście jak mnie nie ma, niech zrobi sobie maseczkę, zadba o siebie, a jak wracam to w pieknym stroju podaje jedzonko.

5. No musi umieć jeździć bo tak to by nie zdążyła z pracy zabrać dzieci z przedszkola, zrobic zakupy, ugotować, podskoczyc na budowę z cementem, no i wieczorem jak będę zmęczony to w okolicy sklepy są zamkniete i musi podjechać po to piwo.

Czyli:

1. Nie zwraca uwagę na moje zdrady

2. Jak wrócę do domu to jest chetna i gotowa.

3. Zarabia kasę i pucuje domek, ugotuje obiadek.

4. W wolnym czasie, no oczywiście jak mnie nie ma, niech zrobi sobie maseczkę, zadba o siebie, a jak wracam to w pieknym stroju podaje jedzonko.

5. No musi umieć jeździć bo tak to by nie zdążyła z pracy zabrać dzieci z przedszkola, zrobic zakupy, ugotować, podskoczyc na budowę z cementem, no i wieczorem jak będę zmęczony to w okolicy sklepy są zamkniete i musi podjechać po to piwo.

I musi "starego" imprezy przywieźć :):)

Ale - przy zasadzie wzajemności - wszystkie punkty powyżej odnoszą się również do Pana I Władcy - i wtedy gra i bucy :):) (może poza maseczką ...)