Contelek 11.11.2006 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 A tu z chęcią sam odpowiem sobie 1. w y r o z u m i a ł a 2. gorąca,w różnym tego słowa znaczeniu ( zimą w domu max 20 st) 3.p r a co w i t a 4. sexi 5. mieć prawo jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Czyli: 1. Nie zwraca uwagę na moje zdrady2. Jak wrócę do domu to jest chetna i gotowa.3. Zarabia kasę i pucuje domek, ugotuje obiadek.4. W wolnym czasie, no oczywiście jak mnie nie ma, niech zrobi sobie maseczkę, zadba o siebie, a jak wracam to w pieknym stroju podaje jedzonko.5. No musi umieć jeździć bo tak to by nie zdążyła z pracy zabrać dzieci z przedszkola, zrobic zakupy, ugotować, podskoczyc na budowę z cementem, no i wieczorem jak będę zmęczony to w okolicy sklepy są zamkniete i musi podjechać po to piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Czyli: 1. Nie zwraca uwagę na moje zdrady 2. Jak wrócę do domu to jest chetna i gotowa. 3. Zarabia kasę i pucuje domek, ugotuje obiadek. 4. W wolnym czasie, no oczywiście jak mnie nie ma, niech zrobi sobie maseczkę, zadba o siebie, a jak wracam to w pieknym stroju podaje jedzonko. 5. No musi umieć jeździć bo tak to by nie zdążyła z pracy zabrać dzieci z przedszkola, zrobic zakupy, ugotować, podskoczyc na budowę z cementem, no i wieczorem jak będę zmęczony to w okolicy sklepy są zamkniete i musi podjechać po to piwo. I musi "starego" imprezy przywieźć :) Ale - przy zasadzie wzajemności - wszystkie punkty powyżej odnoszą się również do Pana I Władcy - i wtedy gra i bucy :) (może poza maseczką ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts