mitokor 11.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witam, to mój pierwszy post więc rączki drżą.Kupiłem działkę szczęście i radość, plany zagospodarowania miały być wyłożone we wrześniu mamy listopad i pani za kontuarkiem powiedziała, że wyłożenie planów może nastąpić najwcześniej w maju. A budować się chce. Nie wiem czy istnieje przepis, że można dostać warunki zabudowy podczepiając się pod dom sąsiada wybudowany z boku (pączkowanie) ale ten przepis nie dotyczy mojej działki ponieważ jest to gmina uzdrowiskowa. I jak tu dostać pozwolenie na budowę? Jeśli jakoś możecie podpowiedzieć jak zacząć budować będąc w zgodzie z prawem chociaż wiem że z prawem pisanymi małymi literkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mientowy 13.11.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 nie ma planu - złóż wnosek o wydanie warunków zabudowy - tam wszystko będzie napisane.wtedy się dowiesz czy i ew. na jakich warunkach będzie mógł budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts