Radekkow 20.10.2007 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Mam nadzieję, że w ten weekend dorzucę parę fotek z instalacjami Nienawidzę obrabiania tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 22.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dzięki agagaj, Zaczynaj budowę bo to niesamowita sprawa I za dużo nie rozmyślaj Chętnie bym już dawno, dawno temu zaczęła!!! Tylko co na to Starostwo Powiatowe, ew. Urząd Gminy... Bo moje pozwolenie na budowę jeszcze w lesie na grzybach zamiast w mojej garści Wykonawca wybrany, projekt zrobiony i czekam.. A rozmyślam, bo w trakcie budowy na to nie będzie czasu, a teraz cóż mi innego pozostaje?? Podpytam Cię w przyszłości o Twoją went. mech. z reku... Mogę?? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 19.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Radek !!! Się zlituj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 21.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Radek...ciekawość NASZA nie wytrzymuje.....co u WAS???mamy rok 2008-..... alles ok???? mieszkacie juz???,... ps...... czy to znaczy że po wybudowaniu jest brak czasu na wszystko??? i że pare m-cy nie ma czasu na neta??????aż się boje,...... (braku neta-bo ja już neto-zależna, a w szczególności od Twego dziennika....!!!!)))))) helllooooo,tutaj czeka nas cała zgraja na Ciebie!!!!- słowo harcerza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 16.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Radek- miło nam będzie jak zagościsz trochę w balowym wątku i podzielisz się swoimi obserwacjami, zdjęciami no i radami!!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 09.05.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 pozdrawiam ... i do obserwowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 23.10.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 No to zobaczycie, co jest grane po 3 l. nieobecności. Żyję i żyje mój dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 23.10.2010 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 annnnja, agagaj, piotrek, szop, jurand- cieszę się, że jesteście tutaj jeszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 23.10.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 O !!! Kurcze !!! Wszelki duch!!! Przypomnę Twój osatni post przed przerwą, bo ciągle aktualny : Mam nadzieję, że w ten weekend dorzucę parę fotek z instalacjami Nienawidzę obrabiania tych zdjęć I spadam do "komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts