meggys 27.08.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 a ile Cię kosztowała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 27.08.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 instalacja coś ok 1000 ale dokładnie nie liczyłam bo płaciliśmy w hurtowni za wszystko (cała inst. hydr) razem.Mam 7 gniazd nie licząc garażu w łazience przy sypialni mam zamiar kłaść http://html.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=238 w drugiej dla chłopaków http://html.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=255&powrot=kolekcje&typ=0 jako podstawowy kolor beż , jako dekory to te z czerwonym,podoba mi się jeszcze Hanabi z Paradyża ale boję się , że będzie ciężka do utrzymania w czystości zwłaszcza przy dwóch chłopaczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 27.08.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 fajne u nas u chłopaków będzie na 100 % to http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/tender-way do sypialni szukam beż z czarnym...coś takiego - tylko tutaj za dużo złocen... http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/otylia-dessous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 27.08.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 dokładnie jest tak jak pisze agnie-cha - stawki są bardzo podobne od 500- 800 zł - także 1200 zł to ciut za drogo ... u nas konczą dach jutro wstawiają okna już elektrycy też środek kończą i hyrdaulicy w przyszły czwartek wchodzą tynkarze, a na dniach mają zrobić ,,budowlany alarm'' - póki co siedzi w nocy dwóch łepków a i kominy wymurowane, anteny zainstalowane zastanamialiśmy się nad ochroną przeciw gromową i dalej myślimy czy zakładać agregat prądotwórczy - ale cena powalająca bo dobry, to ok. 15 tys. zł ... a ja dzisiaj sprawdzalem u drugiego geodety i zaśpiewał mi 1350 masakra .. Ale to nic, niei zgadniecie ile mi zaofereowało jedno biuro za adaptację projektu razem ze zmianami............. 18 TPLN !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 27.08.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ło matko........Tylerr Ty mieszkasz na księżycu, że masz ceny kosmiczne...? meggys a widziałaś te , w katalogu wyglądają super tylko nigdzie ich nie można na żywo zobaczyć bo nowa kolekcja http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/meisha-garam jestem zmuszona kłaść alabastrino bo tej mejszy nigdzie nie ma a w ciemno sie boję zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 27.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) meggys beż z ale z brązem to jeszcze Trawena Mogano z Paradyża. jeszcze do chłopaków myślałam o Hanabi ale może smutna trochę ale mozaika z tej kolekcji mi się bardzo podoba. Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez agnie-cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 28.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Hi, wklejam ostatnia ustalona wersje (przed wizyta u drugiego architekta) - kuchnia powiekszona na maxa do 4 m szerokosc kosztem spizarni i czesciowo wiatrolapu. Spizarnia bedzie w zaglebieniu pom.gospodarczego pomiedzy garazem a wiatrolapem. Mam nadzieje, ze architekt potwierdzi, ze z kominem wentylacyjnym mozna az tak wyjechac i nie namieszam tym na poddaszu. Wszystko to w celu zmieszczenie naszej wyspy ! Ja tez mysle mocno o odkurzaczu centralnym. A macie moze jakies doswiadczenia w rekuperacji ? czy to naprawde ma sens, bo mam wrazenie ze na forach wszyscy dyskutuja o tym "w teorii" a nie ma opinii użytkowników. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 28.08.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Teraz to wyspa zmieści się na 1000 % U nas deszcz pada całymi dniami , narazie nie zaglądam na budowę , w poniedziałek przychodzą panowie to zrobie fotki kuchni i wyślę w końcu. Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez agnie-cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 30.08.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 nasz domek od frontu http://images47.fotosik.pl/334/e8929fcb50bf9ed3med.jpg od ogrodu http://images43.fotosik.pl/333/96e5ef5c4ccf84a9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 05.09.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Heja - tydzien nie bylo mnie w domu. Meggys - nad garazem masz te dwie lukarny bo podzielilas na dwa pokoje ? Mozesz podeslac zdjecia z tego / tych pomieszczen - ciekawi mnie czy sa doswietlone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 08.09.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Tylerr ale ja miałam robiony projekt indywidualny na bazie dwóch domów - Edyty i jeszcze jednego, stąd te normalne pokoje z lukarnami po boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 08.09.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Meggys - a ten drugi projekt bazowy to jaki ? Moglabys podeslac rzut poddasza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 08.09.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 drugi - dom w Tymianku a rzutów własnie nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 08.09.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Słuchajcie a z czego stawiacie sciany plus ocieplenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 08.09.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 porotherm + styropian 15 cm tylko szukam kogoś od ocieplenia i elewacji, bo wszyscy przed zimą jakoś pozajmowani... a ceny - 80 zł za m2 robocizny - Horrrrror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 08.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Meggys dzieki - Agnie-cha a Ty ?Od tygodnia sledze fora i probuje dojsc jakie naterialy wybrac - na pewno sciana bedzie dwuwarstwow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 09.09.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 ja mysle o silka 24 plus welna lub mutlipor zamiast welny - ciagle analizuje Agnie-cha - na pewno bedziemy - tylko raczej pażdziernik - teraz leże chory w domu:( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 09.09.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 kurcze.. a jak bym Was spytał dziewczyny dlaczego wybrałyście max albo poro, dlaczego styro albo wełne, to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 09.09.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 To zdrowia życzę.Co do ściany max + wełna....... to podobno bardzo dobre rozwiązanie , mówią, że ceramika jest super i najlepiej ją potraktować wełną bo "oddycha" a jak będzie to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 10.09.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 a mój mąż inżynier myślał dwa lata, analizował, pytał... wybrał poro + styropian, bo wg niego tak będzie najcieplej teraz już mam zagwostkę, bo zwariowaliśmy co na elewacje, a że nasz domek w wielkim lesie więc musi być tynk silikonowy, a teraz jest podobno z firmy sto jakaś opcja lotosu, na którą to glony ani żadne zielenie nie mają prawa osiadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts