Tedii 11.11.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Mam tylko taką małą nadzieję,że Wy Forumowicze pójdziecie w 100% na wybory.Dlaczego?Bo jak ktoś buduje, to na co dzień spotyka się z głupotą tego świata.No może głupotą tego kraju.Zastanawiające jest że kraj europejski,prawie 40-to milionowy ma tak złe wybory.Za każdym razem.Czy tak trudno ocenić czyjąś głupotę?Jak nie wiesz na kogo głosować zastosuj selekcję negatywną.Odrzuć tych na których nie wolno głosować.Szkoda czasu.Szkoda życia.Szkoda naszej pracy.Nie wiem ile pokoleń minie zanim przeciętny polak zrozumie że mimo wszystko jego los jest w jego rękach.Życzę Wam dobrych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.11.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Nie wazne na kogo bedzie sie glosowac. Wazne zeby isc. Jak nie pojdziecie to tak jakbyscie glosowali na najgorszych. Przy niskiej frekwencji szanse najgorszych kandydatow rosna. Pozdrawiam wszystkich Obywateli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.11.2006 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 a Selimma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.11.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 a Selimma ? Selimma tradycyjnie nie pozdrawiam No chyba , ze dzwignie sie ze swego upadku i zaglosuje. Wtedy w poniedzialek pozdrowie Selimma specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2006 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Selim pójdzie. Ja też i cała moja rodzina.Selim, przeczytałeś? Masz iść!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 12.11.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Mam tylko taką małą nadzieję,że Wy Forumowicze pójdziecie w 100% na wybory. Dlaczego? Bo jak ktoś buduje, to na co dzień spotyka się z głupotą tego świata. No może głupotą tego kraju. Zastanawiające jest że kraj europejski,prawie 40-to milionowy ma tak złe wybory.Za każdym razem.Czy tak trudno ocenić czyjąś głupotę? Jak nie wiesz na kogo głosować zastosuj selekcję negatywną.Odrzuć tych na których nie wolno głosować.Szkoda czasu.Szkoda życia.Szkoda naszej pracy. Nie wiem ile pokoleń minie zanim przeciętny polak zrozumie że mimo wszystko jego los jest w jego rękach. Życzę Wam dobrych wyborów. Czy można tak głosować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.11.2006 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jak nie wiesz na kogo głosować zastosuj selekcję negatywną.Odrzuć tych na których nie wolno głosować. Czy można tak głosować??? Taaa... To tzw. mniejsze zło skreślasz [w głowie, bo inaczej głos nieważny] tych najgorszych ....... i zostawiasz najmniej najgorszego z tych najgorszych ...... powstrzymując torsje stawiasz krzyżyk i już czasem po kadencji okazuje się tylko, że broda opluta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 12.11.2006 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jak nie wiesz na kogo głosować zastosuj selekcję negatywną.Odrzuć tych na których nie wolno głosować. Czy można tak głosować??? Taaa... To tzw. mniejsze zło skreślasz [w głowie, bo inaczej głos nieważny] tych najgorszych ....... i zostawiasz najmniej najgorszego z tych najgorszych ...... powstrzymując torsje stawiasz krzyżyk i już czasem po kadencji okazuje się tylko, że broda opluta Eeee tam , to normalne ze sie tak glosuje, tylko naiwniacy wierza , ze oddaja glos na uczciwych , madrych , wspanialych ..... kandydatow. Bylem pare razy dumny , ze glosowalem na tego a nie innego kandydata , ale jeszcze nie zdarzylo mi sie abym mial wrazenie , ze glosowalem na ideal. I nie sadze aby mi sie to kiedys przytrafilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.11.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 to nieważne, ale trzeba głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Właśnie wróciłam. Było miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.11.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 My byliśmy w południe. Dzikie tłumy i kolejki. Może frekwencja będzie wysoka u nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Hihi, ja ostatecznie obdzieliłam głosami trzy komitety wyborcze, wychodząc z założenia, że głosuję na konkretnych ludzi, a nie opcje polityczne (bo nie ma w tej chwili takiej opcji, którą chciałabym jednoznacznie poprzeć ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 frekwencja 34,13 % - póki co ( do 16.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.11.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Spokojnie - jak jechałem głosować ludki z kościoła wychodzili i się w miarę tłumnie kierowali do urn...mam tylko nadzieję, iż nasz proboszcz nie przekabacił ich na różnych koniopodobnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 byłem ... zagłosowałem ... tylko czy to coś zmieni u nas /w lubelskiem/ jeszcze nigdy nie wygrali ci co na nich głosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No i nie wstydzę się W-wy :) Około 50 % frekwencja i to o 16.00. I PO ma większość zdecydowaną w radzie............. ufffffff..........ale będzie druga tura .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 ... Czy można tak głosować??? Taaa... To tzw. mniejsze zło skreślasz [w głowie, bo inaczej głos nieważny] tych najgorszych ....... i zostawiasz najmniej najgorszego z tych najgorszych ...... powstrzymując torsje stawiasz krzyżyk i już czasem po kadencji okazuje się tylko, że broda opluta A jak na chodniku widzisz gościa w czerwono-białym krawacie to: a) Lej go w mordę b) Skręć na chodnik i przejedź gada a - wybierają osoby spacerujące b - dotyczy osób zmotoryzowanych SELEKCJA NATURALNA, POZYTYWNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 .. choć ciężkie boje toczyłem wew sobotę wieczoremmmmmmm to jednak zwlokszybywszys wew niedzielny poranek swe ciało niezbyt sprawne, znak ów do krzyża podobny ( czy ad zadowlon jest ? ) uczyniwszy na karteluszkach wielce kolorowych uczyniłem z Obywatelskim Pozdrowieniem j ... a może wreszcie najwyższa pora poprzeć KOBIETĘ "yes, yes, yes.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ale na LEWYM brzegu Wisły wygrała Gronkiewicz - wiedziałam, że stara, warszawska inteligencja nie zawiedzie :) Na prawym brzegu (popularnie zwanym Azją) - Marcinkiewicz (41 %) - bo NIBY im wiadukt puścił nowy.......... ehhhh........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 o fuj ... w Wwie wygrałbył pod podobno Kaziu no Nefer rusz w miasto agitować bo wam /na szczęscie/ II tura została coby sie zrehabilitować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts