Tommco 26.04.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Chowam miedź w ścianę i posadzkę, proszę mi powiedzieć, jaka grubość otulin jest odpowiednia. Czy 6 mm wystarczy? Czy dać może 9 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.04.2003 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Przepraszam za bliźniacze posty. Bo m,nie to wyskoczyło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 26.04.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Ja dałem 13 mm na PEX-AL-PEX i nie wnikam.Nie będę oszczędzał 300 zł na coś co mam zalać szlichtą i nie rozkuwać za rok. Weź również pod uwagę rozszerzalność termiczną miedzi i fakt, że im grubsza osłona tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.04.2003 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Już kupiłem 9mm. To taki standard. Fakt, że 6 mm to by było trochę mało. Dziękuję za radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts