mlenka1978 17.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam! Dołaczam równiez do ekipy budującej Edyte.Projekt domu jest super i bardzo odpowiada wymaganiom moim jak i męża. Mamy pytanie odnośnie góry a dokładnie 0omieszczenia nad garażem. W pdf na stronce na poddaszu widac słup jako podpore dachu ,Co z tym zrobiliście czy jest tak jak na projekcie czy moze pozbyliście go albo przesunęliście ściane dzieląc apomieczenia i słup znalazł się w "ścianie" a może cos jeszcze innego. Dzięki za odpowiedz i pozdrawiamy M&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 17.09.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam kolejnych budujących Ja ze swojej strony musze powiedzieć, że słup jest według projektu na swoim miejscu jest niezwyklłą ozdoba i nigdy nie myślłam o jego przesunięciu ale to oczywiście zależy od przeznaczenia tego pomieszczenia.Przy okazji postaram sie zamieścić jakieś zdjęcie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlenka1978 17.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam !! Dzieki za szybka odpowiedz. Mi osobiście tez nie przeszkadza ale mojemu mężowi się nie podoba. Ja bym go zostawiła i moze uda mi się przekonac do tego mojego męża. Pozdrawiam M&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlenka1978 17.09.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Aha a zdjęcia naprawdę mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlenka1978 17.09.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Nasunęło mi sie jeszcze jedno pytanie. Powiedz mi bo nie znalazłam tego jaką wysokość ma wasza ścianka kolankowa. Czy macie ją "z projektu" czy może podnosiliście. Jeśli tak to czy była potrzebna zgoda czy nie.Pozdrawiam M&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obi 17.09.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 mlenka1978: ja slup wywalilem (mam stalowa belke zamiast - koszt 1600pln), scianka natomiast taka jak w projekcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 18.09.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witam U nas ścianka z projektu nie było potrzeby podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadzinka 22.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Darek, świetne zdjęcia, świetna robota. Aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAREK771719501932 26.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 normalnie po prostu aż mi sie odechciewa. Niby wszystko ku końcowi ale.... elewacjii nie skończyli, podczas mojego urlopu zabrali rusztowania i mam część domu pomalowaną w podkłądzie, część na szaro, brakuje parapetów w dwóch oknach bo chyba zapomnieli że przed malowaniem trzeba obrobić od tygodnia ekipy nie ma, piękna pogoda ma się niedługo zakończyć, szef majstrów codziennie obiecuje i nie przyjeżdza a ja na urlopie....odpoczywam.... meble jeszcze bez frontów bo się lakieruja 2 tygodnie , po obsadzeniu drzwi konieczne poprawki zaprawki etc piec i cały asortyment stoi w kotłowni... w opakowaniu bo majster ma tyyyyyyle roboty( no ale mi sie jeszcze oczywiście nie pali ) od przyszłej środy dzwonili że kostkę przyjeżdzają zakładać.... a ja na urlopie wypoczywam..... we wtorek natomiast schody mają być montowane.....i we wtorek takze przyjeżdza majster ogrodzenie murować ( oczywiscie miał skończyć 3 tygodnie temu) , a ja natomiast odstresowuje sie .... na urlopie.... nie wiem czy czegoś nie pominąłem..... i wybaczcie że tak pesymistycznie ale sz..... mnie trafia.... na tym urlopie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 27.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Darek będzie dobrze, ja już się zakochałam w Waszym domku powiedz mi skąd wzięliście taki cudny kominek, jakie schody zamówiłeś w swoim ślicznym domku nasi dostali pozwolenie na budowę drogi i mostu - także jak to powstanie, to ruszamy z kopyta koniec z robakami chronionym, drzewkami, bocianami itd. - będziemy mieszkali w puszczy pani architekt już ostro przerabia Edytke - my będziemy mieli lustrzane odbicie oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 27.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Agnieszko a Wy jakie macie ogrzewanie, bo jakoś mi umknęło...?Obi - Ty wszędzie chyba masz podłogowe, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAREK771719501932 27.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Schody drewniane proste:) jesionowe, w czwartek wkleje zdjęcia... Kominek - Wkład Dowre + inwencja żony a co do ogrzewewania - niestety u nas brak gazu wiec pozostał bezobsługowy piec na olej :lol: , znalazłem jakiś czas temu na necie nowość na bioolej i ściągam z Niemiec kocioł WOLF COB 29, zobaczymy.... na razie stoi w kartonach ps. a właśnie od czwartku jestem w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 27.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Darek, a do kiedy jesteś w szczecinie? sam, czy ze swoimi dziewczynami? nie mogłeś wczesniej pisać... byśmy Cię na kawkę zaprosili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 27.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no to nasz dzialka: widok z naszej sypialni - dęby z 300 letnie http://img221.imageshack.us/img221/7978/42537504hw9.jpg moja rodzinka na ,,naszej działce'' http://img91.imageshack.us/img91/8184/86952073rc1.jpg i widok z głównej drogi dojazdowej http://img295.imageshack.us/img295/3232/89027450qn9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 27.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 nie wiem czemu zdjecia nie weszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 27.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Darek no i od którego czwartku jesteś? od przed wczoraj, czy od tego co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 30.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 PYTANKO:czy ktoś z Was sam lub grupowo (więcej działek) zbroił działki? jeśli tak to czy możecie napisać ile Was to kosztowało - konkretnie interesuje mnie wszystko - gaz, prąd, kanaliza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obi 30.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 u mnie wygladalo to tak:gaz - umowa: 2840 PLN / 2 (razem z sasiadem - doprowadzenie gazu ok 50m) gaz - przylacze: 4000 PLN (instalacja ok 50m)woda i kanaliza - 5800 PLN energia - umowa: 2600 PLNenergia - przylacze: 1600 PLN (budowlane) wszystkie media mialem przy lub na dzialce.. wiec chyba moje koszty byly minimalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 30.09.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Obi - dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć (i jak szczegółowo - super ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 09.10.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam U nas robote wre pogoda nawet dopisuje Elewacja skończona kolorek jak marzenie(zdjęcia w terminie pożniejszym) Meggys działeczka cudna stylowa Edytka pieknie będzie się tam prezentowała. My mamy piec na ekogroszek super wydajny i łatwy w obsłudze no i groszek tez po znośnej cenie, także polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts