Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie

Moje prace budowlane staneły w miejscu :evil: :( :(

Czekamy na kredyt juz ponad 2 miesiące banki jak waidomo nie śpieszą się zbytnio bo klientów im nie brakuje :evil:

Sytuacja zaczyna się robić tragiczna, bo nie wiem czy nasza ekipa budowlana będzie jeszcze czekała, strasznie się martwimy bo tak pieknie wszystko szło!! :( :(

Także czekamy i zobaczymy jak to będzie dalej.

Oczywiście pracy przy domku nie brakuje, posadziliśmy ogórki, spryskalismy trawe...., ale to nie to samo co patrzenie jak nasz domek rośnie!

Nie tracimy nadzieji! :)

Pozdrawiam

Agnieszko widzę, że jesteśmy na tym samym etapie budowy :lol: Mój dom po postawieniu ścian parteru miło mnie zaskoczył. Mimo, że nie jest to Edyta to okazał się równie wygodny. :lol: Dla zainteresowanych fotki w dziennku :wink: U mnie już na połowie leżą belki stropowe :lol:

Witam wszytskich serdecznie

U nas prace narazie zostały wstrzymane :evil: , niestety nie ma jeszcze żadnych wiadomości w sprawach finansowych. :cry:

Jestesmy teraz na etapie zamówienia belek stropowych i tej całej niezbędnej reszty ale wiadomo dostawa będzie i tak w przyszłym tygodniu.

Mamy nadzieję, że nasza sytuacja wyjaśni się w tym tyg. i będziemy mogli dalej działać.

:cry:

No dokładnie u was "mayland" jest ten sam etap tylko, że wy idziecie dalej a my narazie STOP, ale myslę, że szybciutko was dogonimy. :wink:

Życzę wszystkim powodzenia i ładnej pogody :lol:

pozdr

Witam serdecznie

Od lipca zacyznamy kolejny etap STROP :D

Mam nadzieję, że ty jako pracownik banku i zarazem budujący forumowicz zrozumiesz swoich klientów :wink:

Życzę wszystkim aby spotykali na swojej kredytowej drodze tylko prawdomównych doradców!

Niedługo kolejne zdjęcia :)

pozdrawiam