agnie-cha 17.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witaj Agnieszko . Wysłałam Ci wiadomość na priv.Darek'77 dzięki za pokazanie pięknego domku. Może ktoś buduje w okolicach Siedlec lub Warszawy? Pozdrawiam Edytowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Powiem tak NADEJSZłA WIEKOPOMNA CHWILA!zakupiliśmy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 20.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 SUPER to kiedy rozpoczynacie budowę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ..............na wiosnę........chcemy zaraz zaczynać ale jeszcze adaptacja projektu i pozwolenie na budowę ale to szybko u nas będzie (mam nadzieję)zmiany trzeba nanieśc jeszcze a co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 23.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam! U nas piwnicy nie budziet! w tej chwili w wykopie stoi woda , także w piwnicy też będzie raczej występować. Podziękowania dla HALINKI ....... Czy ktoś może przerabiał schody w projekcie lub dorabiał balkonik nad wejściem zamiast tego wysuniętego czoła? Nie zauważyłam na zdjęciach ale może ktoś planował coś takiego i z jakichś względów zrezygnował? pozdrowionka dla budujących................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 23.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja balkoników nie lubię... szukałam właśnie takiego projektu bez balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 23.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 GadzinkaCzy masz już jakieś projekty aranżacji wnętrz?Może pomysł na kuchnię ?Ja w tym pomieszczeniu przechodnim do garażu planuję umieścić gabinet a pralnię w gabinecie , przesunąć łazienkę i pod schodami przejście do garażu.Zobaczymy co wyjdzie z moich planów.............pozdrawiam. meggys z tym balkonikiem bryła domu będzie wydawała się lżejsza , tak mi się wydaje mam wrażenie jakby to czoło wyprzedzało dom i za chwilę miłoby się oberwać .wprawdzie jak jest bardziej wysunięty dach to się tak nie rzuca w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 29.03.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dzień Dobry .............ale cisza tutaj! Czy ktoś wie gdzie jest ta Edytka która jest na stronie mgprojektu w realizacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 30.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no cisza straszna ;( słuchajcie posiadacze EDYTEK - czy w kuchni macie dwa okna, czy jedno??? bo na projekcie sie dopatrzyłam dwóch, a wydaje mi sie, że jedno od frontu wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 30.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam !Ja robię dwa dlatego, że to małe okienko będzie u mnie od strony południowej, a to frontowe od wschodu.podobno we wcześniejszych projektach nie było tego okna w projekcie tylko na zdjęciu w katalogu!?Czy jakieś zmiany planujecie?Kiedy ruszacie z budową ?aha co z piwnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 30.03.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam U mnie jest jedno okno od frontu w naszym projekcie nie było tego drugiego okna chociaż było na wizualizacji tak jak napisaliście. I radze się zastanowić zanim zrobicie drugie okno bo wtedy nie ma wolnej ściany na powieszenie mebli a zaraz obok jest duże okno w jadalni w zupełności wystarczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 30.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 I radze się zastanowić zanim zrobicie drugie okno bo wtedy nie ma wolnej ściany na powieszenie mebli a zaraz obok jest duże okno w jadalni w zupełności wystarczy jestem dokładnie tego samego zdania agnie-cha nasze dzialki dopiero się zbroja, więc może w wakacje zaczniemy... z piwnicą dalej nie zrobili odwiertów, więc nie ma jeszcze decyzji z innych zmian - na pewno nie będzie tego uskoku w salonie - tylko proste ściany - jak u Obiego chyba dajcie jakieś wiosenne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 31.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 PYTANKO jakie macie okna drewniane czy plastikowe? i poproszę o argumenty dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 31.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jeśli chodz o okna to tak : u mnie będzie tylko 1 szafka wisząca otwierana do góry więc mi okno nie przeszkadza, kuchnia będzie zamknięta (drzwi przesuwane do jadalni ,większość czasu zamknięte) w kuchni będzie stał stolik tzw. śniadaniowy, okno się przyda, powyglądam sobie na 2 strony.......... ruszamy pod koniec kwietnia (chyba) napewno dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAREK771719501932 06.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witajcie nedejszła wiekopomna chwila i już mieszkamy w nowym domq co prawda jeszcze maaasa roboty, ale z każdym dniem domek coraz bardziej domek przypomina. Jak znajde chwile wrzuce fotki. a co do okien 0kna założyliśmy plastikowe, a wyglądają prawie jak drewniane prawda agnie-cha? i chyba z dobrymi plastikowymi mniej problemu bedzie, nie trzeba odświeżać, konserwować, nie pracują jak drewniane... i cena chyba też niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadzinka 06.04.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich po zimowej przerwie U mnie prace z wiosną ruszyły pełną piersią. Zalewają strop i mówią, że do czerwca zamkną stan surowy. Póki co z dnia na dzień rośnie. Okna też zamówiliśmy plastikowe w kolorze ciemnobrązowym. Zdecydowaliśy się na drzwi tarasowe przesuwane a nie otweirane. Nie wiem czy dobrze to czy żłe (cenowo niestety drożej 5 tyś), ale jakoś tak mi się zamarzyło. Czy ktos z Was również takie wybrał? Podobno sprawdzają się w używaniu, a mi zależało żeby ich otwartych widać nie było i aby nie przeszkadzały ewentualnym długim firanom, gdy będą otwarte właśnie. Okna z Budvaru. Bez dachowych z roletami i silnikami wyszły ok 24 tyś. Dachowe Fakro za 11 tys. I ciągle dywagujemy nad tym, czy jako wspomagacz ciepła zdecydować sięna płąszcz wodny... Tyle jest za opinii co i przeciw... Czy macie w tym temacie zdanie? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 06.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Darek GRATULACJE :) a fotki jakieś może? Gadzinka my bierzemy okna w salonie rozsuwane... szczerze, to nie bardzo sobie wyobrażam takich wielkich okien otwieranych do środka... kilku znajomych ma takie - rewelacja a okna plastikowe dwu kolorowe - w środku białe, na zewnatrz brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 06.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 a jeszcze jedno pytanko - do tych, co mają okna zaokrąglone w swoich domach (w sypialniach) - jakie macie karnisze/firanki/ rolety... one m sie bardzo podobają, ale mam obawy, że nawet rolet słonecznych nie da rady na takie okna założyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 07.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 DAREK super że już mieszkacie!to prawda, że Twoje okna naprawdę wyglądają jak drewniane , nie my jedni pewnie się na to nabraliśmy........ . My ruszamy z budową pod koniec kwietnia.Musieliśmy zmieniać war. zabubowy gdyż lukarna fronowa jest za wysoka (o całe 30 cm).pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 12.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT a po świętach................... powodzenia w zmaganiach z budową a dla tych co już mieszkają.. miłego świętowania w nowym domciu! pozdrowionka p.s. zaglądajcie tu trochę częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts