meggys 04.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja na drugą, bo nawet siusiu będzie chyba wygodniej zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 04.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 .................... i szafkę nad sedesem zorganizować ..............ciekawe czy dziś nie wsadzili geberitu w ścianę , bo hydraulik mnie powiesi ! ( na gebericie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 04.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 nie powiesi Cię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 04.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 mam nadzieję , w końcu nadzieja umiera ostatnia ............a kuchnię jak masz , się pochwal trochę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 04.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 proszę i spiżarka jest po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 04.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 tylko płytki podłogowe nie dają mi spokoju... bo niby w wizualizacji są szare, a ja jakoś nie mam przekonania, bardziej optuję za jakimś beżykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 04.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Fajnie , widzę, że mamy podobny gust ja też gustuję w nudnych , ciepłych beżykach , brązach i klasycznych ponadczasowych wnetrzach.zastanawiam sie czy kuchni nie zrobić trochę zangielszczonej.Chociaż ostatnio wpadł mi w oko palisander santos na fronty kuchenne tylko w pół - macie. Bardzo ciepła Twoja kuchnia........... , czy tam w cokołach coś się świeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 04.02.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 tak cokoły są dołem podświetlone pledem mnie też nazwali sztampową babką... bo lubię beże a pierwotna kuchnia była cała zielona - taka była wizja naszej pani architektki kiedyś znajdę, to Ci pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 04.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 zielona powiadasz .......na początku fajnie ale na dłuższą metę to chyba się znudzi (jak w trawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 05.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no niestety z kolorami tak już jest... pamietam jak byla moda na niebieskie kuchnie - część moich znajomych sobie takie porobiła i po 3 latach mieli już dość, a że koszt kuchni ,,dość'' wygórowany - męczą się po dziś dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 10.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 agnie-cha no i co z łazienką???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.02.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Pobudka! łazienka z dużym prysznicem , sedes i umywalka jak w projekcie podstawowym.Czemu nikt się nie odzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macply 21.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 zasypało totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macply 23.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam ponownie;podzielcie się prosze kosztami wykończenia; jeśli już takie ponieśliście lub jeśli macie pewne wyceny;szczególnie interesują mnie tynki zew i wew oraz np rolety, wykonczenie skosów poddasza z ociepleniem dachu; trochę mnie przestraszył koszt rolet - za sterowane radiowo bez blokad wewnątrz skrzynek wchodzi z robocizną 21 000 pln !za tyle mozna juz wstawić wszystkie okna do tego domu !!; dzięki za pomocM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 23.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 wchodzi z robocizną 21 000 pln ! za tyle mozna juz wstawić wszystkie okna do tego domu !!; strasznie dużo wychodzi a my czekamy na wiosnę... pozwolenie mamy, ale co z tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 23.02.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 a może jakoś wyjątkowo wypasione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macply 25.02.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 że niby te rolety wypasione? aż tak nie... mam oferty różne, specjalnie też zdobyłem 2 następne; zależy mi na solidnym systemie, sprawdzonym i najlepiej nie polskim-rzemieślniczym, bo do takich nie mam zaufania; ten za 22000 to Heroal, niemiecki, silniki Somfy; oferta na polskie rolety z tym samym silnikiem to 16000 - 17000, wiec różnica nie tak ogromna; ale za to dostałem ofertę na rolety w innym Niemieckim systemie Warema; produkowane i składane tam ...tradycje i doswiadczenie... bla bla... wszystko OK, tylko że cena wyszła 54 000 pln :) ; jak to zobaczyłem na ekranie, to aż się głośno uśmiałem; chyba pospadali na głowę, zeby dawać takie ceny !!! jakiś kosmos; chyba ze złota mają profile a srebrne skrzynki; wyglada na to, ze zostane przy Heroalu; już te 22000 pln nie wydaje sie strasznie drogo M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadzinka 28.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Hej, my zapłaciliśmy niedawno: 1. okna Budvar plastik kolor dąb doł i góra bez dachowych ( w tym łukowe 3, panoramiczne jadalnia i tarasowe rozsuwane na boki), w tym na dole rolety - 24 tys. 2. rolety sterowane elektrycznie- silniki 4 szt - 1 tys. U mnie nareszcie leją podłogi! przez ten mróz 2 miesiące opóźnienia... Podrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 28.02.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ocieplenie poddasza i zabudowa k-g : 250 m2 x 35zl = 8750 sufity podwieszane na parterze - ok 115m2 - 3500 silniki do rolet: Nice radiowe w systemie niceway z krancowkami elekronicznymi z zegarem czasowym i pilotem = 7000zl rolety = ok 7000 ocieplenie domu od zewn styropianem 15cm + tynk silkatowo silikonowy - 110zl (z materialem) m2 - tylko jeszcze nie wiem ile mamy metrów tynki wewn - gipsowe knauf - 19500 zl z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 01.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zakończyliśmy prawie elektrykę i hydraulikę wod/kan. ileż tych kabli , zastanawiam się czy o czymś nie zapomniałam podzielcie się jak zaplanowaliście podłogę : gdzie płytki gdzie drewno/panele. u nas w salonie drewno raczej na całości , rozważamy położenie opaski z gresu naokoło salonu na szer. ok 60 cm. zastanawiamy się też czy w bilardowni nad garażem nie położyć wykładziny dywanowej, byłoby przytulnie i cicho ,na parkiecie a tym bardziej na płytkach strasznie głośno będzie podczas bieganiny wokół stołu pingpongowego, jak myślicie? sufitów podwieszanych nie robimy ewentualnie tylko w kuchni ocieplanie poddasza - nie dotyczy okna dopiero po tynkach będziemy wstawiać , drewniane 3 szybowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts