Gość 15.09.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dziękuję bardzo Karolinka.Natchnęłaś mnie na ten zsyp jako komin obudowany płytkami. Fajny pomysł, wykorzystam na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 25.09.2004 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 no i dziala!!już prawie rok!! zrobione z rury "spiro" fi 200znakomicie ię sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz wróbel 2000 17.11.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Swojego czasu dużo było o planach wykonania zszypu na pranie, ale o doświadczeniach niewiele. Odgerzwam ten wątek, bo chętnie dowiem się jak działają wasze zsypy. Napiszczie jaką macie szerokość zsypu, z czego jest zrobiony, czy wam się blokuje, czy zrzucacie tylko małe rzeczy, czy pościel też, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 17.11.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 myslałam o zsypie na pranie, ale nie zdecydowałam się, mysle ze taka szeroka rura jest bardzo akustyczna, a naie zawsze robimy w łazience takie rzeczy które chciałby byc słyszlane w innych miejscach, prawda? moze cos maja do powiedzenia w sprawie akustyki i przenoszenia dzwiekow praktycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz wróbel 2000 17.11.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Właśnie, właśnie. O hałaszach i zapachach też napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.11.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 No ja też jestem ciekawa. U nas pralnia jest pod łazieniką dzieciaków. Czy ma szanse sie sprawdzić? I co z hałasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.12.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No więc podbijam bo też planuję takowy zsyp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 09.12.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nie mogłam sobie podarować komentarza : A zsyp na śmieci też robicie? Winda to też przydatna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.12.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ja również nie mogłam:no: O tak wszystko o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts